הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר

איכות .. הגיינר הכי טוב שאתה מכיר..
אבל שיחזיק זמן..
מה זה שיחזיק זמן? אם תשתה סקופ אחד ביום יחזיק x זמן תשתה יותר יחזיק פחות.. שאלות לא כל כך ברורות.

תגיד איזה גיינר יש לך לקנות ונוכל להגיד לך אם הוא בקטגוריה טובה או לא.. יש המון ונדירות האבקות הלא טובות.. זה יותר קטע של אבקות שלא מכירים אותן / לא עברו מבחני מעבדה בארץ

• פותח/ת השרשור
מה זה שיחזיק זמן? אם תשתה סקופ אחד ביום יחזיק x זמן תשתה יותר יחזיק פחות.. שאלות לא כל כך ברורות.

תגיד איזה גיינר יש לך לקנות ונוכל להגיד לך אם הוא בקטגוריה טובה או לא.. יש המון ונדירות האבקות הלא טובות.. זה יותר קטע של אבקות שלא מכירים אותן / לא עברו מבחני מעבדה בארץ
בתכלס אני יכול לקנות כל אבקה שאני רוצה בכל מחיר..איזה אבקה אתה ממליץ אחי? .. אחת כזאת שאם היית משתמש באבקת גיינר היא היתה הבחירה הראשונה שלך..

בתכלס אני יכול לקנות כל אבקה שאני רוצה בכל מחיר..איזה אבקה אתה ממליץ אחי? .. אחת כזאת שאם היית משתמש באבקת גיינר היא היתה הבחירה הראשונה שלך..
אני לא משתמש בגיינר אבל תפנה ל @AminoShop תראה איסה יש להם ותקנה את זה שמתאים לך מבחינת מחיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית