ייעוץ בעיות מעצבנות עם הבנץ' והסקוואט

The Hulk

משתמש מתחיל
209
58
נק' מוניטין:
101
209
58
סקוואט:

הברכיים קורסות באופן מוגזם אפילו בסטים הקלים וזה פשוט מחרפן אותי, מצולמת כאן חמישייה אפשר להגיד קלה עם 95 (או 97.5, לא זוכר).
ובכוונה צילמתי את הסרטון ככה, פשוט מהצד לא ממש שמים לב לזה.

בנץ':

עוד בעיה מוזרה שפשוט מחרפנת אותי - הידיים שלי רועדות לאורך כמעט כל התנועה ובעיקר בנעילה. עכשיו אני יודע שמדובר במשהו נפוץ למתחילים עם התרגיל ואני אפילו זוכר את הבעיה הספציפית הזו, אבל אני מבצע את התרגיל כבר יחסית הרבה זמן והבעיה הזו לפעמים מופיעה בין אם המשקל קל או כבד.

תודה.

אני רק לא מבין, אם מייק הוא המאמן שלך, מה אתה עושה פה בשרשור הזה? בוחן אותנו?... כמה קיבלתי? 🙄

• פותח/ת השרשור
כן, היית צריך - מה שטנק רשם בדר"כ נכון.

בבנץ' תאחוז את המוט יותר חזק ותנסה לשבור אותו ותראה שהרעידות יעלמו.
לא שאין לי היכרות עם מדריכי ה"סקוואט פוגע בברכיים, עחי" למיניהם, אני חייב להגיד שלפחות אצלי במכון הרוב המוחלט של המאמנים כן יודעים (לפחות תאורתית) על ההבדלים בין לואו להיי באר.

ובנוגע לההערות על הבנץ' - כן הבנתי את זה כבר, אימון הבא איישם את זה, מקווה שזה יעזור. תודה!
אני רק לא מבין, אם מייק הוא המאמן שלך, מה אתה עושה פה בשרשור הזה? בוחן אותנו?... כמה קיבלתי? 🙄
אני לא מתאמן של מייק במובן שזה קבוע או משהו בסגנון, פשוט באימון אחד שעשיתי אצלו כאשר באתי בין היתר במטרה ללמוד לואו בר, הוא הגיע למסקנה שעדיף לי כרגע לדבוק בהיי בר, זה הכל.

אני לא מתאמן של מייק במובן שזה קבוע או משהו בסגנון, פשוט באימון אחד שעשיתי אצלו כאשר באתי בין היתר במטרה ללמוד לואו בר, הוא הגיע למסקנה שעדיף לי כרגע לדבוק בהיי בר, זה הכל.
יכולת להגיד "יצאת 10" וזהו 🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית