הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ העלאת מסה מהיר

• פותח/ת השרשור meni23
  • פורסם בתאריך

meni23

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
מה זה SS אולי עדיף לי להתחיל עם SS אני רוצה מסה כמה שיותר מהיר.. כמה תרגיליםי זה.?

מה עושים?

• פותח/ת השרשור
זה אולי הנושא הכי חפור פה. תחפש...
חיפשתי.. אבל השאלה אם זה כדאי כי אני רוצה לפתח את כל השרירים שיתנו לי מסה כמו שצריך..
זה כדאי? אני רוצה להבןי?
אני יכול להתאמן 3 פעמים בשבוע זה יכול להתאים?

• פותח/ת השרשור
לא באמת השקעת זמן לקרוא אה?
תעשה לעצמך טובה, תשקיע זמן ותקרא. אם יש לך עוד שאלות קנה את הספר starting strength וזהו.
הבנתי שזה לא עובד על חזה ובטן כמו שצריך באימונים רגילים..או על שרירים יותר פנימיים וכו'

אולי עדיף FTW לא?

עזוב ss זה לילדים תעשה abcdefg תראה את קאי גרין פיל היט ענקים שמתאמנים כל יום !!!
כל יום שריר אחר 4*15 לפחות לכל תרגיל
תאכל 10k קל' לפחות מבטיח שאחרי חודש אתה משאיר להם אבק

• פותח/ת השרשור
עזוב ss זה לילדים תעשה abcdefg תראה את קאי גרין פיל היט ענקים שמתאמנים כל יום !!!
כל יום שריר אחר 4*15 לפחות לכל תרגיל
תאכל 10k קל' לפחות מבטיח שאחרי חודש אתה משאיר להם אבק
די תהיה רציני אחי

SS תוכנית מדהימה. אתה תגדל מעולה. את התוכנית בנה מקצוען בתחום-מארק ריפטו. תאמין לי שהוא יודע מעולה מה הוא אומר,
וזה גם עבד לאלפי אנשים. זה ש"לא נראה לך שאפשר לגדול מ5 חזרות" לא אומר שום דבר. תקרא קצת, תבין שב5 חזרות יש היפרטרופיה,
תקרא קצת במאמרים של הפורום, ולאט לאט תתפתח מצוין.

• פותח/ת השרשור
SS תוכנית מדהימה. אתה תגדל מעולה. את התוכנית בנה מקצוען בתחום-מארק ריפטו. תאמין לי שהוא יודע מעולה מה הוא אומר,
וזה גם עבד לאלפי אנשים. זה ש"לא נראה לך שאפשר לגדול מ5 חזרות" לא אומר שום דבר. תקרא קצת, תבין שב5 חזרות יש היפרטרופיה,
תקרא קצת במאמרים של הפורום, ולאט לאט תתפתח מצוין.

זה מפתח שרירי בטן? גם?

אפשר תמונות פה של אנשיים שתהמאנו אחרי תקופה בSS סתם לראות..

זה מפתח שרירי בטן? גם?

אפשר תמונות פה של אנשיים שתהמאנו אחרי תקופה בSS סתם לראות..
בSS עושים סקוואט ודדליפט כבדים. הבטן היא שריר סיבולתי שעובד בצורה הטובה ביותר באופן סטטי כשהבטן מייצבת.
כשעושים את התרגילים האלו, הבטן מחזיקה ומייצבת את הגוף, כך שהיא פועלת הרבה.
תחפש בעצמך תמונות בפורום תמונות הגולשים.

• פותח/ת השרשור
בSS עושים סקוואט ודדליפט כבדים. הבטן היא שריר סיבולתי שעובד בצורה הטובה ביותר באופן סטטי כשהבטן מייצבת.
כשעושים את התרגילים האלו, הבטן מחזיקה ומייצבת את הגוף, כך שהיא פועלת הרבה.
תחפש בעצמך תמונות בפורום תמונות הגולשים.
לא מצאתי אולי תעזור לי..
לא מצאתי אולי תעזור לי..
אני שחיף.. אז זה כן יובלטו השרירי בטן ? 55 שוקל מעל 170

1. אחי, אתה אמיתי? עוד כמה שאלות כאלה אתחיל לחשוב שאתה טרול...🤬
2. קנה את הספר, תשקיע זמן וקרא אותו. כל השאלות שלך ייענו שם. אף אחד לא יחפש בגוגל בשבילך ויביא לך תשובות בכפית זהב.
3. אמרת שאתה רוצה מסה אז תעשה מסה, לבטן תדאג אח"כ, כרגע הריבועים בבטן זאת לא הבעיה העיקרית שלך.

• פותח/ת השרשור
1. אחי, אתה אמיתי? עוד כמה שאלות כאלה אתחיל לחשוב שאתה טרול...🤬
2. קנה את הספר, תשקיע זמן וקרא אותו. כל השאלות שלך ייענו שם. אף אחד לא יחפש בגוגל בשבילך ויביא לך תשובות בכפית זהב.
3. אמרת שאתה רוצה מסה אז תעשה מסה, לבטן תדאג אח"כ, כרגע הריבועים בבטן זאת לא הבעיה העיקרית שלך.

כן בעיה.. אני רוצה גם ריבועים.. אז להוסיף עוד תרגיל לבטן?

קודם כל אם אתה רוצה לגדול ולעלות במסת שריר אתה חייב להתאזר בסבלנות. אין דבר כזה "מסה כמה שיותר מהר", כלומר אפשר לעלות יותר מהר ופחות מהר אבל בכל מקרה זה תהליך די איטי, מה שחשוב זה להמשיך ולא להתייאש.
דבר שני בין אם תעשה SS ובין אם FBW (ככה זה נקרא - FULL BODY WORKOUT, לא FTW), בשביל מסה אתה חייב לאכול, ובמשקל שלך - לאכול הרבה. מסה מגיעה מאוכל. לא משנה איזה תכנית תעשה, אם לא תאכל מספיק אתה לא תראה עליה במסה, לא מהירה ולא איטית.
דבר שלישי למה לפתוח כמה נושאים עם אותה שאלה? https://www.lbs.co.il/threads/70552/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית