הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון SS מחר

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,מחר אמור להיות לי סקוואט בנץ ודדליפט.
ביום רביעי קיבלתי שפשוף רציני מאוחרי הברך אז פספסתי כבר 2 אימוני רגליים :(
מחר אני מאמין שאני גם לא אוכל לעשות סקוואט ודדליפט לצערי אז רציתי לשאול אם אפשר להוסיף
משהו למחר חוץ מהבנץ כמו נגיד כתפיים ומתח כי זה טיפה דפוק ללכת למכון רק בשביל בנץ כי אני ממש לא רוצה לפספס חזה(אני מתכנן להגיע ל2 פלטות לחזרה עד דצמבר:sarcastic:)
תודה 😁
אה ואל תחשבו שאני מוותר לעצמי עם השפשוף אני מדוכא בלי סקוואט חחחח

יש לי את השפשופים האלו ברגליים כל שני וחמישי, זה כואב? כן. זה שורף? כן. אבל האם זו סיבה לפספס אימון? לא לדעתי.
הדבר שעוזר לי פלאים במצב הזה הוא לשים טייץ מתחת למכנס שאיתו אני מתאמן, אתה פשוט לא תאמין איך האקסטרה שכבה הזו עוזרת.

• פותח/ת השרשור
יש לי את השפשופים האלו ברגליים כל שני וחמישי, זה כואב? כן. זה שורף? כן. אבל האם זו סיבה לפספס אימון? לא לדעתי.
הדבר שעוזר לי פלאים במצב הזה הוא לשים טייץ מתחת למכנס שאיתו אני מתאמן, אתה פשוט לא תאמין איך האקסטרה שכבה הזו עוזרת.
זה לא שפשוף מהדדליפט..
זה הרבה יותר רציני אני לפעמים לא מצליח ליישר את הרגל
מכיר רצועות של כלבים באורך5 מטר?השתפשפה לי מאחורי הברך ממש הורידה לי את כל העור..בינתיים אני שם משחות זה טיפה השתפר

זה לא שפשוף מהדדליפט..
זה הרבה יותר רציני אני לפעמים לא מצליח ליישר את הרגל
מכיר רצועות של כלבים באורך5 מטר?השתפשפה לי מאחורי הברך ממש הורידה לי את כל העור..בינתיים אני שם משחות זה טיפה השתפר
ברור לי שזה לא שפשוף מהדדליפט, אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר ואני סובל מזה לעיתים מאוד קרובות, אולי כבר התרגלתי, אבל אישית אני מצליח לעשות אימון מלא עם זה, בעיקר כי אני שם טייץ כמו שכבר אמרתי.

שמע, אני לא אומר לך ללכת להתאמן אם כואב לך בטירוף ואתה מרגיש שאתה לא יכול להתאמן, ברור שלא, רק אומר לך מה עוזר לי במקרים האלו.

• פותח/ת השרשור
ברור לי שזה לא שפשוף מהדדליפט, אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר ואני סובל מזה לעיתים מאוד קרובות, אולי כבר התרגלתי, אבל אישית אני מצליח לעשות אימון מלא עם זה, בעיקר כי אני שם טייץ כמו שכבר אמרתי.

שמע, אני לא אומר לך ללכת להתאמן אם כואב לך בטירוף ואתה מרגיש שאתה לא יכול להתאמן, ברור שלא, רק אומר לך מה עוזר לי במקרים האלו.
אני אחכה עוד איזה יומיים אם לא יעבור לי אני כבר אלך לרופא..
אתה יודע אם אפשר לעשו עוד משהו חוץ מבית מחר?או שפשוט אני אלך לבנץ וארוץ טיפה ריצה קלה..

• פותח/ת השרשור
כי זה בדיוק בקו של הקיפול בברך וכשאני מכופף את הרגל טיפה זה כאב מתחיל לכאוב

איך זה משפיע על הדדליפט בדיוק?

הוא אומר שקשה לו לכופף את הרגל.
יודע איך מתחילים דדליפט? מה המצב של הברך בסט אפ?

תן לזה לעבור ואז תחזור להתאמן זה שיפשוף זה בדיוק שבוע ותחזור להפציץ יהיו לך עוד 1000 דברים כאלה מעצבנים שמפציעה קטנה ושטחית אתה מפספס אימון.... תתרגל 🖕
וכן, במקומך הייתי מוסיף משהו אחר בנוסף לבנץ' כמו שאמרת.
בהצלחה שיעבור מהר!😉

הוא אומר שקשה לו לכופף את הרגל.
יודע איך מתחילים דדליפט? מה המצב של הברך בסט אפ?

תן לזה לעבור ואז תחזור להתאמן זה שיפשוף זה בדיוק שבוע ותחזור להפציץ יהיו לך עוד 1000 דברים כאלה מעצבנים שמפציעה קטנה ושטחית אתה מפספס אימון.... תתרגל 🖕
וכן, במקומך הייתי מוסיף משהו אחר בנוסף לבנץ' כמו שאמרת.
בהצלחה שיעבור מהר!😉
כן אבל הכיפוף בדדליפט הוא ממש קטן,ובבנצ הכיפוף לרוב הרבה יותר גדול... זה נראה לי קצת מוזר

כן אבל הכיפוף בדדליפט הוא ממש קטן,ובבנצ הכיפוף לרוב הרבה יותר גדול... זה נראה לי קצת מוזר

כואב לו, תכריח אותו לעשות דד?

No pain no gain.😛

אבל ברצינות... כל כך קשה לך להבין למה שפשוף מאחורי הברך יכול לכאוב בדדליפט?

אגב, יש הבדל בין הכיפוף שיש בבנץ' למה שקורה בדדליפט.
משער שהרבה פחות כואב סתם לכופף את הברך כמו בבנץ לעומת דדליפט ששם אתה ממש מפעיל כוח על האיזור בניתוק.
אולי גם הוא טיפה עובד שונה בבנץ'.
שדרכתי על זכוכית ונפתחה לי חצי כף רגל פשוט הייתי עושה בנץ' עם רגל אחת. 😅

• פותח/ת השרשור
טוב כל היום שמתי משחה וזה טיפה השתפר אז החלטתי לעשות גם רגליים כאב לי טיפה אבל בקטנה xD
טוב אז יש לי שאלה,אימון אחרון עשיתי 75 סקוואט בקפיצות של 5 והיום ניסיתי 80 ובראשון כבר היה לי כשל(4)
אז השאלה שלי היא האם זה הגיוני שהגעתי לכשל במשקל הזה כאילו בגלל הקפיצה של ה5 ועכשיו אני צריך לקפוץ ב2.5 או שזה פשוט אומר שלא אכלתי מספיק כי המשקל עדין מתאים לקפיצות של 5
תודה 😃
שכחתי להגיד שהורדתי ל77.5 ועשיתי עוד 2 סטים של חמישיות

נערך לאחרונה:
טוב כל היום שמתי משחה וזה טיפה השתפר אז החלטתי לעשות גם רגליים כאב לי טיפה אבל בקטנה xD
טוב אז יש לי שאלה,אימון אחרון עשיתי 75 סקוואט בקפיצות של 5 והיום ניסיתי 80 ובראשון כבר היה לי כשל(4)
אז השאלה שלי היא האם זה הגיוני שהגעתי לכשל במשקל הזה כאילו בגלל הקפיצה של ה5 ועכשיו אני צריך לקפוץ ב2.5 או שזה פשוט אומר שלא אכלתי מספיק כי המשקל עדין מתאים לקפיצות של 5
תודה 😃

תחליט אתה.
אולי באמת אתה צריך להתקדם מעכשיו ב2.5 מאימון לאימון, משקל גוף נמוך? רגליים חלשות?
או שאתה מכיר את עצמך וסתם לא אכלת הרבה.
יכול להיות גם שסתם לא התחממת מספיק או נחת יותר מידי אחרי החימום.
אני חושב שזה עדיין משקל שאפשר להתקדם בו ב5. אבל זה מה שהתאים לי לא בטוח מתאים לך.
במקומך הייתי מוריד ל2.5 כבר.
גם כי אתה כבר קרוב לשלב הזה וגם כי להתקדם 7.5 קילו סקוואט בשבוע זה חלום. 😉

• פותח/ת השרשור
תחליט אתה.
אולי באמת אתה צריך להתקדם מעכשיו ב2.5 מאימון לאימון, משקל גוף נמוך? רגליים חלשות?
או שאתה מכיר את עצמך וסתם לא אכלת הרבה.
יכול להיות גם שסתם לא התחממת מספיק או נחת יותר מידי אחרי החימום.
אני חושב שזה עדיין משקל שאפשר להתקדם בו ב5. אבל זה מה שהתאים לי לא בטוח מתאים לך.
במקומך הייתי מוריד ל2.5 כבר.
גם כי אתה כבר קרוב לשלב הזה וגם כי להתקדם 7.5 קילו סקוואט בשבוע זה חלום. 😉
אני שוקל 60 אז זה לא בעיה של מ.ג כי זה אפילו לא רטיו 1.5
אני אתחיל לעלות ב2.5
אני מאמין שאם אני יאכל ממש מלא אני יצליח אולי עוד 2 אימונים לעלות ב5 אבל זה פשוט יעשה אותי דוב שמן חחחח
תודה רבה 😄
אה ואני יודע שאני אצתרך לאכול הרבה לקראת הסוף אני פשוט לא רוצה להתחיל יותר מדי על ההתחלה

אני שוקל 60 אז זה לא בעיה של מ.ג כי זה אפילו לא רטיו 1.5
אני אתחיל לעלות ב2.5
אני מאמין שאם אני יאכל ממש מלא אני יצליח אולי עוד 2 אימונים לעלות ב5 אבל זה פשוט יעשה אותי דוב שמן חחחח
תודה רבה 😄

בכיף! שמח לעזור!

אגב רוצה לשמוע משהו מצחיק??
אני יושב בבית שעה ומתלבט אם לצאת לאימון עם שפשפת ולאכול על זה את הלב מחר בעבודה או לנוח היום ומחר יהיה נורמאלי בעבודה.
עבודה פיזית של 8 שעות בשמש עם מכנס ארוך. 🤬
אם כבר דיברנו על פצעים קטנים ומציקים שמונעים ממך אימון.😅

• פותח/ת השרשור
בכיף! שמח לעזור!

אגב רוצה לשמוע משהו מצחיק??
אני יושב בבית שעה ומתלבט אם לצאת לאימון עם שפשפת ולאכול על זה את הלב מחר בעבודה או לנוח היום ומחר יהיה נורמאלי בעבודה.
עבודה פיזית של 8 שעות בשמש עם מכנס ארוך. 🤬
אם כבר דיברנו על פצעים קטנים ומציקים שמונעים ממך אימון.😅
8 שעות עם מכנס ארוך?הייתי בוכה ואז מתעלף מחום חחחח
אולי תעשה אימון קליל?
כמה סטים אתה עושה בדדליפט ? אתה אמור לעשות סט אחד של 5
ידוע
עם חימום זה יוצא איזה 3 4

8 שעות עם מכנס ארוך?הייתי בוכה ואז מתעלף מחום חחחח
אולי תעשה אימון קליל?

האימון זה לא הבעיה... ההליכה ולהביא פלטות וכל זה ואז הדרך חזרה הביתה.
8 שעות עם מכנס ארוך חולצה וכובע מתחת לשמש. זה רע יותר ממה שזה נשמע. 😱
בכל מקרה פוצצתי עכשיו טלק נצא ככה לאימון. 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית