עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח לי? למה אתה חייב לי מוניטין? אם כבר אני חייב לך עוד אחד.. 😃כרגע לא אני מתחיל שבוע הבא ss
חייב לך מוניטין הענקתי היום כבר 15..
אני לא עבדתי סקוואט ודדליפט כבד 3 חודש אני כרגע עושה משקלים קלים ..עד שאני עובר מבחן ריצה .. ועושה ריסט ללחיצות אחכ חוזר לטקסס ..SS מה?
כל אחד שמגיב מפרגן וכו אני מעניק לו מוניטין כתודהחחח לי? למה אתה חייב לי מוניטין? אם כבר אני חייב לך עוד אחד.. 😃
מבחן ריצה במסגרת מה אם אפשר לשאול.אני לא עבדתי סקוואט ודדליפט כבד 3 חודש אני כרגע עושה משקלים קלים ..עד שאני עובר מבחן ריצה .. ועושה ריסט ללחיצות אחכ חוזר לטקסס ..
במסגרת ווינגיט אני צריך לעבור מבחן ריצה בשביל להיות מדריך חדר כושר ו אישימבחן ריצה במסגרת מה אם אפשר לשאול.
באמת צריך מבחן ריצה? איך הוא הולך?במסגרת ווינגיט אני צריך לעבור מבחן ריצה בשביל להיות מדריך חדר כושר ו אישי
הולך בסדר היה קשה בהתחלה עכשיו יותר טוב מקווה לעבור עוד מאט .. תודהבאמת צריך מבחן ריצה? איך הוא הולך?
כאילו איך הולך המבחן?הולך בסדר היה קשה בהתחלה עכשיו יותר טוב מקווה לעבור עוד מאט .. תודה
2340 מטר ב 12 דקות .. חחחחכאילו איך הולך המבחן?
כמה אתה צריך בשביל לעבור?2340 מטר ב 12 דקות .. חחחח
צריך בדיוק מה שרשמתי כדי לעבור הם מתחשבים רק בגיל..כמה אתה צריך בשביל לעבור?
אה.. ובכמה זמן אתה עושה ב2340 מטר?צריך בדיוק מה שרשמתי כדי לעבור הם מתחשבים רק בגיל..
12 דקותאה.. ובכמה זמן אתה עושה ב2340 מטר?
לא הבנתי אזז12 דקות
אל תזלזל במרום. אני שם כסף שיש לו סינגל 4 פלטות בעוד פחות משנתיים!כל הכבוד אחי, עכשיו הדרך האינסופית ל4 פלטות..😁
אני לא שמתי לב לשאלה טעות שלי אחילא הבנתי אזז
אתה צריך בשביל לעבור 2340 מטר ב12 דקות, וזה מה שאתה עושה? או שלא הבנתי?
אם ככה אתה כבר עובר בתכלס.. לא?
אה.. בהצלחה חח 😄אני לא שמתי לב לשאלה טעות שלי אחי
אני עובד קצת בדרך שונה עשיתי ריצת נפח
עכשיו מנסה יותר מהירות פחות דקות מקווה בקרוב לעבור את זה
תודה .אה.. בהצלחה חח 😄
שבועיים אחרונים לא הלכו חלק הייתי אמור לעשות 135 ל 2 דאבלים הצלחתי 2 סינגליםיפה מאד, אני עושה את התוכנית הזאת לפרס ובקרוב גם לבנץ'.
היו לך תקיעות בתוכנית או שהכל הלך חלק?