סרטון פאורליפטר V.s סטריט ורקאוט

שמו את הפווארליפטר במגרש יותר נוח לו למרות המתח והמקבילים..
סטריט עושים התנגדות משקל גוף
ומלא pl עובדים מתח ומקבילים כבד

מה שגם הוא עשה hb מה שגורם לי להתהות אם הוא pl "על מלא"

היה מעניין,
אבל היה יכול להיות יותר מעניין אם היו מביאים חברה מהרמות הגבוהות ולא רק תחרות של זוג אחד אלא כמה זוגות
זה לא קשור אם זה התנגדות משקל גוף יש הרבה תרגילים מאוד קשים שמביאים לך carry over מטורף למתח ומקבילים עם משקל, מניסיון

זה לא קשור אם זה התנגדות משקל גוף יש הרבה תרגילים מאוד קשים שמביאים לך carry over מטורף למתח ומקבילים עם משקל, מניסיון
לא משנה איזה קרי יהיה
זה לא יהיה כמו לא כמו מתח ומקבילים כבדים שכנראה הPL עושה
גם הPL עושה עוד לחיצות שעוזרות למקבילים כבד, וחתירות כבדות אם כבר מדברים קרי

לשקול 90 קילו על אחוז שומן כזה נמוך ולא להיות מסוגר לסגור 20 חזרות תוך שתי סטים ב100 קילו ?
פדיחה,אבל נסלח כי רואים שהוא כאילו בחיים לא עשה בנץ אם הטכניקה הזאת.
בכל מקרה יצא פלצן
והתוצאה צפויה.

לא משנה איזה קרי יהיה
זה לא יהיה כמו לא כמו מתח ומקבילים כבדים שכנראה הPL עושה
גם הPL עושה עוד לחיצות שעוזרות למקבילים כבד, וחתירות כבדות אם כבר מדברים קרי
אבל בדרך כלל הבחור מהסטריט ישקול פחות אז יהיה לו קל יותר וסתם שתדע שהמתאמני טבעות האולימפיים הם מאוד חזקים ולא חסרים סיפורים עליהם שלחצו 140 קילו בנצ בפעם הראשונה שהם ניסו או שהיה להם דדליפט משוגע על הפעם הראשונה(פי 3 ממשקל גוף) . וגם אני חוויתי על בשרי את הקארי הזה מהתרגילים המיוחדים של המתעמלים שאני עובד עליהם(אני בצבא)
ולמרות שפעם בהרבה זמן אני עושה מתח עם משקל אני מופתע מהמשקל שמשתפר בתרגיל הזה ומהמשקל עצמו שאני מרים בו בלי לעבוד עם משקל עלי בכלל וגם במקבילים עם משקל בדקתי לא מזמן ועברתי את השיא לפני הגיוס
(אני לא אכתוב תמספר כדי לא לקבל חוב אבל עברתי השיא שלי לפני הגיוס בהרבה)

חסכתם לי פוסט.!
אגב, אם אנו זוכר נכון הכושי כן מתאמן מתח עם משקל, נראה לי שראיתי סרטון שלו (שגרת אימונים)
הנק' שמאד מעניינת אותי בסרטון היא, שהפאוורליפטר עושה סקוואט עם ראש מורם ויש לבחור וחבריו עוד סרטונים שהם עושים ככה סקוואט, מחר אהיה מול מחשב, אעלה קישורים לעניין זה.
אשמח להסבר הגיוני. כי ריפטו טוען הפוך.

חסכתם לי פוסט.!
אגב, אם אנו זוכר נכון הכושי כן מתאמן מתח עם משקל, נראה לי שראיתי סרטון שלו (שגרת אימונים)
הנק' שמאד מעניינת אותי בסרטון היא, שהפאוורליפטר עושה סקוואט עם ראש מורם ויש לבחור וחבריו עוד סרטונים שהם עושים ככה סקוואט, מחר אהיה מול מחשב, אעלה קישורים לעניין זה.
אשמח להסבר הגיוני. כי ריפטו טוען הפוך.
ריפטו הוא לא אלוהי הפאוורליפטינג.
אין יותר פשוט מזה.

ריפטו הוא לא אלוהי הפאוורליפטינג.
אין יותר פשוט מזה.
take-that-back-now.jpg

"בתחרות של השייפ" הלהטוטן לוקח 😆
זה לא בגלל שהוא להטוטן אלא בגלל שהוא שחור. ליצן רציני הבחור. מביך.
לגבי הטסט עצמו אני חושב שהמתח והמקבילים זו רמה די מטורפת. את הבנצ' והסקוואט כל טמבל אמור לעשות רצוף

זה לא בגלל שהוא להטוטן אלא בגלל שהוא שחור. ליצן רציני הבחור. מביך.
לגבי הטסט עצמו אני חושב שהמתח והמקבילים זו רמה די מטורפת. את הבנצ' והסקוואט כל טמבל אמור לעשות רצוף

אתה מתכוון כל "פאוורליפטר טמבל" כן?
אני לא מכיר הרבה מתאמנים שנותנים 100 ל 20 בסט אחד...

אהבתי את השימוש במילה 'להטוטן' כיאלו זה שהוא מבצע דברים טכניים (מאסל אפ, דגל אנושי לדוגמא) אומר שבהכרח הוא יהיה טוב בסקוואט.

מאיזה השקפה מישהו כאן יכול לחשוב שיש לשחור סיכוי, הרי בשביל מה עובדים עם משקולות חופשיים?
אין סיבה שמישהו שמבצע אימונים בעצימות נמוכה (40 מתח בפארק לדוגמא) יהיה יותר טוב באימונים בעצימות גבוהה.
אימונים בעצימות נמוכה מוכחים כלא יעילים לבניית מסת שריר, אז לצפות שיהיה חזק בתרגילים שדורשים נטו כוח, נו באמת...
גם אם היו עושים מבחן עליות מתח למקסימום יש יתרון לפווארליפטר כי לרוב מי שמנצח בabsolute endurance (נניח מתח עם סה"כ 120 ק"ג לMAX חזרות) ינצח גם בrelative endurance (מתח במשקל גוף של 80 ק"ג לMAX חזרות). בידיוק כמו שמי שיכול ללחוץ 500 בבנצ' יפציץ במבחן NFL של 225.

מה יהיה שבוע הבא, ספרינטר שנראה שרירי במבחן דדליפט?

למרות שאני חושב שלא ניתן להשוות בין שני סוגי ספורט וההשוואה הזאת לא הוגנת בכלל, אציין שגם הבחור הכושי עבד קשה בשביל להגיע למה שהוא הגיע.
הנה סרטון שבו מראים קצת מהאימונים של הכושי , מ 2:00 ניתן לראות אותו.

למרות שאני חושב שלא ניתן להשוות בין שני סוגי ספורט וההשוואה הזאת לא הוגנת בכלל, אציין שגם הבחור הכושי עבד קשה בשביל להגיע למה שהוא הגיע.
הנה סרטון שבו מראים קצת מהאימונים של הכושי , מ 2:00 ניתן לראות אותו.

מה הקשר לעובד קשה

שלילי חבוב
מה אתה מנסה להגיד?

אולי הוא לא היה לוקח כי בכ"ז זה המגרש הביתי של השחור והוא עושה את הדברים האלה 99% מהזמן, וגם יש לו הרבה יותר מסת שריר שלא רלוונטית לתרגיל. אך עצם זה שהוא מצליח לבצע מתח עם 40 ק"ג יותר טוב, כן מקנה לו סיכוי מסויים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית