הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5 סיבות למה (אולי) יש חייזרים

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
אם מסתכלים על זה בצורה דתית, אין סיכוי שאלוהים יצר רק אותנו ועוד טריליונים של כוכבים ויקום כזה ענק בלי סיבה.
אין מה להסתכל מזוית שהעגומה מעצם קיומה.( כמדברים על דברים מדעיים ועל עובדות)
אם מסתכלים על זה בצורה לא דתית, אין סיכוי שאנחנו היחידים. יש כוכבים זהים לכדור הארץ, ויש עוד המון רמזים וכו וכו...
כמובן כמו שאמרתי . אבל עדיין למרות שמצאו המון כוכבים עדיין לא מצאו שום צורות חיים נוספות.

• פותח/ת השרשור
אם הם הצליחו להגיע אלינו כמו שהסרטון טוען, הרי ברור שהטכנולוגיה שלהם מתקדמת משלנו באלפי שנים.
אם זה באמת חייזרים אז כן, הטכנולוגיה שלהם עקפה את שלנו בהרבה.
אבל אם זה לא חייזרים אז אנחנו עקפנו אותם.
בגלל שאנחנו לא בטוחים שזה באמת חייזרים רשמתי שאולי הם עקפו אותנו

@Matty אתה מניח שאם יהיו חיים אחרים אי שם הם ידרשו את אותם תנאים כמונו,הנחה די פרועה

מדברים פה על האם יש חייזרים,לא האם נלך לבקר אותם כל שבת שנייה:81zq:
אני מתכוון לכך שאתה לא מצפה מאנשים שמחפשים אחריי חייזרים יחפשו תנאים השונים משלנו מכיון שינה יותר סבירות למצוא חייזרים בתנאים הללו מאשר בכוכבי לכת מלאי גז שאי אפשר להתקיים שמה.

אני מתכוון לכך שאתה לא מצפה מאנשים שמחפשים אחריי חייזרים יחפשו תנאים השונים משלנו מכיון שינה יותר סבירות למצוא חייזרים בתנאים הללו מאשר בכוכבי לכת מלאי גז שאי אפשר להתקיים שמה.
אתה לא יודע ממש מה הגזע שמתהלך שם בחוץ, כך שאתה לא יכול להיות בטוח שהם לא יכולים לשרוד בתנאים אחרים...

• פותח/ת השרשור
ארגון בצלם בעוד כמה שנים: כל המשלחות שיוצאות לכוכב x הן עם כובש, אסור לנו להשתלט על כוכבים אחרים

אתה לא יודע ממש מה הגזע שמתהלך שם בחוץ, כך שאתה לא יכול להיות בטוח שהם לא יכולים לשרוד בתנאים אחרים...
יופי אז בוא נחפש חייזרים בכל כוכב לכת שני שאנחנו מוצאים. או שנוציא משאבים במציאת חיים בכוכבי לכת שיש בהם מים חמצן שמש וכוחות משיכה יחסית נורמליים ששמה תהיה סבירות יותר גבוה לחיים.

יופי אז בוא נחפש חייזרים בכל כוכב לכת שני שאנחנו מוצאים. או שנוציא משאבים במציאת חיים בכוכבי לכת שיש בהם מים חמצן שמש וכוחות משיכה יחסית נורמליים ששמה תהיה סבירות יותר גבוה לחיים.
לא אמרתי שצריך לחפש בכל כוכב, רק אמרתי שיש סיכוי שגם בכוכבים כאלה יש סיכוי לצורות חיים.

לא אמרתי שצריך לחפש בכל כוכב, רק אמרתי שיש סיכוי שגם בכוכבים כאלה יש סיכוי לצורות חיים.
מה שאני רוצה להגיד שאם לדוגמא יוציאו רובוט לחלל הגיוני יותר לשלוח אותו לכוכב דמוי כדור ארץ מאשר לעוד כוכב לכת כמו נוגה לדוגמא.

הנה מה שהעלת לפה.. העלו גם שם
I6uzMEo.png

ועוד דוגמא לפוסט
1DjbTXu.png
''מנגון הסאווה כמו של הקלינגונים והרומולנים ממסע בין כוכבים''- ופה ויתרתי,פשוט ויתרתי....

או שזה לא הטעם שלי הסרט או שהסטנדרטים שלי פשוט גבוהים.
כשזה מגיע לרידלי סקוט ולחייזרים, אין דבר כזה "סטנדרטים גבוהים".
פשוט לא הטעם שלך, כנראה.

וגם אם לא אהבת, בטוח הערכת את המחווה שלו למעריצי סדרת הנוסע השמיני.. במיוחד בסוף הסרט.

כשזה מגיע לרידלי סקוט ולחייזרים, אין דבר כזה "סטנדרטים גבוהים".
פשוט לא הטעם שלך, כנראה.

וגם אם לא אהבת, בטוח הערכת את המחווה שלו למעריצי סדרת הנוסע השמיני.. במיוחד בסוף הסרט.
רשמת לפני לצפות, מקווה שלא תאכזב..
לא ראיתי הנוסע השמיני אגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית