הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו שלא הבנתי בHST

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
קראתי את המאמר בקילוגרם ויש משהו שלא הבנתי
האימנים הולכים ככה?
אימון ראשוןRM15 70% מהשיא
ואז מעלים ורק באימון האחרון שוברים שיא
ואז עוברים לRM10 ושוברים שיא ואז עוברים לRM5 ושוברים שיא
ואז הכל מהתחלה
ככה זה הולך?
או שרק עם אני נתקע עושים את הבלוקים?
ועוד משהו
אני לא מוכן לוותר לא על סקוואט ולא על דדליפט אז זה יהיה ממש נורא עם אני יעשה לרגליים גם סקוואט וגם דדליפט?
תודה מראש

נערך לאחרונה:
כן, זה הרעיון. המטרה של התוכנית זה בעצם לעלות משקלי עבודה בכל אימון ולהשתפר באותו הטווח שבו אתה אמור לעבוד.

אתה לא חייב לוותר על הסקוואט או דד ליפט. אני היתי עושה RDL אתה יכול לעשות גם SLDL לא כזה משנה.
במידה ואתה ממש לוותר על הקלאסי אז באימון המצעי בשבוע תכניס אותו במקום הסקוואט.
בתוכנית המקורית אין דדליפט, די ברור שאם היה זה כבר היה לא אנושי להתאושש מדבר כזה.
אפשר לעשות רוטציה (קצת יבלבל את התקדמות), בכל מקרה היתי מציע לעשות RDL, לא ירדתי בדד ליפט לאורך כל התוכנית. כשחזרתי לעשות את הקלאסי, אימונים ראשונים הרגיש כבד לאחר מכן משקלי עבודה עלו ועבדתי עם משקלים גבוהים יותר ממה שהיתי עושה קודם.

• פותח/ת השרשור
אהה אז בעצם שוברים את השיא רק באימון האחרון
ומזה rdl?
פשוט השגתי דדליפט פעמיים משקל גוף לRM5 ואני הייתי רוצה להמשיך להתקדם בדדליפט
חשבתי אולי בכל אימון סט סקוואט וסט דדליפט אפשרי?

נערך לאחרונה:
כן בכל אימון 6 אתה משיג שיא אישי לאותו טווח חזרות.

דד ליפט רומני.

פשוט השגתי דדליפט פעמיים משקל גוף לRM5 ואני הייתי רוצה להמשיך להתקדם בדדליפט

אני רואה שאתה יחסית חדש כאן אז אני אתעלם מהתעלמות שלך מחוקי הפורם. אבל, להבא שים לב, לא מדברים על משקלי עבודה בלי סירטון. כנ"ל בחורות (במקרה הזה אנחנו גמישים לא חייב סרטון תמונה תספיק).

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני מצטער לא ידעתי
אז סט אחד סקוואט וסט אחד דדליפט קלאסי זה אולי לא יהיה ממש רצח לא?

אוקיי אני מצטער לא ידעתי
אז סט אחד סקוואט וסט אחד דדליפט קלאסי זה אולי לא יהיה ממש רצח לא?

תלוי בעצימות. אני אישית חושב שדד ליפט ל 15 חזרות זה לא רעיון כל כך טוב כנל לגבי שאר התרגילים. ככל שטווח חזרות עולה טכניקה מדרדרת סכנה לפציעה עולה.
ככל שעצימות תעלה אתה תהיה מותש יותר אין ספק, אם תרגיש שאתה לא מתאושש כמו שצריך אז תחליף את הדד ליפט לרומני או לסטיף / סטרייט.

• פותח/ת השרשור
תלוי בעצימות. אני אישית חושב שדד ליפט ל 15 חזרות זה לא רעיון כל כך טוב כנל לגבי שאר התרגילים. ככל שטווח חזרות עולה טכניקה מדרדרת סכנה לפציעה עולה.
ככל שעצימות תעלה אתה תהיה מותש יותר אין ספק, אם תרגיש שאתה לא מתאושש כמו שצריך אז תחליף את הדד ליפט לרומני או לסטיף / סטרייט.
טוב אחי כשאני יסיים SS אני יעבור לHST ואם אני לא יסתדר עם דדליפט וסקוואט אני יעשה FBW רגיל עם 5 חזרות לתרגילים מורכבים
תודה ולילה טוב

הסיבה שאין דד ליפט קלאסי וסקוואט, זה מהסיבה שבאימון אחד לעשות דד ליפט קלאסי סקוואט בנץ' מתח ומילטרי-( יש כאלו שיחליפו כמה מהתרגילים האלה אבל הבנת את הכוונה) בעצימות גבוהה, זה לא דבר חכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית