הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מתאבקי הwwe הולכים בקצב מהיר

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
ידוע שכולם השתמשו בסטרואידים
איך זה שאף אחד לא עובר את גיל 60
אגדת ה-WWE רודי פייפר הלך לעולמו
לא מפחיד קצת ?

מה מפחיד פה ? זה חלק מ"התופעות לוואי" של סטרואידים,תראה בילדרים ברמה העולמית מתים בגיל 45-60 , קח לדוגמא את ארנולד עבר כמה ניתוחי לב.
האנשים שלוקחים סטרואידים מודעים לסיכון הזה,כל אחד עושה את הבחירה שלו אם לקחת או לא

מה מפחיד פה ? זה חלק מ"התופעות לוואי" של סטרואידים,תראה בילדרים ברמה העולמית מתים בגיל 45-60 , קח לדוגמא את ארנולד עבר כמה ניתוחי לב.
האנשים שלוקחים סטרואידים מודעים לסיכון הזה,כל אחד עושה את הבחירה שלו אם לקחת או לא
לגבי ארנולד שוורצנגר- לא הייתי לוקחת את המקרה שלו בתור דוגמא. הוא נולד עם מום בשסתום ואי אפשר להגיד שהגורם זה סטרואידים.

לגבי ארנולד שוורצנגר- לא הייתי לוקחת את המקרה שלו בתור דוגמא. הוא נולד עם מום בשסתום ואי אפשר להגיד שהגורם זה סטרואידים.
פעם ראשונה שאני שומע על זה האמת אך עדיין הרבה מאוד באדיבילדרים ברמה העולמית מתו בגיל צעיר מאיזה שהיא בעיה בלב,בכליות והרשימה עוד נמשכת.

הינה סירטון בנושא

• פותח/ת השרשור
ובפורום פה כל האנשים שעברו סייקלים הם יודעים כנראה שבגיל 45 יתחילו בעיות ?
הם לא חוששים קצת?
לא הייתי רוצה לשמוע על מישהו פה בפורום שאיבד את חייו בגלל זה. זה עצוב

פעם ראשונה שאני שומע על זה האמת אך עדיין הרבה מאוד באדיבילדרים ברמה העולמית מתו בגיל צעיר מאיזה שהיא בעיה בלב,בכליות והרשימה עוד נמשכת.

הינה סירטון בנושא

הסירטון מציג מספר מצומצם שחקני פוטבול, פאוורליפטרים וויטליפטרים מקצוענים. הרבה מאוד?... עדיין לא השתכנעתי.
ובפורום פה כל האנשים שעברו סייקלים הם יודעים כנראה שבגיל 45 יתחילו בעיות ?
הם לא חוששים קצת?
לא הייתי רוצה לשמוע על מישהו פה בפורום שאיבד את חייו בגלל זה. זה עצוב
הבעיות יתחילו בגיל 45?... יש בגוף האדם איזה בורר שעובר בגיל 45 ל-"בעיות"?

ממש לא נכון,
כדאי שתוחלת החיים תצומצם באופן דרסטי שכזה צריך abuse ממש אבל ממש רציני בסטרואידים ומשפרי ביצועים אחרים.

וזה ממש לא ״הרבה״ בילדרים ברמה העולמית שמתים בגיל 45 ולרוב אלו אנשים שגם כנראה ללא שימוש בסטרואידים היו מתים בגיל מוקדם יחסית.

להגיד שזה ״תופעת לוואי״ של סטרואידים זה פשוט חוסר הבנה מוחלט של הנושא.

אני חושב שמי שמשתמש אוהב לחיות את ה"רגע"...לא חושבים יותר מידיי על העתיד וחושבים בעיקר על רגעי השיא שבעניין.
חבל שרגעי השיא האלה ברובם הם אשליה שמהר מאוד חולפת.
זה גם כל הבאסה בתחום הזה....משקיעים משקיעים ככל שמתבגרים הגוף בוגד וזה נעשה קשה וקשה....אתה מגיע לפיק ולא מצליח לעבור מעבר ואז אתה משתמש...ואחרי זה הדרך אחורה קשה מאוד.
צריך לקחת הכל בפרופורציות ולשמור על לבל הגיוני מסויים שכן מתאפשר לשמור עליו אחרי משפחה עבודה וכו.
בהצלחה לכל המשתמשים

ידוע שכולם השתמשו בסטרואידים
איך זה שאף אחד לא עובר את גיל 60
אגדת ה-WWE רודי פייפר הלך לעולמו
לא מפחיד קצת ?
רודי פייפר נראה לך כמו אחד שהשתמש בסטרואידים ?

וזה ממש לא ״הרבה״ בילדרים ברמה העולמית שמתים בגיל 45 ולרוב אלו אנשים שגם כנראה ללא שימוש בסטרואידים היו מתים בגיל מוקדם יחסית.
אז אתה שולל את האפשרות שאם הם לא היו מכניסים לגוף כמויות אדירות של חומרים הם לא יכלו לסחוב עוד עשר, עשרים שנה ?

ושרשמתי תופעת לוואי התכוונתי שרוב הסיכויים שתכניס לגוף כמות כזאת מסיאבית לגוף זה כן יפגע לך בבריאות מתישהוא,ואתה צודק אני לא מבין גדול אבל זה הגיון כי אם סטרואידים היו בריאים כולם היו לוקחים אותם ולא היה את הסיכון הזה

הינה סירטון בנושא

אתה יודע כמה אנשים מתים מידי יום בכל העולם בכל הגילאים ? מגיל 8 עד גיל 50(ואין להם קשר לפיתוח גוף בכלל) מתים מסרטן / התקף לב / או בעיה אחרת ?! פשוט במקרה שלהם אומרים הכל בה מלמאלה.. הכל גנטיקה ...
ובמקרה של מפתחי גוף ישר מאשימים את הסטרואידים. לא תמיד זה קשור אחד לשני.
ברור מעליו שברמות הגבוהות של המתחרים שהולכים אם זה עד הסוף זה לא בריא במיוחד כל התחרויות האלה החומרים והמשתנים שזה עוד יותר מסוכן. זה לא סוכריות מנטוז אבל תלא יכול להאשים בזה רק את הסטרואידים.
הרבה חברה מ- WWE משתמשים והשתמשו בסמים קשים וזה לא סוד גדול. כנל לגבי מספר מפתחי גוף שהופיעו בסרטון.

אתה יודע כמה אנשים מתים מידי יום בכל העולם בכל הגילאים ? מגיל 8 עד גיל 50(ואין להם קשר לפיתוח גוף בכלל) מתים מסרטן / התקף לב / או בעיה אחרת ?! פשוט במקרה שלהם אומרים הכל בה מלמאלה.. הכל גנטיקה ...
ובמקרה של מפתחי גוף ישר מאשימים את הסטרואידים. לא תמיד זה קשור אחד לשני.
ברור מעליו שברמות הגבוהות של המתחרים שהולכים אם זה עד הסוף זה לא בריא במיוחד כל התחרויות האלה החומרים והמשתנים שזה עוד יותר מסוכן. זה לא סוכריות מנטוז אבל תלא יכול להאשים בזה רק את הסטרואידים.
הרבה חברה מ- WWE משתמשים והשתמשו בסמים קשים וזה לא סוד גדול. כנל לגבי מספר מפתחי גוף שהופיעו בסרטון.
אין לי בעיה בכלל עם סטרואידים,אנשים משתמשים בזה בכל תחומי הספורט וזה נותן להם את היכולת להיות הכי טובים בתחום שלהם,אמרתי שכל אחד יעשה את הבחירה שלו בסוף היום זה החיים שלו

• פותח/ת השרשור
אתה מאוד צודק שזה החיים שלו. ועדיין לא הייתי רוצה לשמוע שקרה משהו למישהו פה בפורום

אז אתה שולל את האפשרות שאם הם לא היו מכניסים לגוף כמויות אדירות של חומרים הם לא יכלו לסחוב עוד עשר, עשרים שנה ?

ושרשמתי תופעת לוואי התכוונתי שרוב הסיכויים שתכניס לגוף כמות כזאת מסיאבית לגוף זה כן יפגע לך בבריאות מתישהוא,ואתה צודק אני לא מבין גדול אבל זה הגיון כי אם סטרואידים היו בריאים כולם היו לוקחים אותם ולא היה את הסיכון הזה
הבדל עצום בין העובדה שסטרואידים לא בריאים לבין למות בגיל 45. בוודאי שניתן להרוג עצמך ע"י שימוש בסטרואידים. גם ע"י שימוש בנורופן... העניין הוא שבמקרה הזה אותה הסיבה ששמה מפתחי גוף בפרונט בנוגע לשימוש בחומרים (למרות שהוא קיים בכל ספורט עצים) היא זאת שיוצרת פוסטים כאלה... מראה חיצוני ודעה קדומה.

הבדל עצום בין העובדה שסטרואידים לא בריאים לבין למות בגיל 45. בוודאי שניתן להרוג עצמך ע"י שימוש בסטרואידים. גם ע"י שימוש בנורופן... העניין הוא שבמקרה הזה אותה הסיבה ששמה מפתחי גוף בפרונט בנוגע לשימוש בחומרים (למרות שהוא קיים בכל ספורט עצים) היא זאת שיוצרת פוסטים כאלה... מראה חיצוני ודעה קדומה.
לא הבנתי הכוונה שפשוט מתייחסים בעיקר למפתחי גוף כי אצלהם זה הכי בולט או שאין קשר בין מוות בגיל צעיר לבין שימוש בין סטרואידים

לא הבנתי הכוונה שפשוט מתייחסים בעיקר למפתחי גוף כי אצלהם זה הכי בולט או שאין קשר בין מוות בגיל צעיר לבין שימוש בין סטרואידים
לגבי החלק הראשון, מדובר בערך בכוונה. בנוגע לקשר, אני מעדיף שיועלה פוסט שמדגים את הקשר, כל השאר סתם רכילות צהובה...

בוא אני אסביר... אנשים מתים זה קטע כזה...!! אומרים שאלוהים אוסף אותם...
פשוט שאתה מפורסם ואתה מת... אז זה לא מובן , זה אבסורד שמישהו מפורסם ימות!! ועוד מסרטן.. או ממחלת לב... ועוד בגיל 60!!! אז צריך להדביק לזה שימוש בסטרואידים , או סמים.. או אלכוהול... בשביל שאנשים יגידו איזה מזל שאני לא עושה סטרואידים או סמים וכדומה... ואז זה מרגיע את האדם הפשוט וככה הוא חושב שהוא יחיה עד גיל 120...

נתתי באדיבילדרים כדוגמא ובאחת התגובות למעלה רשמתי שכולם משתמשים בכל ספורט
אנשים משתמשים בזה בכל תחומי הספורט

לי נראה שאתה מבין שאתה מנסה להכריח את עצמך שסטרואידים/הזרקות של חומרים. זה טוב ובריא.
בתוך תוכך אתה יודע שזה לא.
אבקת חלבונים זה משהו אחד. חומרים אסורים זה כבר סיפור אחר.

Back
למעלה תחתית