הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גם בתקופת מסה אתם שומרים הדוק כמו בחיטוב ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
בתקופת מסה שלכם אתם אוכלים "נקי" ומסודר כלומר ארוחות מסודרות מהתפריט שקול ומדוד . אבל מה לגבי סופשים בהם הציט שאתם מחכים לו אתם אוכלים גם ארוחת שישי וגם יום אחרי ציט ? במצב אם אתם עושים ציט בשבת או מוצש או בוחרים זה או זה ? כי אני מאד רוצה גם וגם אבל יודע שאם אני יסתה מהתפריט אחרי זה אני אתבאס וכל שבוע שעובר ואני לא סוטה מהתפריט זה נותן לי פוש גדול בהתקדמות ולא הורס.או במסה אתם מחליקים ופחות קשים עם התפריט .אחרי הכל נלחמנו על כל קילוגרם בשביל לסיים תרעב ותתקופת בחיטוב הזאת.ולהרוס אותה מיצד אחד

אני אוכל לפי ההרגשה, מקפיד שיהיה חלבון בכל ארוחה, לא מגזים עם המתוקים.
ואז אני עוקב איזה יום יומיים רואה אם זה מתאים ועובד לפי זה בערך.
אני בטבעי אוהב לאכול הרבה אז זה לא קשה.

אתה בונה לעצמך תפריט בהתחלה .
חושב לעצמך כן עכשיו אני הולך להתמיד לאכול בדיוק מה שכתוב הכל הולך לעלות נקי ופיקס.
שבוע אחריי זה אתה יושב כל היום מגרבץ אוכל בן אנד ג'ארי עם חיוך על הפנים וגלידה בין השיניים .

אה ואני לא מגביל את עצמי, אם אני נתקל במשהו יום הולדת בעבודה אנערף
אוכל וזולל.

• פותח/ת השרשור
וואלה אני שבועים בנטרלי ובקרוב מעלה קלוריות השאלה מתי אני יתפתה ולא אצליח לאכל שבוע אחרי שבוע לפי התפריט

אבל תאחלס כל שבוע שעובר ואתה מצליח לעבור בלי להתקפל ולאכל מהצד ולהיות חזק מתי שיש אירועים ובכלל שמתי מציעים לך חתיכה קטנה ואומרים שזה לא יעשה לך כלום ואתה מת לקחת אבל מקבל עצבים עליהם חח.
אז אני מסתכל במראה במכון בבית ורואה שזה היה שווה כי כל שבוע יש שנוי שבשבילי זה המון .
אבל צריך להיות חזקים לא קל לפעמים

נערך לאחרונה:
לא מוקפד כמו חיטוב אבל גם לא משתולל על כל דבר..
דואג שיהיה חלבון בכל ארוחה ובסוף יום בודק ערכים (לפעמים גם באמצע היום)

בונים תפריט, פחות או יותר.. לספור קלוריות זה נחמד אבל אצלי זה בעיקר כדי לדעת שאני מכניס מספיק חלבון ומגיע לכמות רצויה של שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית