הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע עם איזה תוכנית להמשיך

• פותח/ת השרשור nanaaaa
  • פורסם בתאריך

nanaaaa

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
היי
אחרי יעוץ פה באתר התאמנתי בSS במשך 3 חודשים בערך
עקב הרבה אירועים שקרו לי הפסקתי להתאמן כמו שצריך ולגם לאחר מכן היה לי טיול של שבועיים שחזרתי ממנו עם כאבי בטן ובלי תיאבון
לפני הSS הייתי על משקל 54 ובשיא הייתי קרוב ל60 ,
חזרתי להתאמן לפני שבועיים ולא המשכתי עם הSS אלא עם הAB הקלאסי שמופיע בקילוגרם כי רציתי לחזור לאט לאט ולא להעמיס על עצמי ,כרגע שוקל 57 על 1.74
כרגע אני יש לי התלבטות אם להמשיך עם הAB או לחזור לSS , אני יודע שהתזונה שלי על הפנים ויכלתי לעלות יותר במשקל גוף כי קשה לי להקפיד ולפעמים אני יכול להעביר יום שלם עם קערת קורנפלקס ולא להיות רעב כל היום..
אני ממש רוצה לגדול במסת שריר ולעלות 10+ קילו ואני לא יודע מה לבחור , בSS המאמן שלי אמר לי שהטכניקה שלי בפרס גרועה ועדיף שאני לא אתאמן בזה , לדעתי הוא מגזים והטכניקה סבבה אבל אני לא רוצה להיפצע במידה והוא צודק למרות שלא נראה לי ,
אבל בSS כן שמתי לב שגדל לי הגב והתחטבתי אבל נגיד הבייספס לא השתנה
וממש התקדמתי בסקוואט והגעתי למשקל של 75 אבל בפרס לא התקדמתי מעבר ל30
איזה תוכנית לדעתכם תתאים לי יותר?

תודה רבה וסליחה על החפירה 🙌

יש לך עוד דרך ב SS ללא ספק, אבל בלי הקפדה על תזונה זה לא יעבוד. אתה חייב להיות בפלוס קלורי ולעלות במשקל משבוע לשבוע.
המאמן שלי אמר לי שהטכניקה שלי בפרס גרועה
יכול להיות שהוא צודק ויכול להיות שלא
ועדיף שאני לא אתאמן בזה
הוא טועה. אם הטכניקה לא טובה בתרגיל מסוים, צריך לעבוד עליה ולהשתפר בה. תוכל להעלות סרטונים לפורום ונוכל להגיד לך מה לא בסדר.

אני יודע שהתזונה שלי על הפנים ויכלתי לעלות יותר במשקל גוף כי קשה לי להקפיד ולפעמים אני יכול להעביר יום שלם עם קערת קורנפלקס ולא להיות רעב כל היום..
במצב כזה לא משנה אם תעשה SS, FBW, AB או כל צירוף אותיות אחר, אתה לא תגיע לתוצאות ואולי גם תיפצע כי לא תוכל להתאושש כראוי מהאימונים. תפתור את העניין הזה של התזונה ודחוף, כי אי אפשר להמליץ על שום תכנית אחרת.
בSS המאמן שלי אמר לי שהטכניקה שלי בפרס גרועה ועדיף שאני לא אתאמן בזה
כמו שאמר עידו לפניי, אם הטכניקה לא טובה הפתרון הוא לשפר אותה שתהיה טובה, לא לוותר על התרגיל. אני חושב שהמאמן שלך לא יודע איך ללמד פרס לכן במקום ללמד אותך הוא אומר לך לוותר עליו. ואולי הוא בכלל לא יודע איך פרס צריך להתבצע ואולי אתה בכלל עושה טוב, עדיף שתעלה סרטון שלך.
וממש התקדמתי בסקוואט והגעתי למשקל של 75 אבל בפרס לא התקדמתי מעבר ל30
עם משקלים כאלה יש לך עוד לא מעט לאן להתקדם בSS.
אבל בSS כן שמתי לב שגדל לי הגב והתחטבתי אבל נגיד הבייספס לא השתנה
מציע לך בחום להוסיף 2 סטים של מקבילים ביום של בנץ' ודליפט ו 2 סטים של צ'ין אפס ביום השני, עוזר יופי לגדול ולהתחזק בפלג גוף עליון (כן, גם בידיים). ואם אתה עושה חתירה או מתח במקום פאוורקלין זה אמור להיות מספיק בשביל לגדול מאוזן יחסית.

• פותח/ת השרשור
במצב כזה לא משנה אם תעשה SS, FBW, AB או כל צירוף אותיות אחר, אתה לא תגיע לתוצאות ואולי גם תיפצע כי לא תוכל להתאושש כראוי מהאימונים. תפתור את העניין הזה של התזונה ודחוף, כי אי אפשר להמליץ על שום תכנית אחרת.

כמו שאמר עידו לפניי, אם הטכניקה לא טובה הפתרון הוא לשפר אותה שתהיה טובה, לא לוותר על התרגיל. אני חושב שהמאמן שלך לא יודע איך ללמד פרס לכן במקום ללמד אותך הוא אומר לך לוותר עליו. ואולי הוא בכלל לא יודע איך פרס צריך להתבצע ואולי אתה בכלל עושה טוב, עדיף שתעלה סרטון שלך.

עם משקלים כאלה יש לך עוד לא מעט לאן להתקדם בSS.

מציע לך בחום להוסיף 2 סטים של מקבילים ביום של בנץ' ודליפט ו 2 סטים של צ'ין אפס ביום השני, עוזר יופי לגדול ולהתחזק בפלג גוף עליון (כן, גם בידיים). ואם אתה עושה חתירה או מתח במקום פאוורקלין זה אמור להיות מספיק בשביל לגדול מאוזן יחסית.

אז לעשות את התוכנית לפי PPST ככה?

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל
מקבילים 2*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5
צ'ין אפס2*כשל

או ככה?
אימון A:
סקוואט 3*5 (שלושה סטים, 5 חזרות בכל סט)
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5
מקבילים2*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
חתירה 5*3
צין אפס 2*כשל

תודה רבה אני מאוד מעריך את העזרה שלך , לדעתך אם אני אנסה להתחיל שוב עם תפריט להתחיל עם התפריט של ה50 קילו מקילוגרם או של ה65?

אז לעשות את התוכנית לפי PPST ככה?

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל
מקבילים 2*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
דדליפט 1*5
צ'ין אפס2*כשל

או ככה?
אימון A:
סקוואט 3*5 (שלושה סטים, 5 חזרות בכל סט)
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5
מקבילים2*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
חתירה 5*3
צין אפס 2*כשל

תודה רבה אני מאוד מעריך את העזרה שלך , לדעתך אם אני אנסה להתחיל שוב עם תפריט להתחיל עם התפריט של ה50 קילו מקילוגרם או של ה65?
אני אהבתי יותר את הגרסה השניה, אבל הייתי מחליף בין הימים של המקבילים והמתח.
לגבי התפריט, אם אתה רוצה לבחור אחד משניהם הייתי מציע את ה 65.

Back
למעלה תחתית