הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם עליכם ההורים אוסרים להרים כבד?

מבין כל המשפטים שאתה צריך לכבד את ההורים שלך הבאת ציטוט מהתנ"ך? 😕
יש לתנ"ך השפעה על אנשים, גם אם תרצה וגם אם לא

אני מכבד אבל יש גבול והוא מסתיים שהם מתחילים להגיד לי להפסיק עם הGAINZ שלי
אין גבול.

אפשר לדבר בהיגיון להסביר יפה ןלא לשכוח שבזכותם אתה בכלל מתאמן

כן כי כל מה שאני רוצה בחיים זה לחיות עד שאני אהיה קשיש בן 100 שצריך לחרבן דרך קשית.
זה לא בהכרח מה שהמשפט הזה אומר

כַּבֵּד אֶת-אָבִיךָ, וְאֶת-אִמֶּךָ, לְמַעַן יַאֲרִכוּן יָמֶיךָ
אני לא ממש מסכים עם המשפט הזה מקווה שתבין אותי נכון , הגישה של המשפט הזה לפי מה שהבנתי אותה היא תכבד את הוריך - למען אריכות ימים , עכשיו אני אכבד את ההורים שלי כי הם הביאו אותי לעולם , גידלו אותי ונתנו לי מקום לישון ואוכל ,לא אכבד אותם בשביל אינטרס כזה או אחר ..(אריכות ימים ) תקן אותי אם אני טועה אשמח להשכיל (לא ציני )

חושבת שכל מה שמעל מ״ג=קילה
אבל לא מונעת ממני.. מנסה להסביר לה מדי פעם

יש לתנ"ך השפעה על אנשים, גם אם תרצה וגם אם לא

אין גבול.

אפשר לדבר בהיגיון להסביר יפה ןלא לשכוח שבזכותם אתה בכלל מתאמן

זה לא בהכרח מה שהמשפט הזה אומר
הכוונה שלי הייתה שהם לא מציעים לי משהו שאני רוצה בשביל שאני אכבד את ההורים שלי

אני לא ממש מסכים עם המשפט הזה מקווה שתבין אותי נכון , הגישה של המשפט הזה לפי מה שהבנתי אותה היא תכבד את הוריך - למען אריכות ימים , עכשיו אני אכבד את ההורים שלי כי הם הביאו אותי לעולם , גידלו אותי ונתנו לי מקום לישון ואוכל ,לא אכבד אותם בשביל אינטרס כזה או אחר ..(אריכות ימים ) תקן אותי אם אני טועה אשמח להשכיל (לא ציני )
הכוונה שלי הייתה שהם לא מציעים לי משהו שאני רוצה בשביל שאני אכבד את ההורים שלי
יש שני פירושים לזה:
-המתבקש זה שיהיו לכם יותר ימים
-הימים עצמם יהיו "ארוכים" יותר. משמע תספיקו יותר בזמן הנתון שלכם.

חוץמזה זה לא משנה כלום זה נטן להעביר מסר, תפסיקו לדבר ככה.. אל תשכחו מי משלם לכם על המנוי, על האוכל, הבגדים לאימון, האינטרט, פלאפון לקרוא בlbs, מחשב..

לא כל דבר שחושבים צריך לכתוב

יש שני פירושים לזה:
-המתבקש זה שיהיו לכם יותר ימים
-הימים עצמם יהיו "ארוכים" יותר. משמע תספיקו יותר בזמן הנתון שלכם.

חוץמזה זה לא משנה כלום זה נטן להעביר מסר, תפסיקו לדבר ככה.. אל תשכחו מי משלם לכם על המנוי, על האוכל, הבגדים לאימון, האינטרט, פלאפון לקרוא בlbs, מחשב..

לא כל דבר שחושבים צריך לכתוב
חבר עשית בדיוק את הדבר שרשמתי שאני מקווה שלא תעשה - אמרתי שאני מעריך את ההורים שלי (את אמא שלי במיוחד ספציפית אלי כי איתה חייתי רוב החיים ואני אעשה הכול בשביל האישה הזאת ) אז אל תגיד לי תפסיק לדבר ככה .. אחי יש דרך להעביר דברים\מסרים , ניסיתי לדבר אליך בכבוד ואמרתי גם בסוך המשפט שלי אם ואני טועה למד אותי אחרת אל תענה כמו "אל תשכחו מי משלם לכם על המנוי"
ויותר מזה , יש אנשים ,לצערי הרבה אנשים שעברו המון בחיים שלהם לרוב ההורים איך שהוא קשורים לזה (או שהם הוציאו אותם מהצרה או שהם אלה שהכניסו אותם אליה ) אז פשוט תנסה לשפוט יותר להבין

חבר עשית בדיוק את הדבר שרשמתי שאני מקווה שלא תעשה - אמרתי שאני מעריך את ההורים שלי (את אמא שלי במיוחד ספציפית אלי כי איתה חייתי רוב החיים ואני אעשה הכול בשביל האישה הזאת ) אז אל תגיד לי תפסיק לדבר ככה .. אחי יש דרך להעביר דברים\מסרים , ניסיתי לדבר אליך בכבוד ואמרתי גם בסוך המשפט שלי אם ואני טועה למד אותי אחרת אל תענה כמו "אל תשכחו מי משלם לכם על המנוי"
ויותר מזה , יש אנשים ,לצערי הרבה אנשים שעברו המון בחיים שלהם לרוב ההורים איך שהוא קשורים לזה (או שהם הוציאו אותם מהצרה או שהם אלה שהכניסו אותם אליה ) אז פשוט תנסה לשפוט יותר להבין
לא קראתי כל מה שכתבת ולא מה שכולם כתבו כי זה אותו קונספט תמיד.. זה לא בהכרח קשור אליך, ואם זה לא מדבר אליך אתה לא חייב להתייחס אין שום קשר ללדבר אלי בכבוד.

אמא שלי שאלה אותי איך הולך באימונים וזה אז אמרתי לה מה קורה ואמרתי לה את המשקלים שאני מרים ומשקלי מטרה ופתאום היא התחילה לצרוח ואני מצטט
''מה?! מה פתאום! אתה לא מרים כזה כבד! בחיים לא! אתה לא תרים יותר ממשקל הגוף שלך(150) וגם זה כבד(היא רומזת שאני שמן?😳) אם אני אתפוס אותך עם משקלים גבוהים אתה לא תתאמן יותר!''
אחרי שהיא אמרה את זה לא יכולתי שלא לצחוק לה בפנים ולהגיד אוקי אמא
גם לכם זה קרה?
נראה שאתה תבוא לספרד עם ליווי הורים..🤣

מה רק אמא שלי נתנה לי לעשן סיגריה בגיל 14 ובגלל שזה היה כזה מגעיל נחנקתי...
וזהו .. מאותו יום לא הכנסתי סיגריה לפה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית