נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
חחחה-bet הוא: מורן אמר שהוא עובר אותי במשיכות הגבוהות. בייספס קרלז לא ממש מעניין אותי - ואני מבקש סליחה, אני מבין שלהגיד דבר כזה לך זה כמו להגיד לי שאלוהים לא חשוב 😇
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחה-bet הוא: מורן אמר שהוא עובר אותי במשיכות הגבוהות. בייספס קרלז לא ממש מעניין אותי - ואני מבקש סליחה, אני מבין שלהגיד דבר כזה לך זה כמו להגיד לי שאלוהים לא חשוב 😇
האמתי שההרגשה הייתה זהה.הלוג שלך מבודפשט הזכיר לי את הסרט Deep Impact, כשב-CNN מדווחים על שלום עולמי כמה שעות לפני שפוגע כוכב שביט בכדור הארץ והאנושות עומדת להימחק: "באירלנד קתולים ואירים מניחים את נשקם ומשלבים ידיים, בחבל קשמיר הודים ופקיסטנים מתפללים יחד לנס, ובקריות - מורן עדיין מפמפם בייספס"....
זאת הסצינה האחרונה של פייט קלאב, לא? אם אד נורטון היה תופס את מרלה סינגר ומשתמש בה בתוך מוט לבייספס קרלז.האמתי שההרגשה הייתה זהה.
החדרון כושר היה נטוש, הקומה הייתה ריקה.. נדמה שכל העיר הייתה נטושה ורק אני בקומה האחרונה של המלון עומד מול החלון, ומפספם בייספס בישיבה.
נשמע כמו סרט אימה.האמתי שההרגשה הייתה זהה.
החדרון כושר היה נטוש, הקומה הייתה ריקה.. נדמה שכל העיר הייתה נטושה ורק אני בקומה האחרונה של המלון עומד מול החלון, ומפספם בייספס בישיבה.
אגב, איך לעזאזל הצלחת לעמוד מול החלון - ולפמפם בייספס בישיבה?האמתי שההרגשה הייתה זהה.
והיה בחור סיני שהגיע עם סלסלת פירות לחדר של הסאונה כדי לבדוק מי שם..נשמע כמו סרט אימה.
אתה שה תמים. אין מה להגיד 😁אגב, איך לעזאזל הצלחת לעמוד מול החלון - ולפמפם בייספס בישיבה?
אם סטיץ' הצליח להיות מנהל אני בחיים לא אצליח להפוך להיות מנהל ראשי כי הייתי מת להיות טרול מוצלח כמוהו. 😃
תיקנתי לך. 😉
תיקנתי יותר טוב ממכם 😛תיקנתי יותר טוב ממורן.
אתה בכלל מקור השראה.. בעוד 20000 אתה מגיע לרמה של משה ואלכס 😁תיקנתי יותר טוב ממכם 😛
מה לא מובן? הוא היה בישיבה ברובע היהודי שם, היו לו דאמבלים שהוא הסתובב איתם בטיול והוא עשה בייספס בעמידה בתוך הישיבה.אגב, איך לעזאזל הצלחת לעמוד מול החלון - ולפמפם בייספס בישיבה?
נראה לי תפסנו אותו בשקר...
פאק יש לי 3 כוכבי זהב, זה בערך רגע השיא של חיי, מכאן הכל ירידהאתה בכלל מקור השראה.. בעוד 20000 אתה מגיע לרמה של משה ואלכס 😁
גם הפוסט של איך נראית יד דיבר מתישהו על, ובכן, ידיים. אז מה?רגע הפוסט כאן דיבר מתישהו על חייזרים לא?
החדר כושר שלנו...לא יודע מה איתכם, אני ראיתי אנשים מתהלכים על כדור הארץ שאין מצב שהם לא באו מכוכב אחר.
התבלבלת, זה "איך יד צריכה להיראות". כולנו יודעים איך יד נראית אבל רק @Giladbody יודע איך היא צריכה להיראות (אגב נראה לי הוא התייאש מהפורום)גם הפוסט של איך נראית יד דיבר מתישהו על, ובכן, ידיים. אז מה?
אפשר לומר.. 5 חודשים לא התחבר לפורום.התבלבלת, זה "איך יד צריכה להיראות". כולנו יודעים איך יד נראית אבל רק @Giladbody יודע איך היא צריכה להיראות (אגב נראה לי הוא התייאש מהפורום)
ככה זה כשטרולים כמוך וכמו מורן גורמים לו להרגיש כל כך לא רצוי!התבלבלת, זה "איך יד צריכה להיראות". כולנו יודעים איך יד נראית אבל רק @Giladbody יודע איך היא צריכה להיראות (אגב נראה לי הוא התייאש מהפורום)
לא נראה לי, כנראה הוא פשוט החליט שזה פורום של ליצנים שלא יודעים איך יד צריכה להיראות וגם לא רוצים לדעת והלך לפזר את חוכמתו במקומות אחריםאו שאולי הוא התבגר והחליף ניק.
דווקא אתה היית פה ממה שאני זוכרככה זה כשטרולים כמוך וכמו מורן גורמים לו להרגיש כל כך לא רצוי!
חבל שאני ומתי, חיים ופאטי (חרוזים 🙄) לא היינו פה כדי לגרום לו להרגיש welcomed!
סיכום: סתכל בתמונה שלו ותראה איך יד צריכה להיראות.אפשר סיכום קצר מי הבחור?
תדמיין שילוב של ריפ, ביל סטאר וארנולד שוורצנגר, עם המוח של איינשטיין והשנינות - ובכן - שלי.אפשר סיכום קצר מי הבחור?