ייעוץ פרס 90 בSS ? ובכללי שאלות על SS

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
אהלן החלטתי שאני מתחיל SS בזמן הקרוב, רציתי לשאול אם הפרס שלי היה 40 באימונים חובבניים (כלומר שלא באמת ידעתי מה אני עושה ) יש סיכוי שאני אגיע בפרס ל90 ק"ג או שזה יישאר בגדר חלום ( לפחות בSS? )
ועוד משהו, עד כמה משקל אני אוכל להגיע בתרגילים המורכבים? הייתי עושה 40 בנץ בשביל הטכניקה והטכניקה שלי טובה מאוד לדעתי ו40 זה קל, דדליפט לא עשיתי הרבה זמן אבל אני עשיתי 80 בערך גם באימונים חובבניים וסקוואט לא היה לי כלוב (מתאמן בבית) אז המקסימום שעשיתי זה 40 ק"ג ולא היה קשה
משקל 82, אז עד כמה בערך אני אוכל להגיע בתרגילים המורכבים ?

• פותח/ת השרשור
לפי ההגיון הזה אתה לא יכול לדבר על פרס 90 כי אף פעם לא עשית פרס 90 או כל דבר אחר עם 90
אבל לפחות עשיתי פרס יותר גבוה משלך. אה ודדליפט כשעשיתי עשיתי 90( לא גבוה אבל עדיין 90)

לא ממש מצחיק, ברגע שהכלוב יהיה מוכן אני מתחיל. הכלוב הגיע אבל הוא עקום ( מי שבנה את זה עשה את זה עקום) ואנחנו מחזירים את זה לתיקון. בכל מקרה אתה גם לא יכול לדבר על SS כי אתה גם לא ממש עשית SS או כל תכנית אחרת
אני לא מבין מה הבעיה. אין כלוב? סבבה, אפשר לעשות בנץ' פרס, אפשר לעשות דד ליפט, אפשר לעשות מיליטרי פרס עם התחלה של קלין. אפשר להחליף סקוואט בלג פרס + שילוב של כמה תרגילי רגליים. אחד המתאמנים שלי לא מסוגל לעשות סקוואט בגלל כאבים בכתף אז בניתי לו תוכנית על בסיס SS עם תחליף לסקוואט והעלאת נפח בדד ליפט לפעמיים בשבוע (אפשר להגיד מבנה של SS וסידור אימונים כמו בלינארית). זה שאין כלוב זה לא תרוץ כי זה אומר שאתה לא יכול לבצע רק תרגיל אחד אז ממש אין מה להתבכיין על זה

• פותח/ת השרשור
הכל אפשרי רק תאמין בעצמך
זה תלוי בגנטיקה, לא תדע עד שתנסה
כתבתי את זה בכלל שאתה כתבת "לפי ההגיון הזה אתה לא יכול לדבר על פרס 90 כי אף פעם לא עשית פרס 90 או כל דבר אחר עם 90"

בכל מקרה פתחתי את האשכול הזה לדעת אם זה אפשרי בכלל, אני לא מאמין שאני אגיע לפרס כל כך גבוה אבל עניין אותי.
אני אביא לך את התשובה הכי נכונה שתקבל בפוסט הזה - מבחינה סטטיסטית זה בלטי אפשרי. כמות האנשים בפורום הזה שהפרס שלהם הוא 90 קילו שואפת ל0 וכל אותם אנשים עברו שנים של אימונים והרבה מאוד תוכניות שונות כדי להגיע לזה

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הבעיה. אין כלוב? סבבה, אפשר לעשות בנץ' פרס, אפשר לעשות דד ליפט, אפשר לעשות מיליטרי פרס עם התחלה של קלין. אפשר להחליף סקוואט בלג פרס + שילוב של כמה תרגילי רגליים. אחד המתאמנים שלי לא מסוגל לעשות סקוואט בגלל כאבים בכתף אז בניתי לו תוכנית על בסיס SS עם תחליף לסקוואט והעלאת נפח בדד ליפט לפעמיים בשבוע (אפשר להגיד מבנה של SS וסידור אימונים כמו בלינארית). זה שאין כלוב זה לא תרוץ כי זה אומר שאתה לא יכול לבצע רק תרגיל אחד אז ממש אין מה להתבכיין על זה
אני לא יכול לעשות מילטרי פרס, כל הזמן עשיתי מילטרי פרס עם קלין אבל בשלב מסויים אי אפשר להתקדם כי גם זה מסוכן (אני לא באמת יודע איך לעשות קלין, וטכניקה לא נכונה יכולה להיות גרועה) וגם זה מעייף אותך. אז אין לי 2 תרגילים, למה לא לחכות שבוע ולהתחיל SS כמו שצריך ? זה ממש לא תרוץ.

אני איתך, ניסיתי לשכנע אותו פשוט רק להתחיל להתאמן אבל הוא סירב כבר כמעט שנה, כל פעם זה היה - חיטוב אז אין סיבה להתחיל להתאמן כי בכל מקרה אני אעשה SS/אין כלוב אז אי אפשר לעשות סקוואט אז אין סיבה להתחיל SS.

אני לא יכול לעשות מילטרי פרס, כל הזמן עשיתי מילטרי פרס עם קלין אבל בשלב מסויים אי אפשר להתקדם כי גם זה מסוכן (אני לא באמת יודע איך לעשות קלין, וטכניקה לא נכונה יכולה להיות גרועה) וגם זה מעייף אותך. אז אין לי 2 תרגילים, למה לא לחכות שבוע ולהתחיל SS כמו שצריך ? זה ממש לא תרוץ.
בסך הכל אתה דוחה את הSS הרבה יותר משבוע, מהצד זה נראה כמו 100% תירוצים.

אני לא יכול לעשות מילטרי פרס
אתה כן יכול לעשות מיליטרי פרס
בשלב מסויים אי אפשר להתקדם כי גם זה מסוכן
אם אתה מכיר טוב את הטכניקה ולא לוקח משקלים שבהם אתה מאבד יציבות אתה יכול להמשיך להתקדם במיקרולואדינג או פעם ב.
וגם זה מעייף אותך
בשביל זה נועדו האימונים, לעייף אותך
למה לא לחכות שבוע ולהתחיל SS כמו שצריך ?
אני הבנתי שאתה מחכה חצי שנה
אני איתך, ניסיתי לשכנע אותו פשוט רק להתחיל להתאמן אבל הוא סירב כבר כמעט שנה, כל פעם זה היה - חיטוב אז אין סיבה להתחיל להתאמן כי בכל מקרה אני אעשה SS/אין כלוב אז אי אפשר לעשות סקוואט אז אין סיבה להתחיל SS.
תרוצים זה למוצצים

• פותח/ת השרשור
כן אני לא מבין למה להתאמן אם אני מתחיל SS, אני סתם לא אתמיד ואתעצבן(זה קורה שאני עושה דברים לא רציניים, בחופש עשיתי AB ) ובחיטוב התאמנתי רוב הזמן, רק בסוף לא מחוסר מוטיבציה, תפסיק להגיד ששיכנעת אותי לעשות דברים כי אני גם אמרתי לך להתחיל SS מלא זמן וכשהתחלת לא היית רציני בשום דבר, אז גם אתה לא הכי רציני, וגם אתה תמיד נתת תירוצים

בסך הכל אתה דוחה את הSS הרבה יותר משבוע, מהצד זה נראה כמו 100% תירוצים.
הכלוב כבר אצלי, לא אשמתי שמי שהכין אותו עשה אותו לא ישר. זה לא תירוצים, אולי פעם זה היה תירוצים אבל אני מת להתחיל SS הרבה זמן ואני עובד על טכניקה.

אתה כן יכול לעשות מיליטרי פרס

אם אתה מכיר טוב את הטכניקה ולא לוקח משקלים שבהם אתה מאבד יציבות אתה יכול להמשיך להתקדם במיקרולואדינג או פעם ב.

בשביל זה נועדו האימונים, לעייף אותך

תרוצים זה למוצצים
התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

פחות או יותר מה שניסיתי להגיד לו בשנה האחרונה

• פותח/ת השרשור
לכלוב אני כן מחכה חצי שנה אבל לא לSS, בחצי שנה הזאת התאמנתי.
וגל תפסיק לשחק אותה גם כן רציני, שנינו יודעים שגם אתה שם זין ולא מתאמן רציני. תפסיק לחשוב שאתה המאמן הפרטי שלי כי אתה לא.
נמאס לי כבר תנעלו בבקשה (המנהלים)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית