כל מתאבקי הwwe הולכים בקצב מהיר

כל אחד והגדרות שלו לבריא... אלכוהול בריא? סיגריות בריא?
אני חושב שאם אתה עושה סטרואידים בצורה נכונה ועם ניקוי PCT כמו שצריך... אין לך הרבה מה לדאוג.
פעם היה פחות מודעות לנושא הזה ואנשים היו עושים סייקלים ארוכים יותר , לא נותנים לגוף להתאושש...
היום התחום הזה הרבה יותר מקצועי...

לי נראה שאתה מבין שאתה מנסה להכריח את עצמך שסטרואידים/הזרקות של חומרים. זה טוב ובריא.
בתוך תוכך אתה יודע שזה לא.
אבקת חלבונים זה משהו אחד. חומרים אסורים זה כבר סיפור אחר.
ושוב. צריך לקחת הכל בפרופורציה זה ברור ששימוש בחומרים זה לא הדבר הכי בריא בעולם לעשות אבל לא מתים משימוש בסטרואידים!!!
תראה את כל החברה בקטגוריות מאסטרס בכל העולם הם בני 50-60-אפילו יותר לפעמים והם מתחרים. והם משתמשים 20 שנה+. למה הם לא מתים?
אומרים שגם מוצרי חלב זה מזיק ומסרטן ומתים מזה ויש בזה משהו סטטיסטיקות אומרות הרבה. אבל יש כאלו שאכלו ומתו ויש כאלה שחיים ובריאים.
אם תשתה במכה אחת 16 ליטר מיים גם תמות מהרעלת מיים. אז מה לא תשתה בכלל ? כי אפשר למות מזה ? תופסים תנקודה ?

• פותח/ת השרשור
המון סימני שאלה בתחום הזה
היה פעם דוקטור שטיפל בבילדרים מהעולם שכחתי את שמו. אנסה להביא את הקטע הזה שהוא אמר.
שאתה משתמש בסטרואידים הכל טוב ויפה.
ברגע שאתה מתבגר מתחילות הבעיות. שהמערכת החיסונית נהיית חלשה. בגלל זה בגיל 45 מתכוונים שמתחילים הבעיות
אני מחפש את זה

אפשר להגיד הרבה דברים שהיום יש יותר מודעןת ועוד המון דברים כאלה שגורמים לזה להישמע יותר מקצועי או יותר נכון או יותר בסדר.
סטטיסטית ויש עובדות בשטח.
סטטיסטית אנשים שמשתמשים הרבה יותר חשופים למחלות הכבדות האלה.
למה לסטאלונה או לוואןדאם או ל דווין גונסון לא קורה כלום....אין לי מושג אבל סטטיסטית בטווח הרחוק זה הורס את כל הגוף.
ולראיה אין ולו מאמר אחד בכל העולם שטוען שכן כדאי או כן תיקח ותזריק פשוט אין.
וכן גם אלכוהול במידה גבוהה הורס וגם סיגריות וגם לזיין זה מסוכן כי יש אידדס בשטח.
אז מה אנשים לא יעשו כלום....כל אחד מסגל לעצמו דרך חיים.
תהנו.

• פותח/ת השרשור
ואן דאם אגדה. אגב כמעט מת לפני 4 שנים מהתקף לב די חזק. מצאו אותו בבית שלו ללא הכרה. נס. אגב לא חושב שהוא ביצע איזה סייקל
אנאבולי. הוא לא גדול היה חטוב מאוד

ואן דאם אגדה. אגב כמעט מת לפני 4 שנים מהתקף לב די חזק. מצאו אותו בבית שלו ללא הכרה. נס. אגב לא חושב שהוא ביצע איזה סייקל
אנאבולי. הוא לא גדול היה חטוב מאוד
אני זוכר שהוא קיבל התקף לב באמצע צילומים לאיזה סרט אקשן שהצתלם בוא (כן זה קרה בשנים האחרונות) ושוב אתם מדברים על בן אדם בן 60+ והוא לא איזה מפתח גוף שהשתמש כל החיים.

ואן דאם עד כמה שזכור לי היה בגמילה מסמים...

בכל סוגי הספורט המקוצעי אנשים פוגעים בעצמם, רצים שיש להם בעיות לב קשות, פוטבול,רוגבי אגרוף- אנשים עם זעזועי מח פציעות גוף מהספורט.
וגם הם דוחפים חומרים בכל סוגי הספורט, ראית את הגודל של שחקני הפוטבול? MMA? רוגבי?

וזה אומר שזה נכון לעשות ?

אז תעשה סייקלים. תזריק כל מיני דברים, תגדל תהיה חטוב/ענק...נראה אותך שומר על זה לטווח הרחוק ולא לטווח הרגעי...

א. רודי פייפר לא מת משימוש מסטרואידים, וכנראה שהוא כנראה גם אף פעם לא צרך, אולי אולי סטרואידים קלים במינון נמוך מידי פעם
ב. המתאבק האחרון שמת משימוש בסטרואידים זה היה אדי גררו, וזה היה לפני יותר מ 10 שנים והכמות שהוא לקח היא בממוצע של 5 מפתחי גוף מקצוענים.
הצורך של המתאבקים בשימוש סטרואידים הוא הרבה יותר גבוה ממפתחי גוף -
1. הם נפצעים בלי סוף - כן, הנפילות האלה מסולמות וכדומה אכן כואבות
2. הם הרבה יותר עסוקים ממפתחי גוף רגילים כי הם כל הזמן באימונים, בהשקות ובטיסות מעיר לעיר ומארץ לארץ
3. תסתכל על חברי היכל התהילה של ה WWE, יש שם מאות מתאבקים שעדיין חיים והיום הם בני 70-80 והם צרכו סטרואידים בכמות אדירה.

קח לדוגמא את הלק הוגן, בארט הארט, אנדרטייקר - כולם בני 60-70 ונראים מצויין לגילם.

בקיצור, הכל תלוי במינון ..

רודי פייפר נראה לך כמו אחד שהשתמש בסטרואידים ?
סביר להניח שכן.. אבל בכמות ממש קטנה כפי שנכתב מעליי.
סה"כ הוא לא היה ברמת מסה או פיטנס כמו האלקן הוגן או mr wonderful בזמנו..

רודי פייפר נאבק במחלת הסרטן בשנים האחרונות.. ואני בספק רב אם זה קשור לחומרים שלקח אי שם בשנות ה80.
יש מס' מתאבקים שלקחו כמויות ממש מטורפות שהלכו לעולמם בגלל זה, מתאבקים כמו : הבריטיש בולדוג,קראש, אדי גררו או אפילו כריס בנואה שקיבל רויד רייג' או משהו כזה ורצח את אישתו והבן ולאחר מכן התאבד..

החבר'ה הגדולים כמו האלק,לקס לוגר וכו' שלקחו חומרים כבדים ו"התנקו" לאחר מכן או ששמרו על סייקלים תקינים ובדיקות לאורך כל התהליך עדיין חיים היום.
מאידך, לקס לוגר העיד לפני כמה שנים שמקמהן נתן למתאבקים שלו חומרים והיו לא מעט כאלה שלקחו אותם לסייקלים ארוכים ללא הפסקות תקינות..

זה שנפטר מתאבק אחד, לא אומר כלום.

ורודי פייפר היה אגדה שגדלתי עליו..
עצוב. :(

א. רודי פייפר לא מת משימוש מסטרואידים, וכנראה שהוא כנראה גם אף פעם לא צרך, אולי אולי סטרואידים קלים במינון נמוך מידי פעם
תמים לחשוב כך.
ורודי פייפר היה אגדה שגדלתי עליו..
עצוב. 😭
נכון... אף אחד לא מדבר פה על זה. ראודי רודי פייפר מת! ומדברים לי על סטרואידים.

תמים לחשוב כך.

נכון... אף אחד לא מדבר פה על זה. ראודי רודי פייפר מת! ומדברים לי על סטרואידים.

למה תמים? תסתכל בסרטונין שלו ביוטיוב הוא מעולם לא היה מפלצת מסה.
אם הוא לקח סטרואידים זה רק טסט וגם זה בשביל הפציעות.

אבל זה לא משנה, לא זה מה שגרם למותו..
הוא לפני שנתיים שלוש התארח ב wwe וכהר אז היה נראה גמור. הוא גם החלים מסרטן רק לפני כמה שנים

ברסלמניה 30 הוא התארח עם mr wonderful והתעמת בצורה מבויימת מול האלק הוגן ומיסטר טי, ועשו סולחה כביכול מאז הפיוד הגדול ברסלמניה ה1 כשהפסידו.
רגע עוצמתי.

אין היום כבר מתאבקים כאלה כמו פייפר, ריק פלייר, רייזר רמון, שון מייקלס,באם באם ביגלו, אדג' והרשימה עוד ארוכה... אחח איזה זמנים...

עד לא מזמן היה את סי אמ פאנק וגם הוא עזב לufc.

היום יש רק ברוק לסנר וכל השאר בררה שעסוקים בפיתוח גוף

למה תמים? תסתכל בסרטונין שלו ביוטיוב הוא מעולם לא היה מפלצת מסה.
אם הוא לקח סטרואידים זה רק טסט וגם זה בשביל הפציעות.
אפשר לקחת חומרים ולא להיות מפלצת מסה, אתה יודע.

הלק הוגן, בארט הארט, אנדרטייקר
הבריטיש בולדוג
ריק פלייר, רייזר רמון, שון מייקלס,באם באם ביגלו
יואוו העליתם בי עכשיו זכרונות ילדות.
אבל מה, אני לא זוכר את רודי פייפר, הוא היה לפני WWE גם ב WWF? כי אחרי זה נראה לי הפסקתי לראות

Back
למעלה תחתית