הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5 סיבות למה (אולי) יש חייזרים

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
הלוג שלך מבודפשט הזכיר לי את הסרט Deep Impact, כשב-CNN מדווחים על שלום עולמי כמה שעות לפני שפוגע כוכב שביט בכדור הארץ והאנושות עומדת להימחק: "באירלנד קתולים ואירים מניחים את נשקם ומשלבים ידיים, בחבל קשמיר הודים ופקיסטנים מתפללים יחד לנס, ובקריות - מורן עדיין מפמפם בייספס"....

הלוג שלך מבודפשט הזכיר לי את הסרט Deep Impact, כשב-CNN מדווחים על שלום עולמי כמה שעות לפני שפוגע כוכב שביט בכדור הארץ והאנושות עומדת להימחק: "באירלנד קתולים ואירים מניחים את נשקם ומשלבים ידיים, בחבל קשמיר הודים ופקיסטנים מתפללים יחד לנס, ובקריות - מורן עדיין מפמפם בייספס"....
האמתי שההרגשה הייתה זהה.
החדרון כושר היה נטוש, הקומה הייתה ריקה.. נדמה שכל העיר הייתה נטושה ורק אני בקומה האחרונה של המלון עומד מול החלון, ומפספם בייספס בישיבה.

האמתי שההרגשה הייתה זהה.
החדרון כושר היה נטוש, הקומה הייתה ריקה.. נדמה שכל העיר הייתה נטושה ורק אני בקומה האחרונה של המלון עומד מול החלון, ומפספם בייספס בישיבה.
זאת הסצינה האחרונה של פייט קלאב, לא? אם אד נורטון היה תופס את מרלה סינגר ומשתמש בה בתוך מוט לבייספס קרלז.

האמתי שההרגשה הייתה זהה.
נשמע כמו סרט אימה.

האמתי שההרגשה הייתה זהה.
אגב, איך לעזאזל הצלחת לעמוד מול החלון - ולפמפם בייספס בישיבה?
נראה לי תפסנו אותו בשקר...
מורן - בלי לשקר - אתה באמת עושה בייספס??? מה המשקלים שלך??? מהר, בלי לחשוב!!!

@yujinius !! בוא מהר!!

אגב, איך לעזאזל הצלחת לעמוד מול החלון - ולפמפם בייספס בישיבה?
נראה לי תפסנו אותו בשקר...
מה לא מובן? הוא היה בישיבה ברובע היהודי שם, היו לו דאמבלים שהוא הסתובב איתם בטיול והוא עשה בייספס בעמידה בתוך הישיבה.
אתה בכלל מקור השראה.. בעוד 20000 אתה מגיע לרמה של משה ואלכס 😁
פאק יש לי 3 כוכבי זהב, זה בערך רגע השיא של חיי, מכאן הכל ירידה
רגע הפוסט כאן דיבר מתישהו על חייזרים לא?
לא יודע מה איתכם, אני ראיתי אנשים מתהלכים על כדור הארץ שאין מצב שהם לא באו מכוכב אחר.

גם הפוסט של איך נראית יד דיבר מתישהו על, ובכן, ידיים. אז מה?
התבלבלת, זה "איך יד צריכה להיראות". כולנו יודעים איך יד נראית אבל רק @Giladbody יודע איך היא צריכה להיראות (אגב נראה לי הוא התייאש מהפורום)

התבלבלת, זה "איך יד צריכה להיראות". כולנו יודעים איך יד נראית אבל רק @Giladbody יודע איך היא צריכה להיראות (אגב נראה לי הוא התייאש מהפורום)
אפשר לומר.. 5 חודשים לא התחבר לפורום.
או שאולי הוא התבגר והחליף ניק.

ככה זה כשטרולים כמוך וכמו מורן גורמים לו להרגיש כל כך לא רצוי!
חבל שאני ומתי, חיים ופאטי (חרוזים 🙄) לא היינו פה כדי לגרום לו להרגיש welcomed!

או שאולי הוא התבגר והחליף ניק.
לא נראה לי, כנראה הוא פשוט החליט שזה פורום של ליצנים שלא יודעים איך יד צריכה להיראות וגם לא רוצים לדעת והלך לפזר את חוכמתו במקומות אחרים
ככה זה כשטרולים כמוך וכמו מורן גורמים לו להרגיש כל כך לא רצוי!
חבל שאני ומתי, חיים ופאטי (חרוזים 🙄) לא היינו פה כדי לגרום לו להרגיש welcomed!
דווקא אתה היית פה ממה שאני זוכר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית