הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוזלים עודפים בכמות רצינית

Asaf Yosef

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
ישלי צבירת נוזלים מאוד גדולה משום מה והסיבה היא לא ככ ברורה אני עם קלן של סיירוקס היום על 80 מק"ג משבת זה יעלה ל 120 מק"ג ואני שותה איזה 6 ליטר מים ביום עושה אירובי בוקר וערב (אחרי אימון) וגם אני על אחוז שומן נמוך -סביבות ה 9-8
הנוזלים לא מוכנים לרדת,אני לא אוכל הרבה נתרן ואני על חיטוב דל פחמימה.. מישהו יכול להסביר לי למה הגוף שלי דפוק ? חח

אתה לא מלא בנוזלים אתה מדלדל בגלל שאין לך גליקוגן והשרירים לא קשיחים בגלל ריקון הגליקוגן
צדקתי טום?

ישלי צבירת נוזלים מאוד גדולה משום מה והסיבה היא לא ככ ברורה אני עם קלן של סיירוקס היום על 80 מק"ג משבת זה יעלה ל 120 מק"ג ואני שותה איזה 6 ליטר מים ביום עושה אירובי בוקר וערב (אחרי אימון) וגם אני על אחוז שומן נמוך -סביבות ה 9-8
הנוזלים לא מוכנים לרדת,אני לא אוכל הרבה נתרן ואני על חיטוב דל פחמימה.. מישהו יכול להסביר לי למה הגוף שלי דפוק ? חח
לא הבנתי מה אתה מנסה להשיג, על איזה נוזלים אתה מדבר או באופן כללי מה אתה מכנה כ"נוזלים"...
אתה מתחרה בקרוב? על שום מה ולמה השאיפה לייבוש? אם אתה באמת יושב על 8-9% שומן, הנוזלים לא אמורים להיות ברמה כזאת שתרגיש שיש בך משהו דפוק...

אתה לא מלא בנוזלים אתה מדלדל בגלל שאין לך גליקוגן והשרירים לא קשיחים בגלל ריקון הגליקוגן
צדקתי טום?
אין לי מושג... אדם על 8-9% שומן אמור להסתפק בזה כל עוד הוא לא מתחרה...

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה מנסה להשיג, על איזה נוזלים אתה מדבר או באופן כללי מה אתה מכנה כ"נוזלים"...
אתה מתחרה בקרוב? על שום מה ולמה השאיפה לייבוש? אם אתה באמת יושב על 8-9% שומן, הנוזלים לא אמורים להיות ברמה כזאת שתרגיש שיש בך משהו דפוק...
רציתי להתחרות .. מסיבות כלשהן זה לא אקטואלי עוד.
אבל יש הסבר לנוזלים המוזרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית