הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

תוסיף יותר קל ונקווה שזה לא ידפוק לך את האימונים.
אני אוכל כמו חזיר
אני צריך לדעת לשלב תריצות כדי שלא יפגע לי באימונים הכבדים
בכל מקרה היום עובד מ5-11,אלך הביתה ב11 אעשה עבודת הגשה לבגרות,אסיים ב12 ואלך לריצה.
משם ישר למיטהההה

FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:

עדכון לוג: 16/12/16

אחרי ללא חודשיים עדכון,אני חוזר !!
אז חזרתי להתאמן השבוע,והיום באתי במוד של אני מרים את כל העולם על הגב !!
בקיצור,היה אימון טוב מאוד !
נתתי קצת סקוואט כבד,בנץ כבד וכמה תרגילי בילדינג מגעילים יאק
בקיצור,סקוואט 200*3 עלה !
תלונות על העומק אשמח לשמוע,ויש.
זה סט בין הפחות יפים שלי אבל עצם זה שזה עלה בשבוע הראשון שאני חוזר להתאמן אחרי חודשיים,אני מאושר.
יש גם סינגל 220 שעשיתי היום אחרי שלא התאמנתי חודשיים,עלה טוב ואני מאושר!
בנץ נתתי 130*2 להרגיש שוב מה זה כובד
יש סרטון של הסקוואט 200*3 ובסוף זרקתי את המוט על הברזלים,זה נפל עליי וכמעט מתתי !

קרא את שאר עדכון הלוג...

יפה אבל חבל שאתה מזניח, אתה חזק1
לגמרי חבל ...
אני כרגע חוזר לתלם,זה היה ממש חסר לי בתקופה הזו והרגשתי שאני משתגע,כרגע אני חוזר להרים כבד ואני מרגיש כבר הרבה יותר טוב
בכל מקרה אני חוזר לטקסס בראשון הזה,נחזור להרביץ משקלים ובתקווה לתת בראש שוב !

עדכון לוג: 06/01/17

שכחתי לתת עידכון לוג קטנטן !
ב1\3\2017 היה לי יום סיירות.
באתי מאילת הרחוקה עד לתל אביב ומשם לראשון כדי להשתתף בזה,והכושר אירובי שלי לא מצוין !
בכל מקרה,יש לי *כנראה* בלט בדיסק,כאבים בגב תחתון לאחר לחץ ממושך,הלכתי לאורטופד אמר כנראה זה בלט בדיסק,אבל לא רצה לתת לי צילום משום מה ...
בכל מקרה,אחרי ריצה של קמ+ אני מרגיש את הגב תחתון כואב ברמות שאני לא יכול לעמוד,ביומיום זה לא מפריע לי כי בהליכה לא מרגיש את זה,אבל בריצה כן וזה הפריע לי להתכונן ליום סיירות,ככה שיצא שלא רצתי לפני זה.
יום שלישי הגיע ואיתו הריצות ביום,נתחיל בזה שהיינו עם חולצה\מכנס קצר באמצע בסיס פלמחים בהרים קופאים למוות מקור ...
בכל מקרה,התחלנו במסלול אלפיים,המסלול הכי רע שראיתי (בין אם זה בורות בצורה לא הגיונית במסלול שכמה עיקמו רגליים ופרשו,ובין אם זה הכל ירידות ועליות)
עשיתי 9 וחצי,הספיק כדי לעבור (גרוע בסיבולת)
אחרכך המשיך והגיע הדבר שהייתי טוב בו,בעיקר תרגילי כוח מתפרץ (ספרינטים,זחילות קצרות,סחיבת שקי חול ואלונקות) והאמת שפה כבר הרגשתי הרבה יותר קל מבחינת הכושר כי היה לי כמה שניות מנוחה בין לבין,בקיצור בכושר עמדתי כדרוש.
לקראת הסוף הגעתי למצב שאני סוחב מהאלפיים את הגב שורף ולא יכול לעמוד יותר,פשוט לא יכולתי להחזיק את עצמי עומד על הרגליים,ופרשתי לצערי לקראת הסוף ...
מבואס יותר מאשר לא הייתי מתאים מבחינת הכושר,כי אחרי הכל הייתי מתאים ורק הפציעה הרסה לי,לא נורא! יש גיבוש צנחנים באפריל מתחיל להתכונן לזה ולנסות לסדר את הגב ...

קרא את שאר עדכון הלוג...

באסה רצח שלא ידעת על הפציעה לפני, היית ממיר את היומ"ס לחובלים-צוללות ומקבל זמן לנוח עד הגיבוש (עם מיונים לא פיזיים באמצע), ודרך זה היית יכול גם להגיע ליחידות שהגיבוש מכוון אליהן וגם לראיונות שממיינות ליחידות איכותיות מאוד, כמו עוקץ, יהל"ם, וכדומה.
תנסה למצוא דרכים לעבוד על האירובי, דרכים שלא מעמיסות על הגב התחתון, ובו זמנית כמובן להחלים. בהצלחה דור.

באסה רצח שלא ידעת על הפציעה לפני, היית ממיר את היומ"ס לחובלים-צוללות ומקבל זמן לנוח עד הגיבוש (עם מיונים לא פיזיים באמצע), ודרך זה היית יכול גם להגיע ליחידות שהגיבוש מכוון אליהן וגם לראיונות שממיינות ליחידות איכותיות מאוד, כמו עוקץ, יהל"ם, וכדומה.
תנסה למצוא דרכים לעבוד על האירובי, דרכים שלא מעמיסות על הגב התחתון, ובו זמנית כמובן להחלים. בהצלחה דור.
כרגע אני מנסה לשלב אימוני כוח עם אירובי,מה שבינתיים הולך לי אחלה
הכאבי גב תחתון אונסים אותי באימונים,אבל מנסה להתמודד ולא להעמיס
בכל מקרה חילקתי תאימונים לאירובי,כוח,כוח מתפרץ,וסיבולת וכל קטע אימונים אחר אני בא מוכן
הוספתי גם אימון גמישות,כנראה שזה יעזור אני מקווה מאוד (האמת שגיליתי עולם חדש על גמישות,ועל כמה זה יכול לעזור לגדול בשריר פיזית למרבה הפלא)

מה הולך דור?
לא מאה אחוז.
כרגע נמצא בצהל,סובל מכאבי גב שמרתקים אותי למיטה כבר שבועיים.
יורד מלוחמה בקרוב לצערי בלית ברירה,לא מסוגל רפואית להישאר פה לצערי ..
נראה מה יציעו לי בקרוב,מחפש לפחות יציאה של חמשושים שיהיה לי את הזמן להתאמן וזמן לעצמי טיפה ..

עדכון לוג: 27/10/17

אהלן חבר'ה,אחרי הרבה זמן שלא עידכנתי 🤯
לא יודע עד כמה אתם זוכרים את הלוג,אבל חזרתי.
התגייסתי ב24.7 להנדסה קרבית,אחרי בעיות בגב שלצערי לא הצלחתי להתגבר עליהם שם ירדתי מלוחמה,אחרי זמן מסוים הצלחתי לקבל להיות מדא"ג (מדריך אימון גופני)
יוצא לקורס בוינגייט בקרוב,שגרת חיים נפלאה למען האמת
כרגע חוזר להתאמן כמו שצריך,חוזר סופשים הביתה עם בריחות פה ושם (בסיס קרוב לבית)
אימונים כבדים יהיו בימי ראשון לפני עליה לבסיס,וחמישי עד שבת במכון בעיר ככה שיהיה אפשר להרים כמו שצריך,אימונים בבסיס כבדים עד כמה שאפשר (150 קילו,מכובד לבסיס צהלי) ואימונים מבודדים כי להרים יד קדמית זה מגניב !
בכל מקרה אעדכן כל אימון כבד שיהיה לי,בהצלחה לחזור לסקוואט 5 פלטות ובהצלחה בדרך ל6 🤭

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/03/18

היי 🤩
אחרי הרבה זמן בלי עדכונים,סיימתי קורס בוינגייט דרך הצבא,חוזר לשגרה שלי כרגע !
הולך לתת פה עדכונים של מדי פעם,החדכ בבסיס לא מאפשר לי להרים כבד ולצערי אין לי כסף מיותר לחדכ בעיר שיש לי חדכ אישי בבסיס,ככה שלתקופה הקרובה לא ארים כבד,אבל כן אגדל ✌️

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית