הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט-170KG

• פותח/ת השרשור aviram5
  • פורסם בתאריך

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
דדליפט 170KG בסרטון הקודם אמרתם שזה לא דדליפט וחרא טכניקה..איך זה עכשיו?

אתה מקמר את הגב. לא טוב.
תשמע לי - מהמצב של עמידה תפתח את בית החזה קח טוסיק אחורה ותרד. שהמוט יהיה צמוד לרגליים. תעלה עם בית חזה פתוח וכשאתה עומד קח את השכמות אחורה.

• פותח/ת השרשור
אתה מקמר את הגב. לא טוב.
תשמע לי - מהמצב של עמידה תפתח את בית החזה קח טוסיק אחורה ותרד. שהמוט יהיה צמוד לרגליים. תעלה עם בית חזה פתוח וכשאתה עומד קח את השכמות אחורה.

רואים כבר בסטאפ שהגב שלך מעוגל, לא טוב, לא טוב בכלל.
נראלי זה השומן:lol:
סתם..תודה על התגובות

עוד לפני שאתה מחפש בעיות אתה צריך ללמוד להיכנס לסטאפ בסיסי. דבר ראשון - המוט לא נמצא מעל אמצע כף הרגל, ממה שנראה הוא בערך מעל קצות האצבעות, זו משיכה מאוד לא יעילה, ואני לא מבין איך בכלל משכת ככה משקל כזה. (אם אני לא טועה, קצת קשה להבין מהסרטון)
שאלו פה הרבה ויש הסברים די בסיסיים על חמשת השלבים לכניסה לסטאפ, תקרא, זה יעזור לך להבין בקלות.

מעבר לכל ההערות כאן, כשאתה מושך את המוט אין טעם למשוך במכה, זה כמו שתמשוך משהו שקשור לחבל והחבל לא מתוח לסופו
אתה תרים הרבה יותר אם תנתק את המשקל מהריצפה בכיווץ מקסימלי, ולא תנסה להתפוצץ במכה עוד לפני שהתחלת להרים חלקיק מהמשקל.

ולא עושים דדליפט בנעלי ריצה.

נערך לאחרונה:
הגב שלך עגול מאוד, אתה לא מכווץ בשיט, והתנועה שאתה מבצע לא הכי יעילה...

לא הייתי ממליץ לך לתת את ה"מכה" הזו בתחילת המשיכה, הרבה חבר'ה מתחילים עושים את השטות הזאת, ומאבדים כיווץ בגב ועד שהמוט מתנתק מהרצפה הם מתעוותים כמו סימן שאלה.
מעבר לכך, תראה כמה סרטונים ביוטיוב על סטאפ נכון, ותקנה נעליים נורמליות למשוך בהן, כי לא עושים דדליפט בנעל ספורט.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית