עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חזה עוף, קוטג'
תחזור?חחח היא בחיים לא קנתה לי למרות שהסברתי לה מיליון פעם וגם הראתי לה חישובים שזה יוצא יותר זול..תגיד לה שתתחיל לקנות סלמון היא כבר תחזור לאבקות לבד
למה היא צריכה לקנות לך אבקת חלבון?תחזור?חחח היא בחיים לא קנתה לי למרות שהסברתי לה מיליון פעם וגם הראתי לה חישובים שזה יוצא יותר זול..
חזה עוף בד"כ יותר זול.אבקת חלבון זה הכי זול למנת חלבון
גבנ"צ גם סבבה, גם מקור לחלבון וגם לשומן. תחפש מבצעים על טונה, אני לפעמים מוצא רביעייה ב 16 ומעמיס.כן.. אמא שלי מתחילה לעשות בעיות עם העניין שזה עולה "הרבה" כסף..
אז אשמח לדעת מקורות מזון שיש בהם הרבה חלבון והם זולים.. כגון, חזה עוף, קוטג' וכו'..
כי אני בן 14?למה היא צריכה לקנות לך אבקת חלבון?
תעבוד וקנה בעצמך.
ביצים, חזה עוף, טונה, נתחי בקר זולים, גבנצ, קוטג'.
בנוסף, אפשר להוסיף עוד חלבון דרך מקורות פחות מוכרים כמו אורז ועדשים שחורות בתור תוספת למנה בשרית או שבבי סויה כתוספת לחביתות/גבינות.
70 קילו~כמה אתה שוקל?
1.70 בערךשהייתי בן 14 שקלתי כמו פחית טונה מה הגובה שלך
שאתה בחיטוב אתה בדרך כלל בגובה אחר?1.70 בערך
במסה
לא, הודעתי שאני במסה סתם שיידע בגלל שהוא אמר "בגיל שלך אני הייתי חצי קופסאת טונה"שאתה בחיטוב אתה בדרך כלל בגובה אחר?
למה הוא צריך לקנות לעצמו אוכל? משגע אותי שמצפים מילד בן 14 שאם הוא עובד חודש בשנה שיממן לעצמו עכשיו את כל החייםלמה היא צריכה לקנות לך אבקת חלבון?
תעבוד וקנה בעצמך.
ביצים, חזה עוף, טונה, נתחי בקר זולים, גבנצ, קוטג'.
בנוסף, אפשר להוסיף עוד חלבון דרך מקורות פחות מוכרים כמו אורז ועדשים שחורות בתור תוספת למנה בשרית או שבבי סויה כתוספת לחביתות/גבינות.