הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מתאבקי הwwe הולכים בקצב מהיר

יואוו העליתם בי עכשיו זכרונות ילדות.
אבל מה, אני לא זוכר את רודי פייפר, הוא היה לפני WWE גם ב WWF? כי אחרי זה נראה לי הפסקתי לראות

הוא היה בתחילת שנות התשעים ב wwe וקצת ב wcw

האמת שעד היום אני רואה אבל אין את אותה רמה למעט מתאבקים בודדים

רודי פייפר מתחילת שנות ה80 ב wwf
היה יריב של האלק הוגן ב 84

וגם של ריק פלייר

אתמול באירובי העברתי חצי שעה על אופניים בלראות ביוטיוב קרבות שלו ושל ריק פלייר והאלק בוגן

לקרוא לזה "קרבות" זה כמו לקרוא לאופניים "אירובי" 😃
לא אומרים דברים כאלה149eg:

חוץ מזה, אם אתה באמת מחפש קרב (כן, קרב!😉) אתה יכול לראות את הקרב של ברט הארט נגד מר. פרפקט.. אחד הקרבות היפים שהיו.
באמת.

(ותראה בסוף הקרב את ההתנהגות הספורטיבית שלא הייתה אופיינית כל כך למר פרפקט....בלשון עדינה)

חוץ מזה, אם אתה באמת מחפש קרב (כן, קרב!😉) אתה יכול לראות את הקרב של ברט הארט נגד מר. פרפקט.. אחד הקרבות היפים שהיו.
באמת.
הדבר היחיד שהיה קרבי בברט הארט היה הסמחטה שהוא הביא על וינס מקמהן שגנב לו את האליפות (העביר לשון מייקלס אם אני זוכר נכון).
והדבר היחיד שהיה יפה במיסטר פרפקט היה המנגינה שליוותה אותו לבמה.

הדבר היחיד שהיה קרב בברט הארט היה הסמחטה שהוא הביא על וינס מקמהן שגנב לו את האליפות (העביר לשון מייקלס אם אני זוכר נכון).
תקרית מונטריאול - 1997 אם אני לא טועה. כשברט עבר ל WCW ורצה לעבור עם האליפות אבל מקמהן לקח לו במרמה....
היו עוד דברים אמיתיים..בקטנות כמובן..
אבל הקרב ששמתי לך הוא באמת יפה, היאבקות קלאסית וכריאוגרפיה יפה.

למיסטר פרפקט הייתה טכניקה אחת הטובות..והנקיות ב WWF בזמנו.

למיסטר פרפקט הייתה טכניקה אחת הטובות..והנקיות ב WWF בזמנו.
מיסטר פרפקט (אללה ירחמו, אם מדברים על מתאבקים שהולכים מהר) - טוב, באתי ללכלך עליו, אבל אחרי שנזכרתי שהוא כבר לא פה, אני לא יכול.
אז בסדר, נזרום. אחת הטכניקות הטובות והנקיות.
ומנגינה יפה.

עם כל מה שנאמר כאן, שכחתי לציין את ה ultimate warrior שהלך לעולמו לפני שנה בערך... מיד לאחר שקיבל את ה hall of fame.
לא היה מתאבק טוב, אבל כניסה מרשימה וכריזמתיות חייתית.
הקרב הכי זכור שלו היה הקרב על האליפות הכפולה ב 90 או 91 (לא זוכר...יש גבול) עם האלק הוגן על האליפות העולם והאליפות הבין יבשתית

טוב, באתי ללכלך עליו, אבל אחרי שנזכרתי שהוא כבר לא פה, אני לא יכול.
הגזמת.
לא היה מתאבק ברמה?
נכון הוא היה מלוכלך ורמאי.. אבל עדיין.
והוא לא הלך כזה מהר, רק לפני קצת יותר מ10 שנים.
ובמקרה שלו זה היה ממנת יתר של סמים.. לא קיבל את העובדה שלא רצו אותו יותר.

מישהו דיבר על אנדרטייקר? הבנאדם היה תופעה שבדקה שוב ושוב את גבולות התמימות האמריקאית.
התחיל כנסיך האופל שחוזר מדי פעם ל-dark side לדבר עם רוחות (ולמעשה, כולם יודעים שהוא בבית הבראה עובר CT לגב הכואב שלו).
עבר להיות כוכב all american, כשאפילו הדיבור השקט והאפל נעלם - כאילו שהוא כחכח בגרון ואמר "או, חיכיתי שזה יתנקה כבר שנים!".
התחיל להכנס לזירה עם אופנוע, ג'ינס ובנדנה - ועדיין לקרוא לעצמו הקברן (WTF? את מי אתה קובר בלבוש כזה?).
וכשהחליט שהגיע הזמן לקאמבק - חזר ללבוש שחור, לאפר את העיניים במסקרה, ולחזור לחיק השדים והרוחות שהוא נטש.
ועם כל זה - האמריקאים המפגרים המשיכו להריע לו ולקנות כל מילה (וכל מרצ'נדייז שהוא מוכר).

מישהו דיבר על אנדרטייקר? הבנאדם היה תופעה שבדקה שוב ושוב את גבולות התמימות האמריקאית.
התחיל כנסיך האופל שחוזר מדי פעם ל-dark side לדבר עם רוחות (ולמעשה, כולם יודעים שהוא בבית הבראה עובר CT לגב הכואב שלו).
עבר להיות כוכב all american, כשאפילו הדיבור השקט והאפל נעלם - כאילו שהוא כחכח בגרון ואמר "או, חיכיתי שזה יתנקה כבר שנים!".
התחיל להכנס לזירה עם אופנוע, ג'ינס ובנדנה - ועדיין לקרוא לעצמו הקברן (WTF? את מי אתה קובר בלבוש כזה?).
וכשהחליט שהגיע הזמן לקאמבק - חזר ללבוש שחור, לאפר את העיניים במסקרה, ולחזור לחיק השדים והרוחות שהוא נטש.
ועם כל זה - האמריקאים המפגרים המשיכו להריע לו ולקנות כל מילה (וכל מרצ'נדייז שהוא מוכר).
כל מילה בסלע.
ועדיין, אוהבים ומקבלים את זה כי זה old school. זה מזכיר לאנשים את התיאטרליות היפה שהייתה בתחילת הניינטיז.. אז למה לא?
ב 2009 הוא היה בשיאו, הוא גרם לשון מייקלס לפרוש ב 2010 והיה "בלתי מנוצח" למשך 21 או 20 רסלמניות. עד שברוק לסנר שבר אותו (אבל תרתי משמע).
האנדרטייקר של 93-96 נתן להרבה מאיתנו סוג של גיבור על לאהוב, ביחד עם לקס לוגר\ברט הארט וטטנקה (עד שניהיה "רע").
שמע, זאת הצגה. למה להתקטנן? 🤣

• פותח/ת השרשור
הנקודה פה חברים זה שתשמרו על עצמכם. הנה דוגמא לאנשים שעשו מספר סייקלים ומתו בגיל מקסימום 60.

הנקודה פה חברים זה שתשמרו על עצמכם. הנה דוגמא לאנשים שעשו מספר סייקלים ומתו בגיל מקסימום 60.
אף אחד לא יכול להוכיח שהם מתו מהסייקלים.
לא כשזה כל כך הרבה שנים אחרי, והם כבר שנים שלא השתמשו בכלום או בקושי התאמנו לצורך העניין.

אף אחד לא יכול להוכיח שהם מתו מהסייקלים.
לא כשזה כל כך הרבה שנים אחרי, והם כבר שנים שלא השתמשו בכלום או בקושי התאמנו לצורך העניין.
במילים אחרות - חבר'ה, אל תפסיקו לעשות סייקלים, אנשים מתים כך!

את ההצגה הזאת צריך לדעת לשחק... רק הטובים ביותר יודעים לתת שואו

קח לדוגמא את CM PUNK, אחרי עשור ב WWE הוא עבר ל UFC, מזה אומר?

ברוק לסנר גם התחיל ב WWE ומשם עבר UFC ואז חזר חזרה אחרי שהיה שם אלוף במשקל כבד

קורט אנגל - זכה במדלית באולמפידה בקטוגריית האבקות

מארק הנרי- האיש החזק בעולם (היה לפחות, עם הטוטאל הגבי גובה משהו כמו 410 דדליפט וכו)

בקיצור אני מגיל 6 מכור לחרא הזה ואני עוד מעט בן 30, ועדיין משלם לכל ערוצי הספורט כדי לא לפספס כלום, ונכנס מידי יום ליוטיוב ורואה קרבות של פעם.

לצערי, הדוגמן הבלתי נגמר ג'ון סינה עדיין בארגון הזה.

לקורט אנגל הייתה תפיסה מטורפת שכולם ניסו להימנע ממנה.. אני חושב שהוא בין הבודדים שהצליח לתת בראש (יחסית) לברוק לסנר.

אני זוכר את הקרב הזה ... לפנתיאון

אגב, קורט אנגל פרש מרצונו ל NXT (חיקוי של WWE) הוא לא עמד בעומסים

ואם כבר מדברים על סטרואידים, אז וינס מקמן - אני משער שהוא בן 70, ויש לו גוף מפלצתי.. עד היום הוא שומר על שייפ

כן, הוא בן 70 כבר.
והוא תמיד היה סוס.. אני זוכר שתמיד היה בא עם גוף פצצה ועדיין חוטף בראש.

קורט אנגל לא פרש ל TNA ?

הנה קרב שלא הרבה ראו.. ברט הארט ש"החזיר" למקמהן על מה שעשה לו ב 97 ב 2010.. אחרי אירוע מוחי, יחסית במצב טוב.

• אהבתי
Reactions: DDT
20150217_VinceMuscleFitnessCover_LIGHT_HP.jpg

Back
למעלה תחתית