מסכימה.אני לא שם עצמי לשופט לקבוע אם הרעיון לגיטימי או לא..
יבוא יום? אם תנסי היום להרוג פרה בהודו, לא בטוח שכל האנשים יראו את זה בעין יפה. חלק מהתגובות יכולות להיות קיצוניות.
אני טבעונית ואני לא סוציאליסטית ולא שמאלנית אתה סתם מכליל. גם הליברטריאן הטבעוני מהרדיו הוא לא.כן זה רע, תוצאתית, זאת התבהבמות שאין לה שום סיבה נראית לעין חוץ מתמונת מציאות מעוותת.
אני אפגע ואירה במי שיפגע בכלבה שלי כי היא שלי ואני קשור אליה, והבנאדם פולש למרחב שלי, מעבר לכך אני אפגע במי שפוגע בחיה כי הוא מתאכזר שלא לצורך.
והתנהגות כזאת מעידה על האדם.
לחוואי יש רכוש ואינו עושה דבר פסול, בחברה שלנו צרכנית של בשר יש קונצנזוס שמפריד בין התעללות לבין שחיטה ואכילה.
רק פסול על פי קומץ של אנשים שנתנו לרגשות האמפתיה שלהם מעוף, והם לא מבינים את ההבדל בין רצח
של אדם ורצח של חיה.
עובדה שרוב הטבעונים עולים קו ישיר של פמיניזם, סוציאליזם, שמאל מדיני, וכל מה שרק יכול לצעוק בקול גדול "אני שונא את עצמי!!!!"
וכל מה שתארת עכשיו- אתה רואה את זה ככה בגלל תפיסה סובייקטיבית שקיימת לך בראש. עבורך כן לגיטימי לפגוע במישהו ששם יד על הכלב שלך אבל לא לגיטימי לפגוע באדם ששוחט פרה - כי זו הפרשנות שלך שנובעת מסה"כ האמונות והנורמות שקיימות אצלך ובחברה כולה.
עדיין היחס של החברה כלפי אכילת בשר היא (אצל רוב האנשים) שזה הכרחי לקיום..
בוא נגיד שאם יבוא יום בו בשר מעבדה יהיה זמין לכל - יוכלו להגיד ששחיטה של פרה לשם כך היא מיותרת לחלוטין - ואז החברה תפעיל סנקציות כלפי מי שהורג חיה שלא לצורך...