הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור יכולות אתלטיות

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
שלום,
אני רוצה לשפר יכולות אתלטיות (מהירות, יציאה מהמקום, זריזות וניתור)
השאלה שלי היא לא "איך לשפר יכולות אתלטיות" אלא האם שיפור מהירות, יציאה מהמקום, זריזות וניתור הוא זניח או שאפשר לשפר אותם במידה רבה?
אני בטוח שכל מרכיב לדוגמה זריזות ויציאה מהמקום לא משתפרים באותה מידה.
זאת אומרת אם אני יעבוד על זריזות ויציאה מהמקום למשך 3 חודשים, הזריזות תשתפר בX והיציאה מהמקום תשתפר בY.
אז אני רוצה לדעת כמה אפשר לשפר כל מרכיב? ברור שאי אפשר לומר כמה אפשר לשפר, אבל אפשר לומר אם השיפור הוא זניח או שהשיפור הוא במידה רבה.
תודה לעוזרים
UP

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
"היכולת לשפר את מהירות גיוס היחידות המוטוריות שלך מאוד מוגבלת, ככה שאם לא נולדת עם זה - לא יהיה לך את זה. אימוני כוח מסייעים כמובן גם בדברים אחרים - מהירות מקסימלית, יציבות, כמה קל/קשה לדחוף אותך וכמה קל/קשה לך לדחוף אחרים, הקטנת סיכויי פציעה וכו'. אבל שום אימון לא יתן לך נתונים גנטיים שאין לך, ואם אין לך את זה - לא משנה כמה תתאמן על זה, לא תהיה אקספלוסיבי כמו אלה שיש להם את זה, גם אם הם לא מתאמנים בכלל. בניגוד לאימוני כוח למשל, שאם תתאמן על זה מספיק - גם אם יש לך נתונים גנטיים גרועים בזה, אתה תוכל לעבור את הbaseline של אלה שיש להם נתונים גנטיים טובים אם הם לא התאמנו."

ציטטתי מהתגובה האחרונה בפוסט הקודם שלך. לא בקטע של להעליב או לפגוע אבל לדעתי זה באמת עונה לך על השאלה.
ותאמין לי שאם אתה מספיק חזק מנטלית אתה כן תשפר את יכולת הזריזות שלך. אפילו אם זה זניח, זה שווה את זה.

במידה ואתה לא מרוצה מהתשובה שלי (מקווה לפחות שכן..) תוכל לתייג כמה משתמשים שלדעתך יוכלו לעזור ואולי מפורום "קרוספיט".

זה השנייקל שלי 😉

• פותח/ת השרשור
"היכולת לשפר את מהירות גיוס היחידות המוטוריות שלך מאוד מוגבלת, ככה שאם לא נולדת עם זה - לא יהיה לך את זה. אימוני כוח מסייעים כמובן גם בדברים אחרים - מהירות מקסימלית, יציבות, כמה קל/קשה לדחוף אותך וכמה קל/קשה לך לדחוף אחרים, הקטנת סיכויי פציעה וכו'. אבל שום אימון לא יתן לך נתונים גנטיים שאין לך, ואם אין לך את זה - לא משנה כמה תתאמן על זה, לא תהיה אקספלוסיבי כמו אלה שיש להם את זה, גם אם הם לא מתאמנים בכלל. בניגוד לאימוני כוח למשל, שאם תתאמן על זה מספיק - גם אם יש לך נתונים גנטיים גרועים בזה, אתה תוכל לעבור את הbaseline של אלה שיש להם נתונים גנטיים טובים אם הם לא התאמנו."

ציטטתי מהתגובה האחרונה בפוסט הקודם שלך. לא בקטע של להעליב או לפגוע אבל לדעתי זה באמת עונה לך על השאלה.
ותאמין לי שאם אתה מספיק חזק מנטלית אתה כן תשפר את יכולת הזריזות שלך. אפילו אם זה זניח, זה שווה את זה.

במידה ואתה לא מרוצה מהתשובה שלי (מקווה לפחות שכן..) תוכל לתייג כמה משתמשים שלדעתך יוכלו לעזור ואולי מפורום "קרוספיט".

זה השנייקל שלי 😉
תודה רבה!
אבל לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון בזה שאתה אומר "אם לא נולדת עם זה - לא יהיה לך את זה."

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית