הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון להתאמן עם חגורת משקולת?

רון11221

משתמש מתחיל
31
9
נק' מוניטין:
12
31
9
שלום חברים,
אני כרגע עושה מתח ומקבילים + משקל כבר חודשיים בערך כאשר התוספת משקל זה המשקולת בחדכ (תופס אותה עם הרגליים)
הייתי שמח לשמוע דעות לגבי החגורה הזאת - האם יהיה לי יותר נוח? או יותר נכון - האם מישהו כאן ניסה ושם לב להבדל?

אני רוצה להזמין מEbay את החגורה הזאת:
מה אתם אומרים עליה?
http://www.ebay.com/itm/RDX-Dipping...452?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2eb13d2a9c

אשמח לשמוע דעות והמלצות בנושא
תודה!

שלום חברים,
אני כרגע עושה מתח ומקבילים + משקל כבר חודשיים בערך כאשר התוספת משקל זה המשקולת בחדכ (תופס אותה עם הרגליים)
הייתי שמח לשמוע דעות לגבי החגורה הזאת - האם יהיה לי יותר נוח? או יותר נכון - האם מישהו כאן ניסה ושם לב להבדל?

אני רוצה להזמין מEbay את החגורה הזאת:
מה אתם אומרים עליה?
http://www.ebay.com/itm/RDX-Dipping...452?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2eb13d2a9c

אשמח לשמוע דעות והמלצות בנושא
תודה!
לא יודע ספציפית לגבי זאת, אבל חגורה זה דבר נהדר למקבילים ולמתח. הבדל שמיים וארץ בין שרשרת לבין משקולת מוחזקת עם הרגליים.
@Baraky, שרשרת שחותכת לך במותניים נראית לי אחלה עינוי במתח עם משקל גבוה.

לא יודע ספציפית לגבי זאת, אבל חגורה זה דבר נהדר למקבילים ולמתח. הבדל שמיים וארץ בין שרשרת לבין משקולת מוחזקת עם הרגליים.
@Baraky, שרשרת שחותכת לך במותניים נראית לי אחלה עינוי במתח עם משקל גבוה.
בנתיים זה עובד עד 40 קילו מעולה..

מניסיון שלי החגורות הזולות של איביי גרועות.. לא נוחות בכלל.
יש לנו מכון חגורה של נייק וחגורה של SAL והיא הרבה יותר מסיבית ונוחה.. במשקלים גבוהים יותר אז הנוחות חשובה.

אבל בגדול,
כל חגורה תעשה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
הזמנתי בסוף מהאתר של BODYBUILDING את החגורה הזאת:
Harbinger PolyPro Dip Belt With Chain
אני מקווה שהיא תעשה את העבודה

כל עוד החגורות אלה אינן מצויידות במנוע רקטי
אחלה סטארט אפ..... בטוח יהיו לזה קונים, מה אתה אומר, יהושע, נכנס שותפים?
בוא נבדוק כבר יתכנות שוק: מורן --- היית קונה מנועים רקטיים לבייספס קרלז?

אחלה סטארט אפ..... בטוח יהיו לזה קונים, מה אתה אומר, יהושע, נכנס שותפים?
בוא נבדוק כבר יתכנות שוק: מורן --- היית קונה מנועים רקטיים לבייספס קרלז?
הייתי קונה שרוולי ברכיים חשמליות עם חיישן שמזהה כשלא מגיעים למקביל ונותן לך מכת חשמל קלילה שתשאיר לך טעם טוב ומזכרת נעימה מהעומק שהיית בו לפני שניה.

מאידך,
עבורך הייתי מארגן מנוע רקטי לישבן לימים בהם הברכיים שלך לא ירצו לעשות את הכיפוף הרצוי 🤡

הייתי קונה שרוולי ברכיים חשמליות עם חיישן שמזהה כשלא מגיעים למקביל ונותן לך מכת חשמל קלילה שתשאיר לך טעם טוב ומזכרת נעימה מהעומק שהיית בו לפני שניה.

מאידך,
עבורך הייתי מארגן מנוע רקטי לישבן לימים בהם הברכיים שלך לא ירצו לעשות את הכיפוף הרצוי 🤡
הדבר שהכי חסר לי במכון זה מיטה, ואיזה לאפה עם שווארמה, וקולה.

תקנה תחגורה הכי פשוטה שש ותוסיף שרשרת פשוטה כלשהיא ככה אני עשיתי החגורה הראשונה שלי מעפנה של ENERGYM אני משתמש בה למתח ולמקבילים ולדברים כמו סקוואט בטיטאן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית