עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אני תמיד צועק ומקלל ככה במכון זה נותן לי הרבה כוחאחיזה רחבה מדי ודיבור נגוע ולא מנומס, אבל כל הכבוד על המשקל ובאמת מאוד מכובד למשקל הגוף שלך!
אבל קצת נימוס וצניעות לא יזיקו.
טוב נו, לכל אחד יש את הדרך שלו להיכנס לרייג' 😆תודה אני תמיד צועק ומקלל ככה במכון זה נותן לי הרבה כוח
70 קילו פרס על משקל גוף 58 watch and learn
דווקא בחום עדיף לשים אותו, בשביל זה הוא נוצר 😆😆אני ממליץ בחום להוריד אותו.
סליחה על הדאבל אבל על מה מגיעה לו התנצלות , משקל יפה זה כן לא אמרנו אחרת , shitty douchbag הוא היה ונשארתותח!
אני חושב שמגיעה לו התנצלות
על הזלזול. דושבג הוא לא. אני לא הולך להיכנס לזה עוד פעםסליחה על הדאבל אבל על מה מגיעה לו התנצלות , משקל יפה זה כן לא אמרנו אחרת , shitty douchbag הוא היה ונשאר
מה? (לא הבנתי מה רשמת.. תנסח אחרת או משהו חח)אתה התבלבלת, @Tom ביקש הוכחה כי הוא לא האמין שיש זכר במשקל גוף של 58 קילו, לא כי הפרס מרשים.
יש כשאתה 1.40 גובהאתה התבלבלת, @Tom ביקש הוכחה כי הוא לא האמין שיש זכר במשקל גוף של 58 קילו, לא כי הפרס מרשים.
70 פרס על 58 מ״ג זה יפה מאוד. במיוחד כשאתמול היה היום של הפרסאתה התבלבלת, @Tom ביקש הוכחה כי הוא לא האמין שיש זכר במשקל גוף של 58 קילו, לא כי הפרס מרשים.
אבל הוא 1.60 ומשהו אני חושב.. אולי 1.65 נראלייש כשאתה 1.40 גובה
למה זלזול? כל אחד שפותח את הפה כאן לגבי ההישגים שלו מקבל חוב לראק, מה שונה כאן? בגלל שאתה מכיר אותו אז מגיע לו התנצלות? העלה סרטון, קיבל מוניטין, קיבל "כל הכבוד" וזהו. ודיבור בסגנון "WATCH AND LEARN" זה לא לעניין בכל מקרה.על הזלזול. דושבג הוא לא. אני לא הולך להיכנס לזה עוד פעם