עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא קשור אם זה התנגדות משקל גוף יש הרבה תרגילים מאוד קשים שמביאים לך carry over מטורף למתח ומקבילים עם משקל, מניסיוןשמו את הפווארליפטר במגרש יותר נוח לו למרות המתח והמקבילים..
סטריט עושים התנגדות משקל גוף
ומלא pl עובדים מתח ומקבילים כבד
מה שגם הוא עשה hb מה שגורם לי להתהות אם הוא pl "על מלא"
היה מעניין,
אבל היה יכול להיות יותר מעניין אם היו מביאים חברה מהרמות הגבוהות ולא רק תחרות של זוג אחד אלא כמה זוגות
לא משנה איזה קרי יהיהזה לא קשור אם זה התנגדות משקל גוף יש הרבה תרגילים מאוד קשים שמביאים לך carry over מטורף למתח ומקבילים עם משקל, מניסיון
אבל בדרך כלל הבחור מהסטריט ישקול פחות אז יהיה לו קל יותר וסתם שתדע שהמתאמני טבעות האולימפיים הם מאוד חזקים ולא חסרים סיפורים עליהם שלחצו 140 קילו בנצ בפעם הראשונה שהם ניסו או שהיה להם דדליפט משוגע על הפעם הראשונה(פי 3 ממשקל גוף) . וגם אני חוויתי על בשרי את הקארי הזה מהתרגילים המיוחדים של המתעמלים שאני עובד עליהם(אני בצבא)לא משנה איזה קרי יהיה
זה לא יהיה כמו לא כמו מתח ומקבילים כבדים שכנראה הPL עושה
גם הPL עושה עוד לחיצות שעוזרות למקבילים כבד, וחתירות כבדות אם כבר מדברים קרי
ריפטו הוא לא אלוהי הפאוורליפטינג.חסכתם לי פוסט.!
אגב, אם אנו זוכר נכון הכושי כן מתאמן מתח עם משקל, נראה לי שראיתי סרטון שלו (שגרת אימונים)
הנק' שמאד מעניינת אותי בסרטון היא, שהפאוורליפטר עושה סקוואט עם ראש מורם ויש לבחור וחבריו עוד סרטונים שהם עושים ככה סקוואט, מחר אהיה מול מחשב, אעלה קישורים לעניין זה.
אשמח להסבר הגיוני. כי ריפטו טוען הפוך.
ריפטו הוא לא אלוהי הפאוורליפטינג.
אין יותר פשוט מזה.
ריפטו הוא לא אלוהי הפאוורליפטינג.
אין יותר פשוט מזה.
זה לא בגלל שהוא להטוטן אלא בגלל שהוא שחור. ליצן רציני הבחור. מביך."בתחרות של השייפ" הלהטוטן לוקח 😆
@Alikk1998 אני הייתי נעלבאת הבנצ' כל טמבל אמור לעשות רצוף
זה לא בגלל שהוא להטוטן אלא בגלל שהוא שחור. ליצן רציני הבחור. מביך.
לגבי הטסט עצמו אני חושב שהמתח והמקבילים זו רמה די מטורפת. את הבנצ' והסקוואט כל טמבל אמור לעשות רצוף
כמובן. מה גם שנראה שהם שמו ידם על ויטמין T חחאתה מתכוון כל "פאוורליפטר טמבל" כן?
למרות שאני חושב שלא ניתן להשוות בין שני סוגי ספורט וההשוואה הזאת לא הוגנת בכלל, אציין שגם הבחור הכושי עבד קשה בשביל להגיע למה שהוא הגיע.
הנה סרטון שבו מראים קצת מהאימונים של הכושי , מ 2:00 ניתן לראות אותו.
גם אם היו עושים מבחן עליות מתח למקסימום יש יתרון לפווארליפטר
מה אתה מנסה להגיד?שלילי חבוב