הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לחשב כמה גרמים של שומנים, חלבונים ופחמימות צריך להיות בתפריט למטרת כוח / חיטוב?

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
איך לחשב כמה גרמים של שומנים, חלבונים ופחמימות צריך להיות בתפריט למטרת כוח?
יש לציין שיש לי אימוני כדורגל 5 פעמים בשבוע + משחק בשבת + כמובן אימוני הכוח פעמיים בשבוע
(ואני לא יודע אם זה נחוץ אבל אני מוסיף אימון פילאומטרי פעם בשבוע)
אני לא רושם את הנתונים שלי כי אני לא רוצה שאתם תחשבו לי כמה אני צריך לצרוך שומנים, חלבונים ופחמימות, אלה שתסבירו לי איך לחשב כמה אני צריך לצרוך...
תודה מראש

שיטה טובה תהיה 2 גרם חלבון על כל משקל גוף, 1 שומן והשאר פחמימה.

• פותח/ת השרשור
שיטה טובה תהיה לקרוא את המדריכים בפורטל ולא לבקש מאיתנו להגיש את כל התשובות על כפית זהב.
שיטה טובה תיהיה להסביר במשפט או שניים איך לחשב כמה גרמים של שומנים, חלבונים ופחמימות צריך להיות בתפריט למטרת כוח / חיטוב

חיטוב זה חיטוב לא קשור לכוח . ותקרא את המדריך הכי טוב כולנו קראנו

שיטה טובה תיהיה להסביר במשפט או שניים איך לחשב כמה גרמים של שומנים, חלבונים ופחמימות צריך להיות בתפריט למטרת כוח / חיטוב
יש לך מאמר מקיף באתר שאנשים עבדו עליו (אני מניח לא מעט זמן) בשביל לתת לך ולי כלים כדי לדעת דברים בסיסיים כאלה לבד בלי לשאול בפורום (השאלה שלך פשוט כתובה שם שחור על גבי לבן), אז אל תתפלא שזה מרגיז אנשים שאתה מתעצל ללכת לקרוא את המאמר.

• פותח/ת השרשור
יש לך מאמר מקיף באתר שאנשים עבדו עליו (אני מניח לא מעט זמן) בשביל לתת לך ולי כלים כדי לדעת דברים בסיסיים כאלה לבד בלי לשאול בפורום (השאלה שלך פשוט כתובה שם שחור על גבי לבן), אז אל תתפלא שזה מרגיז אנשים שאתה מתעצל ללכת לקרוא את המאמר.
חיטוב זה חיטוב לא קשור לכוח . ותקרא את המדריך הכי טוב כולנו קראנו
שיטה טובה תהיה לקרוא את המדריכים בפורטל ולא לבקש מאיתנו להגיש את כל התשובות על כפית זהב.
שיטה טובה תהיה 2 גרם חלבון על כל משקל גוף, 1 שומן והשאר פחמימה.
אני לא מתעצל פשוט לא מצאתי מאמר שמסביר את מה ששאלתי... מצאתי רק אחד אבל הוא לבעלי משקל: 50 - 65 - 80 - 100 ק"ג

Back
למעלה תחתית