הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:

עדכון לוג: 02/10/15

אוקי חברים,עדכון עצימות מעניין!
חייב להבהיר שאני לא על השעות שינה שאני רגיל לישון(פחות מדי) ולפני זה הלכתי שעה וחצי ברגל בשמש של אילת בגלל שהתבלבלתי באוטובוס....
בכל מקרה תירוצים זה למוצצים!
סקוואט 172.5 3*3 עלה! (חגורה בלבד)
בנץ 117.5 3*3 עם עזרה מהספוטר... לצערי התחלתי להיתקע בבנץ,לא ימשיך לעלות יותר מדי (כל סט זה בערך אותו דבר,חזרה ראשונה&שניה לבד ושלישית עם הספוטר)
דד 185
סרטונים יעלו שיגיעו אלי ....

קרא את שאר עדכון הלוג...

FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:

עדכון לוג: 05/10/15

חברים,עדכון עצימות אחרון ...
היום היה אמור להיות נפח,לא הרגשתי טוב אז נתתי 3*3 עם משקל נפח במקום 5*5
בכל מקרה כמו שאמרתי חזרה 3 בנץ לא הלך ...
משקלים
סקוואט 172.5 3*3
בנץ 117.5 3*3
דד 185 3*3
דעות חברים?

קרא את שאר עדכון הלוג...

סקוואט יפה.
בנץ' היה לך כבד,רואים. לא הבנתי אם הוא עזר או לא עזר. או שזה היה "רק מייצב עחי"
וחבל שהפלת את המוט עליך,הרס לך את החזרה.
הדדליפט נראה טוב,אם כי אתה עושה הפסקות גדולות מידי לטעמי ואתה צריך לדעתי לקרב עוד קצת את המוט אליך ולשים גרביים ארוכות כדי לא לדמם.
בכ"מ לא נורא,אתה תותח!

זה הכל בראש דורה
יהיה טוב

למה עדכון אחרון?
תודה טאמ !!
עדכון עצימות האחרון התכוונתי,לא אחרון וביי. (טימטאמ תתעורר!)
סקוואט יפה.
בנץ' היה לך כבד,רואים. לא הבנתי אם הוא עזר או לא עזר. או שזה היה "רק מייצב עחי"
וחבל שהפלת את המוט עליך,הרס לך את החזרה.
הדדליפט נראה טוב,אם כי אתה עושה הפסקות גדולות מידי לטעמי ואתה צריך לדעתי לקרב עוד קצת את המוט אליך ולשים גרביים ארוכות כדי לא לדמם.
בכ"מ לא נורא,אתה תותח!
סקוואט האמת הלך לי טוב
בנץ כמו שאמרתי ולא אשקר(למרות שפה רואים שחזרה אחרונה הוא "רק מייצב עחי") החזרה הייתה לגמרי איתו. (אחרי התקיעה שלא הצלחתי להעלות,הוא התחיל לעזור,עזר רק בחזרה ה3 האחרונה)
בנץ ברור שיתחיל להיות לי קשה,זה 117.5 ל3*3 שבינתיים הסינגל שלי עומד על 120 (כמובן שהיה לי יותר,אמרתי באלי להגיע לתחרות עם 120 אז ניתן 120 ולא נעלה יותר,עלה קליל)
לדמם מדדליפט אחי זה ברכה,באמת .... הפסקות ארוכות אני יודע,גם בסקוואט ישלי לקחת כמה צעדים אחורה כי הרצפה עקומה,יש לי התארגנות ממש ארוכה הכל ידוע לי,שים לב שתמיד לפני שאני מרים תמוט לוקח לי ת15 שניות לפחות,וגם שהמוט עליי עד שאני יורד אלוהים גדול ....

כי הוא לא מרגיש שהוא יצליח לעלות עוד במשקלים?
חס וחלילה!!!!!! יש לי עוד עלייה יפה במשקלים!!
אבל למהה אחרוןןןןןןןןןןןןןן למהההההה
טאמ מה קורה איתךךךךךך טאמממ,זה אימון אחרון שהיה לי של עצימות מה ישלך?
זה היה ביום שישי האחרון,האימון האחרון של עצימות עד עכשיו! לא בכללי ... כמובן שאני עוד אמשיך,זה האחרון עד עכשיו!
כמו שאני אגיד הפיארים שלי מהאימון האחרון הם ככה וככה ..

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה שהוא יענה. חחחח
bb70943f2fd3a4a28bc922c613b215e5.jpg

חס וחלילה!!!!!! יש לי עוד עלייה יפה במשקלים!!

טאמ מה קורה איתךךךךךך טאמממ,זה אימון אחרון שהיה לי של עצימות מה ישלך?
זה היה ביום שישי האחרון,האימון האחרון של עצימות עד עכשיו! לא בכללי ... כמובן שאני עוד אמשיך,זה האחרון עד עכשיו!
כמו שאני אגיד הפיארים שלי מהאימון האחרון הם ככה וככה ..
אה טוף

התחזקת אה ישחיף?

היי טאמ
אכן התחזקתי,אם להגיד את האמת אבל אני די מתלבט אם להמשיך טקסס ולגשת לתחרות בצור מתחרה,ולא לרדת לgvt ולגשת לתחרות בתור צופה.
יותר מעניין אותי התוכניות נפח,אני מתגעגע לזה,למסה נורמאלית,לתפריט נורמאלי,להתקדמויות במ.ג כמו שצריך,ולא להיות תקוע על ניטרלי כי אעבור קטג,והכי חשוב לחטב עוד לא הרבה זמן ...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית