הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצת טעם

• פותח/ת השרשור orlyk93
  • פורסם בתאריך

orlyk93

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני רוצה לקנות אבקת חלבון של Dymatize Elite 10LBS. מתלבטת בין Rich Chocolate לChocolate mint.
מחפשת מישהו שטעם משניהם ויכול לייעץ לגבי הטעם.

בערך הדבר הכי סובייקטיבי שיש אבל אני למשל לא אהבתי את הRich כשמערבבים עם מים הוא חלש מדי, אם את אוהבת שוקולד מנטה בצורת וופלים או עוגיות אז השוקולד מנטה שלהם די דומה

• פותח/ת השרשור
בערך הדבר הכי סובייקטיבי שיש אבל אני למשל לא אהבתי את הRich כשמערבבים עם מים הוא חלש מדי, אם את אוהבת שוקולד מנטה בצורת וופלים או עוגיות אז השוקולד מנטה שלהם די דומה

מסכימה איתך שזה סובייקטיבי, הבעיה היא שאני לא ממש יודעת מה הטעם של ופלים בטעם שוקולד מנטה חח
מוכנה אפילו לקנות כאלה בשביל להבין במה מדובר. יכול להמליץ על משהו מסוים שהטעם ממש דומה?
ואיזה טעם ממליץ בדימטייז? שבא ב10LBS

אני לא אהבתי את טעמי השוקולד שלהם...
בטעמי השוקולד אני יותר אוהב את Optimum

דווקא קראתי הרבה תגובות שרשמו הפוך חח
איזה טעם ממליץ בדימטייז? שבא ב10LBS

דווקא בכמות כזאת (10 פאונד) הייתי לוקח טעם יותר נייטרלי מאשר שוקולד כי הוא נמאס מהר, אני למשל אוהב בננה ווניל כשזה לתקופה ארוכה (חלב בננה מכירה? בדיוק אותו דבר)

• פותח/ת השרשור
דווקא בכמות כזאת (10 פאונד) הייתי לוקח טעם יותר נייטרלי מאשר שוקולד כי הוא נמאס מהר, אני למשל אוהב בננה ווניל כשזה לתקופה ארוכה (חלב בננה מכירה? בדיוק אותו דבר)

הבעיה שאני לא יכולה לקחת 2 מיכלים כי אני קונה מארה"ב ולאמא שלי אין מספיק מקום במזוודה. אז זה בא בקופסה והטעמים היחידים שיש זה מוקה, שוקולד עשיר, שוקולד מנטה, מיקס, תות ווניל.

הבעיה שאני לא יכולה לקחת 2 מיכלים כי אני קונה מארה"ב ולאמא שלי אין מספיק מקום במזוודה. אז זה בא בקופסה והטעמים היחידים שיש זה מוקה, שוקולד עשיר, שוקולד מנטה, מיקס, תות ווניל.
אוקיי, לגבי שוקולד מנטה יש בכל סופר בערך קופסא כזו ארוכה בצע ירוק של שוקולדים שכרגע שכחתי את השם שלהם שמזכירים את הטעם של החלבון

705016102297.jpg

יש חבילה של שוקולד, וניל ותות. נראה לי עדיף מאשר 4.5 קילו של טעם אחד.
בכל מקרה, אם טעם אחד, אז שוקולד עשיר. שוקולד אף פעם לא נמאס ומהמנטה אפשר להיגעל מהר מאוד.

הנה הוכחה שכל מה שנכתוב לך שווה כקליפת השום, לי שוקולד נמאס מאוד מאוד מהר, יש לי אבקה של אופטימום אריזה קטנה ואני מתקשה לסיים בטעם שוקולד

דווקא קראתי הרבה תגובות שרשמו הפוך חח
איזה טעם ממליץ בדימטייז? שבא ב10LBS

חשוב להבין שטעם זה משהו אינדוידואלי.
אני די בטוח שבחנויות מסוימות יש אפשרות לטעום לפני קניה.. זה יכול לסגור את הפינה של בחירת הטעם שהכי מתאים לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית