הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו עקשן מחמיר

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברה
שבוע 6 מתוך12 טסט 500 מ'ג בשבוע.
מטופל טמוקסי מהיום הראשון ולאחרונה עקב הג'ינו מטופל גם כדור פרווירון ביום.
ביום שלישי לקחתי כדור דוסטינקס בשילוב כדור טמוקסי וכדור פרווירון.
היום (יום חמישי) לקחתי כדור נוסף של דוסטינקס.
חשוב לציין שכל יום אני לוקח גם 20 מ'ג טמוקסי ופרווירון אחד.
לצערי אני לא רואה שיפור אולי אפילו מעט החמרה
נותרו לי עוד 2 כדורי דוסטינקס שהכדור הבא צריך לקחת ביום ראשון.
האם לתת צ'אנס ל 4 הכדורים או שלצערי אצטרף לנסות ארמידקס ואם לא לסיים את הסייקל.?

למי ששואל מדוע דוסטינקס שאחראי על הורדת פרולקטין בעצם
הסיבה היא שילוב של טמוקסי חסם אסטרוגן עם פרווירון וכדור דוסטינקס לטיפול בפרולקטין,
המטרה היא לנסות לתקוף מכל האופציות ולכן גם הורדת פרולקטין וגם חסם אסטרוגן.

בדרך כלל הפרולקטין בדם עולה מתי שיש בסייקל טרן/ דקה חומרים מהסוג הזה. עשית בדיקת שם שאתה יודע שהפרולקטין שלך גבוה שאתה לוקח דוסטינקס?
תריץ ביום 2 פרווירון וגם 2 נולבה בוקר וערב 1+1. וזה צריך לפתור לך תבעיה אתה יושב כולה על 500 מלגרם טסט. אם זה לא יעזור לך ואתה תראה החמרה בגינו תוסיף ארומזין או ארימדקס כדור 1 ביום עד שזה נעלם. אם נעלם תירד לכדור יום כן יום לא.

• פותח/ת השרשור
אז בתור שלב ראשון אתה אומר לעבור ל 2 פרווירון ו 2 נובלה.? טמוקסי לא נכנס פה.?
מה זה נובלה אגב אשמח להסבר

אהלן חברה
שבוע 6 מתוך12 טסט 500 מ'ג בשבוע.
מטופל טמוקסי מהיום הראשון ולאחרונה עקב הג'ינו מטופל גם כדור פרווירון ביום.
ביום שלישי לקחתי כדור דוסטינקס בשילוב כדור טמוקסי וכדור פרווירון.
היום (יום חמישי) לקחתי כדור נוסף של דוסטינקס.
חשוב לציין שכל יום אני לוקח גם 20 מ'ג טמוקסי ופרווירון אחד.
לצערי אני לא רואה שיפור אולי אפילו מעט החמרה
נותרו לי עוד 2 כדורי דוסטינקס שהכדור הבא צריך לקחת ביום ראשון.
האם לתת צ'אנס ל 4 הכדורים או שלצערי אצטרף לנסות ארמידקס ואם לא לסיים את הסייקל.?

למי ששואל מדוע דוסטינקס שאחראי על הורדת פרולקטין בעצם
הסיבה היא שילוב של טמוקסי חסם אסטרוגן עם פרווירון וכדור דוסטינקס לטיפול בפרולקטין,
המטרה היא לנסות לתקוף מכל האופציות ולכן גם הורדת פרולקטין וגם חסם אסטרוגן.
ג'ינו עקשן ?? ג'ינו מחמיר???
מה בדיוק ציפית???
נכנסת לסייקל עם ג'ינו בדרגה מתקדמת...מה ציפית שהכנסת הורמונים בדוז של בודיבילדינג תשפר את המצב?
פרווירון ולדעתי גם דוסטינקס הם לא הפיתרון..במצבך לדעתי פחות מ40 מג טמוקסי ביום זה כוסות רוח למת (20 לוקחים כאלה שמתחילה להם רגישות במהלך סייקל ובטח לא דרגה שאתה הגעת אליה עוד בלי חומר)

היית צריך להילחם בגינו' עם נולבה וכל מה שצריך בלי טסט ולדרוש (לא לבקש) מהרופא שלך טיפול בבעיה כדי שתוכל להכנס לסייקל ללא ג'ינו.
זה לא מבטיח לך שהוא לא היה חוזר לביקור במהלך הסייקל אך בטח שלא היית מוצא את עצמך בסיכון כפי שאתה כרגע
כי מצב חמור יותר ממה שהיית בו לפני הסייקל זה חלומו הרטוב של כל ליידיבוי...
בקיצור אחי...תעבור ל40 מג טמוקסי ביום אם אין שיפור בצע חישוב מסלול מחדש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ג'ינו עקשן ?? ג'ינו מחמיר???
מה בדיוק ציפית???
נכנסת לסייקל עם ג'ינו בדרגה מתקדמת...מה ציפית שהכנסת הורמונים בדוז של בודיבילדינג תשפר את המצב?
פרווירון ולדעתי גם דוסטינקס הם לא הפיתרון..במצבך לדעתי פחות מ40 מג טמוקסי ביום זה כוסות רוח למת (20 לוקחים כאלה שמתחילה להם רגישות במהלך סייקל ובטח לא דרגה שאתה הגעת אליה עוד בלי חומר)

היית צריך להילחם בגינו' עם נולבה וכל מה שצריך בלי טסט ולדרוש (לא לבקש) מהרופא שלך טיפול בבעיה כדי שתוכל להכנס לסייקל ללא ג'ינו.
זה לא מבטיח לך שהוא לא היה חוזר לביקור במהלך הסייקל אך בטח שלא היית מוצא את עצמך בסיכון כפי שאתה כרגע
כי מצב חמור יותר ממה שהיית בו לפני הסייקל זה חלומו הרטוב של כל ליידיבוי...
בקיצור אחי...תעבור ל40 מג טמוקסי ביום אם אין שיפור בצע חישוב מסלול מחדש

קודם כל כנראה לא ראית תמונה כי המצב לא היה כלכך חמור.
נכון שנכנסתי עם ג'ינו לסייקל אבל המצב לא היה כלכך חמור.
אגב ללכת לרופא זה ככל הנראה תהליך של ניתוח שיכול לקחת גם שנה או יותר.
נכון לכרגע צריך לברר מה אפשר לעשות הלאה.
לעבור ל 2 פרווירון 2 טמוקסי.?
אמדיקס להכניס.? צריך לתקוף כמה שאפ,ר בנתיים כדור שני של דוסטינקס לא רואה שיפור

תגובה שלי מהפוסט הקודם שלך.
אמדיקס להכניס

בנתיים כדור שני של דוסטינקס לא רואה שיפור

חבל שאתה לא קורא מה שאנשים כותבים לך לפני שאתה רץ לקנות.
כבר כתבתי לך שהכדורים המדוברים פותרים בעיות שונות לגמרי:

דוסטינקס - כדור לטיפול בפרולקטין גבוה (לרוב לא רלוונטי אם אתה לא מריץ דקה או טרן).

טמוקסיפן (נולבדקס) - לא מפחית רמות אסטרוגן בדם, אלא "מתיישב" בחזה במקום האסטרוגן ומונע ג'ינו.

ארימידקס (כנראה שזה מה שתכננת לרכוש) - לא ימנע באופן ישיר את התפתחות הג'ינו כמו טמוקסיפן, אלא מפחית המרה של טסט לאסטרוגן ומפה שיש פחות אסטרוגן חופשי שהסיכויים לג'ינו פוחתים.

קודם כל כנראה לא ראית תמונה כי המצב לא היה כלכך חמור.
נכון שנכנסתי עם ג'ינו לסייקל אבל המצב לא היה כלכך חמור.
אגב ללכת לרופא זה ככל הנראה תהליך של ניתוח שיכול לקחת גם שנה או יותר.
נכון לכרגע צריך לברר מה אפשר לעשות הלאה.
לעבור ל 2 פרווירון 2 טמוקסי.?
אמדיקס להכניס.? צריך לתקוף כמה שאפ,ר בנתיים כדור שני של דוסטינקס לא רואה שיפור
אז ככה....
  1. ראיתי את התמונות
  2. המצב היה לא טוב!!
  3. לדעתי ניתן היה לטפל בו גם בלי ניתוח(אני לא רופא אבל אני כמעט בטוח ש40-20 מג טמוקסי ביום בלי סטרואידים יכלו להביא תוצאות) לניתוח תגיע אם המצב יחמיר מעבר למה שהיה קודם
  4. מה שנשאר לך לעשות כרגע זה להתעסק במה שחשוב..נולבה 40 מג ביום וגם ארימידיקס יכול אולי לעזור בעקיפין כמכסח אסטרוגן..אם זה לא יעזור תוך יומיים שלושה אז תחליט מה בא לך יותר...לעצור את הסייקל או ללכת לניתוח
הדבר הכי מטומטם שעשית זה שהתעסקת עם דוסטינקס ופרוירון ולא תקפת עם 40 מג טמוקסי מהיום הראשון
צור קשר עם יניב ריז (היה פה חבר בפורום אבל נעלם לאחרונה)

• פותח/ת השרשור
תגובה שלי מהפוסט הקודם שלך.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד מכל הציטוטים שהבאת.
עכשיו אחרי שלקחתי דוסטינקס ולא היה שיפור אני יודע בוודאות שזה לא עניין של פרולקטין
ננסה לעבור לארמידקס

אז ככה....
  1. ראיתי את התמונות
  2. המצב היה לא טוב!!
  3. לדעתי ניתן היה לטפל בו גם בלי ניתוח(אני לא רופא אבל אני כמעט בטוח ש40-20 מג טמוקסי ביום בלי סטרואידים יכלו להביא תוצאות) לניתוח תגיע אם המצב יחמיר מעבר למה שהיה קודם
  4. מה שנשאר לך לעשות כרגע זה להתעסק במה שחשוב..נולבה 40 מג ביום וגם ארימידיקס יכול אולי לעזור בעקיפין כמכסח אסטרוגן..אם זה לא יעזור תוך יומיים שלושה אז תחליט מה בא לך יותר...לעצור את הסייקל או ללכת לניתוח
הדבר הכי מטומטם שעשית זה שהתעסקת עם דוסטינקס ופרוירון ולא תקפת עם 40 מג טמוקסי מהיום הראשון
צור קשר עם יניב ריז (היה פה חבר בפורום אבל נעלם לאחרונה)

לקחתי מהיום הראשון 20 מ'ג טמוקסי מהיום שהסייקל התחיל.
שראיתי מעט החמרה הוספתי גם כדור פרווירון וכדור דוסטינקס.
כרגע מה שאני יעשה זה כדור טמוקסי בוקר עם פרווירון
כדור טמוקסי ערב עם פרווירון
ואנזה להכניס ארמידקס גם כן.
מפני שדוסטנקס לא עזר פה זה לא עניין של פרולקטין אלא עניין של אסטרוגן.

איך נשמע.?

לקחתי מהיום הראשון 20 מ'ג טמוקסי מהיום שהסייקל התחיל.
שראיתי מעט החמרה הוספתי גם כדור פרווירון וכדור דוסטינקס.
כרגע מה שאני יעשה זה כדור טמוקסי בוקר עם פרווירון
כדור טמוקסי ערב עם פרווירון
ואנזה להכניס ארמידקס גם כן.
מפני שדוסטנקס לא עזר פה זה לא עניין של פרולקטין אלא עניין של אסטרוגן.
פרווירון לא יעזור לך...הוא לא מוריד אסטרוגן אלא סה"כ משנה יחס בין אסטרוגן לטסט
שני טמוקסי ביום חובה..גם ארימידקס יכול אולי לעזור
תבדוק שהטמוקסי שקיבלת הוא 20 מג ולא 10 כי אם זה 10 אז צריך 4 כדורים ביום

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פרווירון לא יעזור לך...הוא לא מכסח אסטרוגן אלא סה"כ משנה יחס בין אסטרוגן לטסט
שני טמוקסי ביום חובה..גם ארימידקס יכול אולי לעזור
תבדוק שהטמוקסי שקיבלת הוא 20 מג ולא 10 כי אם זה 10 אז צריך 4 כדורים ביום

תודה על העזרה אחי
הטמוקסי 20 מ'ג הפרווירון 25 מ'ג
אני ינסה להתארגן על ארימידקס ואקח יום כן יום לא.

נרוץ על 1 טמוקסי 1 פרווירון בוקר
1 טמוקסי 1 פרווירון ערב
יום כן יום לא ארמידקס
למשך שבוע.?
נשמע טוב.?

תודה על העזרה אחי
הטמוקסי 20 מ'ג הפרווירון 25 מ'ג
אני ינסה להתארגן על ארימידקס ואקח יום כן יום לא.

נרוץ על 1 טמוקסי 1 פרווירון בוקר
1 טמוקסי 1 פרווירון ערב
יום כן יום לא ארמידקס
למשך שבוע.?
נשמע טוב.?
צלם תמונה... המצב כרגע חמור ממה שהיה בתמונות שפרסמת?
(בד"כ טמוקסי במידה ועוזר משפיע בתוך יומיים שלושה..לעיתים אפילו פחות מזה)

נו.... זו החמרה...לא מתפתח שד ביום...
חפש את יניב ריז בפייס..יש לו מרפאה לספורטאים והמון ידע בתחום
אם לא יעזור מה שאמרתי לך אז לך אליו...שלם כמה לירות ותישן בראש שקט

אני יודע בוודאות שזה לא עניין של פרולקטין
לא מחפש להטיף לך ולהגיד לך "אמרתי לך", אבל אתה שוב חוזר על זה, אתה מתעקש להמשיך עם הפרווירון למרות שאשר כותב לך שתוותר על הפרווירון ותתמקד ב40מג טמוקסיפן ו 1מג ארימידקס ביום.
אני ממליץ לך להקשיב לאנשים מנוסים, שאין להם אינטרס אלא נמצאים פה רק לטובתך (ולטובת כל חברי הפורום).

• פותח/ת השרשור
לא מחפש להטיף לך ולהגיד לך "אמרתי לך", אבל אתה שוב חוזר על זה, אתה מתעקש להמשיך עם הפרווירון למרות שאשר כותב לך שתוותר על הפרווירון ותתמקד ב40מג טמוקסיפן ו 1מג ארימידקס ביום.
אני ממליץ לך להקשיב לאנשים מנוסים, שאין להם אינטרס אלא נמצאים פה רק לטובתך (ולטובת כל חברי הפורום).

אוקיי קיבלתי מוריד פרווירון.
1 מ'ג ארמידקס ביום.? או יום כן יום לא.?
כמו כן יש לי אפשרות להשיג תרופה שנקראל ליטרוזל האם היא טובה או ארמידקס יוצר טוב.?
@ashasher

נערך לאחרונה:
אוקיי קיבלתי מוריד פרווירון.
1 מ'ג ארמידקס ביום.? או יום כן יום לא.?
כמו כן יש לי אפשרות להשיג תרופה שנקראל ליטרוזל האם היא טובה או ארמידקס יוצר טוב.?
@ashasher
עד כמה שידוע לי שתיהן תרופות נגד סרטן השד שמונעות את ההמרה לאסטרוגן ברקמת השד, שתיהן עוצרות את ייצור האסטרוגן אך לא מבטלות את הכמות הנמצאת כבר בגוף
עד כמה שידוע לי נולבדקס עלולה לגרום רגישות יתר בחשיפה לשמש ולטרזול לא..אך יש לא מעט תופעות לוואי אחרות
לא הייתי עושה שימוש בשתיהן. אין צורך!

בלי קשר למקרה שלך כדאי שתדע באופן כללי שלשימוש בחוסמי ארומטז בסייקל יש גם לא מעט חסרונות שעשויים לפגוע לא מעט בתוצאות הסייקל, ולכן לא מומלץ לעשות בהם שימוש אלא אם יש צורך
אז כדאי שבמקום לשלוף את כל מה שיש לך במחסנית ולירות בלי הבחנה ומחשבה..תתחיל בלנסות מה שלא ניסית עד היום וזה לנסות להרוג את הנחש מהראש

• פותח/ת השרשור
עד כמה שידוע לי שתיהן תרופות נגד סרטן השד שמונעות את ההמרה לאסטרוגן ברקמת השד, שתיהן עוצרות את ייצור האסטרוגן אך לא מבטלות את הכמות הנמצאת כבר בגוף
עד כמה שידוע לי נולבדקס עלולה לגרום רגישות יתר בחשיפה לשמש ולטרזול לא..אך יש לא מעט תופעות לוואי אחרות
לא הייתי עושה שימוש בשתיהן. אין צורך!

בלי קשר למקרה שלך כדאי שתדע באופן כללי שלשימוש בחוסמי ארומטז בסייקל יש גם לא מעט חסרונות שעשויים לפגוע לא מעט בתוצאות הסייקל, ולכן לא מומלץ לעשות בהם שימוש אלא אם יש צורך
אז כדאי שבמקום לשלוף את כל מה שיש לך במחסנית ולירות בלי הבחנה ומחשבה..תתחיל בלנסות מה שלא ניסית עד היום וזה לנסות להרוג את הנחש מהראש

הבנתי תודה רבה אחי
אז איך הורגים את הנחש מהראש.? איך אנחנו עושים.?
תן לי משהו מסודר שאני כבר ממחר יכול להתחיל לעשות
כי אני יגיד לך את האמת התוצאות שלי בנתיים ממש יפות ואני רק באמצע הדרך
אני מתכנן גם לשלב קלן בהמשך ואמורה להיות תוצאה מאוד יפה.
אשמח שתעזור לי

נערך לאחרונה:
הבנתי תודה רבנ אחי
אז איך הורגים את הנחש מהראש.? איך אנחנו עושים.?
תן לי משהו מסודר שאני כבר ממחר יכול להתחיל לעשות
לדעתי 40 מ"ג טמוקסי ביום כל יום אמור לעשות את העבודה...גם ארימידקס יכול אולי לעזור באופן עקיף
הצרה היא שעד היום פעלת בלי שכל ובמקום להתקיף נקודתית החל מהייריה הראשונה הוצאת כסף ואנרגיות על הנשק הלא נכון מה שיאלץ אותך לעבור לקרב בלימה שלאחריו תתחיל לנטרל את ה'אויב',אם זה מאוחר או לא...תבין תוך 3-5 ימים כנראה
אני בכל אופן במקרה שלך..הייתי שוקל ברצינות התייעצות עם איש מקצוע מהתחום ולא סתם חבר'ה נחמדים בפורום שאין לך מושג מי ומה הם יודעים

• פותח/ת השרשור
לדעתי 40 מ"ג טמוקסי ביום כל יום אמור לעשות את העבודה...גם ארימידקס יכול אולי לעזור באופן עקיף
הצרה היא שעד היום פעלת בלי שכל ובמקום להתקיף נקודתית החל מהייריה הראשונה הוצאת כסף ואנרגיות על הנשק הלא נכון מה שיאלץ אותך לעבור לקרב בלימה שלאחריו תתחיל לנטרל את ה'אויב',אם זה מאוחר או לא...תבין תוך 3-5 ימים כנראה
אני בכל אופן במקרה שלך..הייתי שוקל ברצינות התייעצות עם איש מקצוע מהתחום ולא סתם חבר'ה נחמדים בפורום שאין לך מושג מי ומה הם יודעים

אנחנו נתחיל מהיום לעבוד על זה
יש לי אפשרות להשיג ארמידקס.
השאלה האם במצב הנתון יש צורך או 40 מ'ג טמוקסי יעשה את העבודה.?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית