הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות לפני השינה

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
אני יודע שזה לא משמין אבל מומלץ לאכול פחמימות לפני השינה?
אני אוכל 75 גרם שיבולת שועל בבוקר ו75 בלילה כדי לאכול 150 בבוקר ולא לאכול פחמימות בארוחה של שעה לפני שינה?
זה יתן לי יותר כוח באימון? אני מתאמן בצהריים

ועוד שאלה זה בסדר שהתפריט שלי לא מגוון ואני אוכל כל יום אותו דבר? זה משנה מבחינה בריאותית ?

ויש לי שאלה לגבי הקופונים הנחה בויטקוט מי שמבין בזה ויכול לעזור לי בפרטי אני אשמח

אני יודע שזה לא משמין אבל מומלץ לאכול פחמימות לפני השינה?
אני אוכל 75 גרם שיבולת שועל בבוקר ו75 בלילה כדי לאכול 150 בבוקר ולא לאכול פחמימות בארוחה של שעה לפני שינה?
זה יתן לי יותר כוח באימון? אני מתאמן בצהריים
אין בעיה לאכול פחמימות לקראת הערב אבל למה לא לאכול לפני האימון את הפחמימות אתה צריך כמה שיותר אנרגיה ולמכון.
ועוד שאלה זה בסדר שהתפריט שלי לא מגוון ואני אוכל כל יום אותו דבר? זה משנה מבחינה בריאותית ?
אם התפריט מגוון אין בעיה. אם התפריט דל ואתה מתמיד בו זה לא בריא.
ויש לי שאלה לגבי הקופונים הנחה בויטקוט מי שמבין בזה ויכול לעזור לי בפרטי אני אשמח
אתה ממש לא הולך לקבל על כך תשובה/עזרה.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לאכול פחמימות לקראת הערב אבל למה לא לאכול לפני האימון את הפחמימות אתה צריך כמה שיותר אנרגיה ולמכון.
לפני אימון אני אוכל אורז וחזה עוף אין לי איפה לדחוף שם שיבולת שועל
אם אני יוסיף בבוקר זה עדיין יתן יותר אנרגיה לאימון? נגיד ארוחות בוקר ב 9:30 חדר כושר ב16:30

אם התפריט מגוון אין בעיה. אם התפריט דל ואתה מתמיד בו זה לא בריא.
כתבתי שהוא לא מגוון ואני אוכל כל יום אותו דבר (אני לא דל אני במסה 3000 קלוריות)
אתה ממש לא הולך לקבל על כך תשובה/עזרה.למה לא

בבוקר לא יעזור. אבל אם אתה אוכל כבר בפחמימה לפני האימון אין צורך להוסיף.
הכוונה בלא מגוון הוא שאתה לא אוכל מכל אבות המזון ואתה לא אוכל מספיק ויטמינים וסיבים.
אתה לא תקבל עזרה בנושא הקופונים כי אלו החוקים של הפורום.
אין דיבורים על הזמנות מחו"ל וההתחכמות שלך לכתוב את השם של האתר לא עוזרת.

• פותח/ת השרשור
בבוקר לא יעזור. אבל אם אתה אוכל כבר בפחמימה לפני האימון אין צורך להוסיף.
הכוונה בלא מגוון הוא שאתה לא אוכל מכל אבות המזון ואתה לא אוכל מספיק ויטמינים וסיבים.
אתה לא תקבל עזרה בנושא הקופונים כי אלו החוקים של הפורום.
אין דיבורים על הזמנות מחו"ל וההתחכמות שלך לכתוב את השם של האתר לא עוזרת.
לא ידעתי שאסור לדבר על זה טעות שלי

לא מגוון התכוונתי כל יום אותו ארוחות אותו אוכל נגיד ארוחת בוקר של היום היא אותה ארוחה של מחר ככה כל השבוע בלי גוון אלה בדיוק אותה ארוחה (ככה כל הארוחות אותו דבר ) זה משנה מבחינה בריאותית? צריך לגוון באוכל?

ואם לא יעזור הפחמימה בבוקר זה בסדר להשאיר אותה לפני השינה?

ואם לא יעזור הפחמימה בבוקר זה בסדר להשאיר אותה לפני השינה?
כמו שאמרתי אין בעיה.
לא מגוון התכוונתי כל יום אותו ארוחות אותו אוכל נגיד ארוחת בוקר של היום היא אותה ארוחה של מחר ככה כל השבוע בלי גוון אלה בדיוק אותה ארוחה (ככה כל הארוחות אותו דבר ) זה משנה מבחינה בריאותית? צריך לגוון באוכל?
הגוון שאני מתכוון הוא בתוך התפריט לא הגוון שלך ביחס לתפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית