עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיפשתי.. אבל השאלה אם זה כדאי כי אני רוצה לפתח את כל השרירים שיתנו לי מסה כמו שצריך..זה אולי הנושא הכי חפור פה. תחפש...
איך אני יכול להיות בטוח שזה נותן מסה? אם זה 5 חזרות בכל סט? זה לא נשמע לי הגיוני
הבנתי שזה לא עובד על חזה ובטן כמו שצריך באימונים רגילים..או על שרירים יותר פנימיים וכו'לא באמת השקעת זמן לקרוא אה?
תעשה לעצמך טובה, תשקיע זמן ותקרא. אם יש לך עוד שאלות קנה את הספר starting strength וזהו.
די תהיה רציני אחיעזוב ss זה לילדים תעשה abcdefg תראה את קאי גרין פיל היט ענקים שמתאמנים כל יום !!!
כל יום שריר אחר 4*15 לפחות לכל תרגיל
תאכל 10k קל' לפחות מבטיח שאחרי חודש אתה משאיר להם אבק
אמרו לך ss אין פה קיצורי דרךדי תהיה רציני אחי
SS תוכנית מדהימה. אתה תגדל מעולה. את התוכנית בנה מקצוען בתחום-מארק ריפטו. תאמין לי שהוא יודע מעולה מה הוא אומר,
וזה גם עבד לאלפי אנשים. זה ש"לא נראה לך שאפשר לגדול מ5 חזרות" לא אומר שום דבר. תקרא קצת, תבין שב5 חזרות יש היפרטרופיה,
תקרא קצת במאמרים של הפורום, ולאט לאט תתפתח מצוין.
בSS עושים סקוואט ודדליפט כבדים. הבטן היא שריר סיבולתי שעובד בצורה הטובה ביותר באופן סטטי כשהבטן מייצבת.זה מפתח שרירי בטן? גם?
אפשר תמונות פה של אנשיים שתהמאנו אחרי תקופה בSS סתם לראות..
לא מצאתי אולי תעזור לי..בSS עושים סקוואט ודדליפט כבדים. הבטן היא שריר סיבולתי שעובד בצורה הטובה ביותר באופן סטטי כשהבטן מייצבת.
כשעושים את התרגילים האלו, הבטן מחזיקה ומייצבת את הגוף, כך שהיא פועלת הרבה.
תחפש בעצמך תמונות בפורום תמונות הגולשים.
אני שחיף.. אז זה כן יובלטו השרירי בטן ? 55 שוקל מעל 170לא מצאתי אולי תעזור לי..
1. אחי, אתה אמיתי? עוד כמה שאלות כאלה אתחיל לחשוב שאתה טרול...🤬
2. קנה את הספר, תשקיע זמן וקרא אותו. כל השאלות שלך ייענו שם. אף אחד לא יחפש בגוגל בשבילך ויביא לך תשובות בכפית זהב.
3. אמרת שאתה רוצה מסה אז תעשה מסה, לבטן תדאג אח"כ, כרגע הריבועים בבטן זאת לא הבעיה העיקרית שלך.
הריבועים בבטן לא יבואו מעוד תרגילים, אלא משילוב של מסת שריר סבירה בבטן, ואחוז שומן נמוך.כן בעיה.. אני רוצה גם ריבועים.. אז להוסיף עוד תרגיל לבטן?
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️