הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629

מצולם הסט של השמינייה לפי התכנית הלינארית. לפני זה היה 87.5 ל 1 במקום 3. שבוע לפני היה 85 לשלוש.
מאז שעברתי חדר כושר, משהו התפקשש בבנץ'. בחדר כושר הקודם כבר היה לי 90 ל 3 חמישיות. יש לציין שבכל התרגילים המשקלים ירדו (קיים סיכוי גם שהמשקלים בחדר כושר הקודם לא היו בכלל מדויקים), בסקוואט הטכניקה שלי השתנתה מעט (אולי זה החיסרון במראה), בדדליפט טווח התנועה גדל משמעותית. יש לציין שירדתי 4.5 קילו במשקל גוף, והתחלתי לעבוד בעבודה שיש בה גם קצת עבודה פיזית.
נעבור לעיקר:
לפני שאני קופץ למסקנות ותירוצים, רציתי לוודא שהטכניקה בסדר. ממה שאני רואה בסרטון, הרגליים שלי נמצאות מאוד אחורה, רציתי לדעת אם זה בסדר לדעתכם? אם הלג-דרייב נראה לכם מספיק טוב? שכמות בפנים?
בנוסף, חשבתי שאולי אני מוריד נמוך מידי את המוט. המקום בגוף שהמוט פוגע בו נראה לכם בסדר?
תודה לעוזרים.

נראה בסדר גמור. הייתי מכניס מרפקים מעט פחות מזה, אבל אם זה נוח לך אז בסדר.
יש ספק-הקפצה על החזה בחלק מהחזרות - אבל אם לא הרגשת אז כנראה שאין.
והייתי מוריד את המוט קצת יותר מהר, אין צורך באיטיות הזאת.
סה"כ אחלה.

יש לציין שירדתי 4.5 קילו במשקל גוף
בהחלט יכול להשפיע על המשקל, קח בחשבון.

בנוסף, חשבתי שאולי אני מוריד נמוך מידי את המוט. המקום בגוף שהמוט פוגע בו נראה לכם בסדר?
זה בסדר גמור.
רק מה, הייתי מיישר עוד קצת את מפרק כף היד עם האמה.. אבל אם אתה לא מרגיש כאבים, אולי זאת רק הזווית שמטעה אותי.

עידו תוריד יותר מהר, היית מעלה סט כבד, בסטים הכבדים אני שם לב שהטכניקה שלך משתנה (כמו מסלול מוט ומרפקים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית