הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר

itamar2015

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
איזה גיינר הכי מומלץ לדעתכם..?
1.סופר אפקט של ה6.8 קילו
2.אקסטרים גיינר של ה9 קילו
3. סופר מאס של דיימטייז 5.5 קילו
4.הארד מאס גיינר של אינר ארמור 6.8 קילו..

מכל הרשימה ניסיתי רק את האקסטרים גיינר והייתי ממש לא מרוצה, הוא מתוק שזה מגעיל ובקושי מתערבב.

• פותח/ת השרשור
מכל הרשימה ניסיתי רק את האקסטרים גיינר והייתי ממש לא מרוצה, הוא מתוק שזה מגעיל ובקושי מתערבב.
באמת הוא ממש מתוק אחי..גם אני ניסיתי אותו...
אבל על פי איכות משקל ומחיר מה הכי משתלם?
לפי מה שהבנתי האקסטרים הוא 9 קילו ומנת הגשה שלו היא 6 כפות ולא 3 כמו שכתוב על האריזה(כף מדידה היא 50 גרם מנה 300 גרם)

שמע, על איכות משלמים...
אני מניח שהאקסטרים גיינר הוא הכי זול מכל הרשימה, אבל אישית לא הייתי קונה אותו גם בשקל וחצי.
ולגבי השאר, אין לי מושג.

שום גיינר לא מומלץ
תלמד לאכול [ יותר נכון תלמדו לאכול לפי התגובות פה של אנשים]
ותקנה חלבון שיהיה לך

שום גיינר לא מומלץ
תלמד לאכול [ יותר נכון תלמדו לאכול לפי התגובות פה של אנשים]
ותקנה חלבון שיהיה לך

שאתה אוכל 4000 קלוריות ביום ונמאס לך מאורז לחם וכ'ו הגיינר עושה איתך חסד שנותן לך 200 פחממה 18 חלבון.
אז אל תזלזל בנו חבר

כמו שאמרתי קודם, אתה לא יודע לאכול
הייתי ב4000 והייתי גם ב6000
לקחת אבל 1000 קלוריות משייק גיינר שכולו מלא בפחמימה סוג ז' - כי אתה לא יודע כמה מוצרי פחמימה עולים בכלל
יש מוצרים שספציפית יש בהם רק פחמימה אבל היא איכותית והם עולים כמו שק חלבון גדול, באמת נראה לך הגיוני שגיינר יהיה כזה זול?
אתה באמת קונה את ה 6LB בשביל 9 יום? חחחחחחח 9 יום!
ELITE MASS זה 9 מנות של 1200 קלוריות , אתה תיארת 1000 קלוריות פה בהודעה האחרונה שלך

תלמדו לאכול, וכשאתה רוצה שייק תעשה לבד עם חלבון ותוספות כמו קוואקר פירות ירקות אפילו[חלק] אפילו אורז הולך טוב בשייק חלבון [מהסוג הרך]
יוצא לך שייק באזור ה500 קלוריות אבל איכותי ובריא ולא של זבל
אגב, כמה עולה לך גיינר כזה לדוגמא? 300? ל9 מנות? 30 שקל למנה? לא עדיף לאכול שווארמה במקום כל יום ובאמת להכניס אוכל לגוף מאשר אבקת פחמימה שאתה לא יודע מה היא בכלל?

לקחת אבל 1000 קלוריות משייק גיינר שכולו מלא בפחמימה סוג ז' - כי אתה לא יודע כמה מוצרי פחמימה עולים בכלל
יש מוצרים שספציפית יש בהם רק פחמימה אבל היא איכותית והם עולים כמו שק חלבון גדול, באמת נראה לך הגיוני שגיינר יהיה כזה זול?
אתה באמת קונה את ה 6LB בשביל 9 יום? *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* 9 יום!
ELITE MASS זה 9 מנות של 1200 קלוריות , אתה תיארת 1000 קלוריות פה בהודעה האחרונה שלך

תלמדו לאכול, וכשאתה רוצה שייק תעשה לבד עם חלבון ותוספות כמו קוואקר פירות ירקות אפילו[חלק] אפילו אורז הולך טוב בשייק חלבון [מהסוג הרך]
אגב, כמה עולה לך גיינר כזה לדוגמא? 300? ל9 מנות? 30 שקל למנה? לא עדיף לאכול שווארמה במקום כל יום ובאמת להכניס אוכל לגוף מאשר אבקת פחמימה שאתה לא יודע מה היא בכלל?
הפורום פה הוא פורום דיון,אין צורך בתגובה כזו מזלזלת שבאה לעשות בדיחה מהבן אדם.
שמח מאוד בשבילך שהגעת לרמה שאכלת 6000 קלוריות,בספק אם היית באמת צריך את זה אבל אתה ממש משוגע!

אף אחד לא מזלזל
פשוט אמרתי מה שאני חושב וזאת גם דיי האמת, גיינרים זה פשוט בזבוז של כסף, חצי מהסוכר אפילו לא רשום על הנייר ועדיין נמצא שם
גם אני הייתי לוקח גיינר בחודשים הראשונים, אז למה לא לנסות לעזור לאחרים?

אתה באמת קונה את ה 6LB בשביל 9 יום? *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* 9 יום!

קודם כל דוקטור תברר את המקורות שלך לפני שאתה מחליט פה להטיף כי עלית מאס הוא 600 קלוריות ל 3 מנות הגשה עם כבר אתה מחליט להעשיר אותנו בנתונים.
אגב לא יודע איזה גיינר אתה מדבר שמספיק לך ל 9 יום שלי כבר חודש וחצי איתי ויש בו עוד חצי אז תברר שוב את המקורות שלך.
ואם כבר אכלת 6000 קלוריות מעניין איזה סוס אתה בטח חבל על הזמן שמטיף ככה מוסר על גיינר ויוצא במחאה נגד סוכרים וזה חבל על הזמן.
ולהגיד ללכת לאכול כל יום שווארמה , אין פלא שאכלת 6000 קלוריות ןלא נראה לי שאתה כזה סוס משווארמה.
שורה תחתונה
אני כבר כמה זמן רואה תגובות מזלזלות שלך באנשים, למען האמת אתה יכול לשמור את התגובות שלך לעצמך, תועלת אין בך.
יום טוב

אולי תפסיק לבכות?
אם לקחת גיינר מעל ל10 יום זה כבר אומר שלא לקחת לפי הכמות שצריך... בהצלחה להשאר קטן לנצח במקום ללמוד להבין ולהשכיל:🤦‍♂️:

אולי תפסיק לבכות?
אם לקחת גיינר מעל ל10 יום זה כבר אומר שלא לקחת לפי הכמות שצריך... בהצלחה להשאר קטן לנצח במקום ללמוד להבין ולהשכיל:🤦‍♂️:

תודה מר ישראל אלוף נאבבא לעתיד
תודה על תרומתך
מעדיף להשאר ''טיפש'' ולא ללמוד מאנשים כמוך

אולי תפסיק לבכות?
תשמע שיש לך תגובות של פוץ. כל פעם ופעם אתה זורק פצצות לאוויר לפי דעתך וכל מי שאומר לך אחרת הוא בור מבחינתך. תלמד לקבל דעות של אחרים במקום להתנשאות.
גיינר זה סוכרים, נכון. רק מה זה משנה לך איך הוא מכניס את הקלוריות שלו? מתאים לו לשתות גיינר? שישתה גיינר ושיבושם לו. לא כל אחד יכול להכניס כמוך 6000 קלוריות ולכן גיינר מהווה פתרון להשלמת קלוריות, גם אם היא לא הדרך אופטימלית במיוחד(וזה עדיף על no food).

אז אתה תומך בשימוש שלו בגיינר במשך חודש וחצי שלקח לו לגמור את החבית\ארגז?
חבית זה 9 מנות
ארגז זה 15
אלא אם כן מחלקים ל600 קלוריות במקום 1200 שזהה כבר תאחלס לא גיינר זה בדיוק כמו 2 בורקסים ואז מספיק ל18 ו30 במקביל

לא תומך בגיינר, תומך בלאכול נכון. אבל...אם לאותו בחור נכון לעכשיו קשה להכניס X קלוריות ביום והגיינר פותר לו את הבעיה הזו, אני לא רואה כאן בעיה. לאט לאט הקיבולת שלו תגדל והוא יוכל להסתדר בהמשך ללא הגיינר. זה מה שנקרא פתרון של הרע במיעוטו.
אני לא מבין איזה חישוב אתה עושה בראש. רוב הגיינר מגיעים בשקים של 5.5 קילו עם 32 כפות. סקופ(כף) שווה ל600 קלוריות. 2 סקופים(מנה) שווה ל1200 קלוריות. מכאן נובע שסקופ יחזיק למשך חודש ויומיים ו2 סקופים(מנה) יחזיקו ל16 יום.
ואני מקווה שלא נעלבת מהתגובה הקודמת שלי, היא בסה"כ באה להעיר את עינייך שיש עוד תגובות ודעות בנוסף לשלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית