הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איבד מסת שריר

• פותח/ת השרשור dor1987
  • פורסם בתאריך

dor1987

משתמש מתחיל
45
1
נק' מוניטין:
1
45
1
הייתי מתאמן לפי תוכניתAB שמבוססת על מורכבים ארבע פעמים בשבוע ל ABXABX במשך תקופה וצברתי מסה שאני מרוצה ממנה וכמובן גם אחוזי שומן(לא התמדתי 100% בתוכנית התזונה אבל כן הקפדתי על הכמות המינימלית הדרושה של חלבונים ופחממות)

אבל נכון לעכשיו חזרתי להתאמן בג'וגיטסו ברזיאלי כ 3-4 פעמים בשבוע שעל פי מה שידוע לי מוגדר כפעילות אירובית.
כמות אימוני המשקולות שלי ירדו משמעותית למקסימום 2 אימונים בשבוע וכמובן שאני לא רואה שיפור במשקלי ההרמה.

רציתי לדעת האם אני יכול לאבד ככה מסת שריר? ואם כן מה הייתם ממליצים לעשות?תזונה אחרת? אולי שינוי תוכנית המשקולות ל FBW?

אירובי=\=חיטוב. תשלים קלוריות ותעבור לFBW.
יש סיבה שהורדת ל2 אימונים?אתה לא יכול להגיע ל3? ואתה כן יכול לעלות במסת שריר,קיים גירוי(סוג של) גם באימוני הג'יוג'יטסו ברזילאי בנוסף לאימוני משקולות.

• פותח/ת השרשור
אירובי=\=חיטוב. תשלים קלוריות ותעבור לFBW.
יש סיבה שהורדת ל2 אימונים?אתה לא יכול להגיע ל3? ואתה כן יכול לעלות במסת שריר,קיים גירוי(סוג של) גם באימוני הג'יוג'יטסו ברזילאי בנוסף לאימוני משקולות.
סיבה עיקרית,בעיית זמן סיבה משנית, הגוף שלי לא מספיק להתאושש וזה גורם לפציעות.
מסכים איתך בהחלט בנושא הסוג של... השאלה אם באמת גירוי כזה יכול לגרום לעליה במסה

שעל פי מה שידוע לי מוגדר כפעילות אירובית.
לא קרוב אפילו, בין התחומים שאי אפשר להגיד את זה עליהם, זו אומנות עם המון קרב קרקע, זה קרוב יותר לאימון כוח. למרות שלא נותנים הגדרות כאלו בענפים הללו
כמות אימוני המשקולות שלי ירדו משמעותית למקסימום 2 אימונים בשבוע וכמובן שאני לא רואה שיפור במשקלי ההרמה
אני באמת לא מבין איפה אתה דוחף את שתי האימונים האלו כשיש לך 4 אימונים בשבוע, אתה צריך לעשות ויתורים אתה לא יכול לרכב על שתי סוסים בו זמנית.
רציתי לדעת האם אני יכול לאבד ככה מסת שריר?
אתה ועוד איך יכול לרדת במסת שריר בשינוי שגרת אימונים כזו
ואם כן מה הייתם ממליצים לעשות?
להחליט עם עצמך מה חשוב לך יותר, גם אם זה אומר שתפרוש מהחדר כושר לתקופה הקרובה לטובת הענף שאתה אוהב, אין בזה פסול, או הפוך כמובן

• פותח/ת השרשור
לא קרוב אפילו, בין התחומים שאי אפשר להגיד את זה עליהם, זו אומנות עם המון קרב קרקע, זה קרוב יותר לאימון כוח. למרות שלא נותנים הגדרות כאלו בענפים הללו

אני באמת לא מבין איפה אתה דוחף את שתי האימונים האלו כשיש לך 4 אימונים בשבוע, אתה צריך לעשות ויתורים אתה לא יכול לרכב על שתי סוסים בו זמנית.

אתה ועוד איך יכול לרדת במסת שריר בשינוי שגרת אימונים כזו

להחליט עם עצמך מה חשוב לך יותר, גם אם זה אומר שתפרוש מהחדר כושר לתקופה הקרובה לטובת הענף שאתה אוהב, אין בזה פסול, או הפוך כמובן

אבל אתה לא סותר את עצמך כשאתה אומר שאימון מסוג זה מתקרב יותר לאימון כוח מאשר אירובי אבל עדיין אתה אומר שאאבד מסת שריר?
איך זה מסתדר? הרי לפי התאוריה אימון כוח+תזונה מספקת =מסת שריר גדלה לא?

ו5-6 אימונים בשבוע זה דיי סביר לא? הורדתי מ4 אימוני משקולות ל2 (מקסימום)

אבל אתה לא סותר את עצמך כשאתה אומר שאימון מסוג זה מתקרב יותר לאימון כוח מאשר אירובי אבל עדיין אתה אומר שאאבד מסת שריר?
לא סותר,
אם מתאמן מבצע אימוני כוח עצימים, ויום אחד מחליט לעשות אימונים קלים ולא להתאמץ הרבה, אתה חושב שהוא לא יאבד מסת שריר?
אבל רגע, הוא הוא ממשיך לבצע אימוני התנגדות לא? - אז מה?

זאת כמובן דוגמא

• פותח/ת השרשור
לא סותר,
אם מתאמן מבצע אימוני כוח עצימים, ויום אחד מחליט לעשות אימונים קלים ולא להתאמץ הרבה, אתה חושב שהוא לא יאבד מסת שריר?
אבל רגע, הוא הוא ממשיך לבצע אימוני התנגדות לא? - אז מה?

זאת כמובן דוגמא
צודק לגמרי.
טוב אני אראה איך אפשר להנות מכל העולמות...עד כמה שאפשר..
אעבור לתוכנית fbw במקביל אעשה 3-4 פעמים גוגיטסו אני חושב שאם אשמור על תזונה נכונה זה יכניס אותי לסוג של חיטוב...נזרום נראה מה יהיה.

תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית