הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נשאר רעב במסה

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
התחלתי תפריט שבניתי לעצמי,ובגלל שאת רוב האוכל אני מסיים לקראת 4 בגלל אילוצים(עבודה,צבא,חוסר זמן לחלק את הארוחות באופן שווה יותר) אז אני מרגיש קצת רעב בשעות הערב למרות שאני עומד בתפריט במדוייק ולפי החישוב זה 500 קלוריות מעל הניטרלי שלי (2000 זה הניטרלי)
השאלה שלי היא אם אני מגיע ל2500 קלוריות האלה ביום זה בסדר למרות שאני נשאר קצת רעב?
המטרה היא מסה!
לוקח גם קריאטין ומולטי ויטמין ואומגה 3
(דרך אגב רציתי לשאול איך התפריט על הדרך)
גובה 173 משקל 67 גיל 19
תודה !

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 34.8 · צפיות: 177
הסתכלתי על התפריט, ראיתי את המרכיב הראשון שהוא גיינר, אתה לא חושב שזה קצת מצחיק?

גיינר זה לאנשים שמתקשים להכניס את הקלוריות שהם צריכים. אתה במקרה ההפוך אז תוותר על הגיינר.

• פותח/ת השרשור
בגלל אילוצים של עבודה וצבא וזה זה יוצא ככה,אני מתעקש על הגיינר זה גם טעים וגם נוח לי יותר מאוכל, מה להוסיף עוד? פחמימות? אם כן כמה כי חלבון ושומן זה נראה לי מספיק
למרות שאני עומד על מאזן חיובי של קלוריות יש סיכוי שאני לא יעלה במסה בגלל שאתם אומרים שאין הרבה אוכל? כי לפי מה שקראתי העיקר שיהיה 500 קלוריות מעל המאזן הניטרלי,כמובן עם יחס נכון בין החלבון והפחמימה והשומן

אה אוקיי אז מי שבצבא ועובד לא יכול לאכול משעה 4?
ואחרי צבא ועבודה נראה לך שלא תהיה רעב שוב? תדפוק גם עוד לאפה שווארמה אתה עדיין תהיה רעב אחרי כמה שעות של עבודה או צבא או אפילו בלי לעשות כלום
בכל מקרה מוזר מאוד שאתה מתעקש דווקא לא לאכול אחרי 4, תדחוף לפחות סנוויץ או משהו..

• פותח/ת השרשור
אוקי,נניח ולא אכפת לי לסבול ולהיות רעב(סתם לצורך ההבנה לא מתכוון להשאר רעב)אם אני מגיע מבחינת הקלוריות ל2500 מהתפריט שציינתי עם יחס נכון בין החלבון וזה,האם אני יגדל ואני פועל כמו שצריך בתקופת המסה או שמשהו שגוי? כי בכל זאת אני במאזן חיובי..
אם יש משהו שצריך לשנות אני ישמח לעזרתכם(בלי קשר לרעב או לא)

אתה גם יכול לאכול את כל הקלוריות שלך בארוחה אחת על הבוקר
תשקל בבוקר, תאכל שבוע שלם כמו שצריך את אותו התפריט ואז תשקל שוב באותו היום בבוקר. עלית? יופי תמשיך. נשאר אותו דבר? תוסיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית