נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
לגמרי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגמרי
היי אביב,אני יודע שאתה רוצה להרגיש קשור ולעקוב אחרי הלוג שלי!
הפתעתי אותך שנפתחתי בפניך כה ברגישות ?לא ציפיתי לזה.
אכן כך.הפתעתי אותך שנפתחתי בפניך כה ברגישות ?
החיים זה הצחוק הכי גדולברצוני לתייג פה כמה אנשים שפשוט יגידו לך שהחיים זה לא צחוק
תייגת את עצמך. כל הכבוד.היי שחיף,אני כותב את המכתב הזה כדי שתדע מה אני מרגיש.
ברצוני להביע את דעתי על התנהגותך בשטח הפרטי שלי. (משטר טוטליטארי אתה משליט פה)
אני מצטער מעומק ליבי על מה שעשו לך שהיית קטן,על האכזבות שהיו לך במשך חייך,על הדחיות שקיבלת מ-לי.
אבל ברצוני להגיד לך,זה ממש לא אשמתי,אז אשמח אם תפסיק לפגוע בי בדרך,כי אם תיתן אהבה תקבל אהבה,לא שנאה.
אתה עלית כרגע לכיתה י' השמחה,ברצוני לאחל לך הרבה מזל טוב,שיהיה לך בהצלחה,וש-לי סוףסופ תסכים לשבת לידך בכיתה.
אני באמת מצטער על הפגמים שיש בך,אבל יהב שתדע! לדעתי? אתה הכי מושלם שיש. בעיקר שאתה עם מגנזיום על הגבות 😍
ברצוני לתייג פה כמה אנשים שפשוט יגידו לך שהחיים זה לא צחוק,שתתחיל לקחת את עצמך בידיים,להתחזק סופסוף,להרים כבד! (אתה צריך את זה,במיוחד עם איך שאתה נראה)
אוקי,אני בשלבי הסיום של המכתב המרגש שלי אליך,מלב אל לב המכתב הזה נכתב (בשביל ילד כמוך,זה ביטוי לזה שהיה פה המון רגש)
אני מצפה ממך לשנה החדשה,שתמשיך לגדול,לצלם לנו את החזה שלך בקבוצה,שתמשיך לנסות להשיג את לי! אולי יום אחד היא תגיד לך כן.
אני מאוד מקווה שתתחיל להתאמן כמו שצריך,ולא כמו פוסי קטן כמו שאתה עכשיו.
לדעתי אתה צריך להתחיל לאכול יותר,אתה פשוט גבוה מאוד ואתה לא אוכל כלום,אתה נראה כמו השרוך שלי בנעל .... עצוב מאוד יהב!
אם אתה רוצה מישהו לשפוך את הלב,להגיד לו כל מה שאתה מרגיש,לדבר איתו על האימונים הכוזבים שלך,אפילו לשאול אותי שאלות במתמטיקה כי 3 יחל שולטים,אני תמיד פה,סתם שתדע את זה.
אני אמשיך לתמוך בך לאורך כל הדרך! (@Harlen למדתי להשתמש באותיות איתן!)
אם תצטרך עזרה בהמשך החיים,תמיד תדע אהובי שאני פה,לאורך כל הדרך!
מאמין בך,ויודע שתכונותיך יגרמו לך להצלחה,רק המשך בדרכך!
אוהב,אבא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אוקי,פה אתייג את האנשים שיכולים לעזור לי לתמוך בך לאורך כל הדרך,והם יעשו את זה באהבה רבה!
@Tank @Majin Buu @Tamtamon @White Walker @FitnessDor @Shachar S
והרשימה עוד ארוכה,אם תצטרך עזרה בני,אני פ ה תמיד.👑
אוקי חברים,הסרטונים ביוטיוב פה!
אשמח אם תגיבו ותגיבו דעה! יאללה תגיבו יעצלניםםםםםםםםםםםםם
בנץ
סקוואט
דד
חברים!
עדכון אולי אחד החשובים שהיה לי.
אתמול היה אימון קצרצר ולא עשיתי נפח,בגלל שהייתי צריך ללכת לעבודה מהר.
בכל מקרה,היה כמה סטים סקוואט וכמה בנץ,ועפתי לפיצה האט! (טעים)
בקיצור,היום נרדמתי ואיך שקמתי ידידה אמרה לי שהיא באימון,לא היה אמור להיות לי אימון היום,אמרתי לה אני בא איתך לאימון משעמם לי. (המאמנת במכון תפסה אותה ועשתה לה אימון משלה,יצא שהייתי צריך לאלתר אימון)
אמרתי,יאללה אני אנרגטי קמתי משינה,ניתן סינגלים !
הסינגלים שהיו הם, סקוואט ובנץ.
היה ניסיונות כאלה: (מה שמודגש,פיאר,אגב...
חברים,יש לתלה !!
בנץ-
סקוואט-
אוקי חברים,אחרי שבוע וחצי של ללא עדכונים,חוזרים!
יש סינגלים די מעודכנים.
סקוואט 185
בנץ 120
דד 210
מעדכן לוג למחר,אימון עצימות.
משקלים למחר
סקוואט 165 3*3
בנץ 112.5 3*3
דד 180 3*3
דור? מתאמן? הוא נראה לך כמו אחד שמרים??כמה זמן אתה מתאמן ?
כמה זמן אתה כבר מפמפם בייספס מול המראה*דור? מתאמן? הוא נראה לך כמו אחד שמרים??