הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם עליכם ההורים אוסרים להרים כבד?

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
אמא שלי שאלה אותי איך הולך באימונים וזה אז אמרתי לה מה קורה ואמרתי לה את המשקלים שאני מרים ומשקלי מטרה ופתאום היא התחילה לצרוח ואני מצטט
''מה?! מה פתאום! אתה לא מרים כזה כבד! בחיים לא! אתה לא תרים יותר ממשקל הגוף שלך(150) וגם זה כבד(היא רומזת שאני שמן?😳) אם אני אתפוס אותך עם משקלים גבוהים אתה לא תתאמן יותר!''
אחרי שהיא אמרה את זה לא יכולתי שלא לצחוק לה בפנים ולהגיד אוקי אמא
גם לכם זה קרה?

יש 2 מקרים.
או שיש הורים שמקבלים את זה.
או שיש הורים שלא מקבלים את זה ולא מספרים להם כמה אתה מרים.

למזלי לי זה לא קורה בגלל הגיל, אבל כשהייתי בן טיפשעשרה ההורים לא התערבו לי באימונים בכלל. יודע מה יצא מזה? שהיום אני פצוע כי לא היה לי מאמן שילמד אותי, לא למדתי דברים כמו שצריך והבאתי את הגוף למצב כל כך גרוע שאלוהים יודע איך אני הולך לסדר אותו.

אמא שלך דואגת לך, אולי לא בדרך הנכונה ביותר אבל זה בא מדאגה, תעריך את זה ותדאג שאתה מתאמן נכון ולא פוצע את עצמך.

אגב אתה שוקל 150 קילו?

אין שום הצדקה לבן אדם להגיע למשקל 150 קילו, לא משנה באיזה ענף ספורט הוא לא יהיה, ובמיוחד שהוא נמצא בענף ספורט.

וואי ההורים שלי ראו את תמונת הפרופיל שלי בוואצפ(סקוואט) התחילו לעשות לי סרטים "אתה רוצה להיותת נכה" ודברים כאלו...אסרו עליי לעשות סקוואט ודדליפט...(שם זין במקרה הזה)

אין שום הצדקה לבן אדם להגיע למשקל 150 קילו, לא משנה באיזה ענף ספורט הוא לא יהיה, ובמיוחד שהוא נמצא בענף ספורט.
יש הצדקה אם יש לך סיכוי לשבור שיאי עולם בפווארליפטינג/סטרונגמן. אם אני לא טועה ולד אלחזוב הגיע בשיא לאזור ה170 קילו. אבל אתה צודק שלרוב זה לא בסדר ואיך לעזאזל אתה יכול לרוץ בפוטבול כשאתה שוקל 150 קילו??

יש הצדקה אם יש לך סיכוי לשבור שיאי עולם בפווארליפטינג/סטרונגמן. אם אני לא טועה ולד אלחזוב הגיע בשיא לאזור ה170 קילו. אבל אתה צודק שלרוב זה לא בסדר ואיך לעזאזל אתה יכול לרוץ בפוטבול כשאתה שוקל 150 קילו??
בפעם האחרונה שבדקתי, אין פה יותר מדי אלופי עולם בפורום.

• פותח/ת השרשור
אם אתה יודע מה אתה עושה ואתה לא פוגע בעצמך הכל טוב.
נ.ב תעבוד על הדד.
עובד העצות שנתנו לי מציונות אני מיישם
אמא שלך דואגת לך, אולי לא בדרך הנכונה ביותר אבל זה בא מדאגה, תעריך את זה ותדאג שאתה מתאמן נכון ולא פוצע את עצמך.

אגב אתה שוקל 150 קילו?
אני יודע..וכן
יש הצדקה:Sync-0h5y1d7:
ואיך לעזאזל אתה יכול לרוץ בפוטבול כשאתה שוקל 150 קילו??
אימונים אימונים קשים ואימונים קשים מאוד:sporty019-49:

תגיד תודה,אצלך אתה יכול פשוט לשקר להם ולהגיד שאתה עד היום תקוע על ה150, אצלי להורים יש בעייה רצינית עם כמות החלבונים והאוכל שאני צורך כול יום
נישבע לך אני לא צריך מחשבון קלוריות או משהו כזה הם דואגים להזכיר לי כול שעה עגולה מה אכלתי לפניי שעה וכמה ''קלוריות, שומן וחלבון אתה בכלל יודע כמה יש בזה?!!''
(אגב אני מעל גיל הטיפש העשרה לצערי ההורים שלי כניראה לא:🤦‍♂️:)

לולללל - כל המשפחה שלי יודעת על המשקלים שאני מרים, לא אומרים לי כלום אבל הם מעדיפו שאני לא ארים משקלים כאלה 🤣🤣

אמא שלי שאלה אותי איך הולך באימונים וזה אז אמרתי לה מה קורה ואמרתי לה את המשקלים שאני מרים ומשקלי מטרה ופתאום היא התחילה לצרוח ואני מצטט
''מה?! מה פתאום! אתה לא מרים כזה כבד! בחיים לא! אתה לא תרים יותר ממשקל הגוף שלך(150) וגם זה כבד(היא רומזת שאני שמן?😳) אם אני אתפוס אותך עם משקלים גבוהים אתה לא תתאמן יותר!''
אחרי שהיא אמרה את זה לא יכולתי שלא לצחוק לה בפנים ולהגיד אוקי אמא
גם לכם זה קרה?
וכן גם לי זה קרה, בגלל זה אני בנצר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית