הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקשת קיבלת TOM

• פותח/ת השרשור Negan
  • פורסם בתאריך
THUG LIFE
שמישהו יכין בחייאת
לבקשתך 😃
pem6p.jpg

• פותח/ת השרשור
כולך נוטף אובר ביטחון עצמי אחי נוטףף , עלק WATCH AND LEARN .. חי בסרט אתה אחי , כשתהיה ריפטו יהיה לך זכות להגיד את זה
אחלה משקל בפרס .

סליחה על הדאבל אבל על מה מגיעה לו התנצלות , משקל יפה זה כן לא אמרנו אחרת , shitty douchbag הוא היה ונשאר
יש כשאתה 1.40 גובה
1.65-1.66

למה זלזול? כל אחד שפותח את הפה כאן לגבי ההישגים שלו מקבל חוב לראק, מה שונה כאן? בגלל שאתה מכיר אותו אז מגיע לו התנצלות? העלה סרטון, קיבל מוניטין, קיבל "כל הכבוד" וזהו. ודיבור בסגנון "WATCH AND LEARN" זה לא לעניין בכל מקרה.
מסכים איתך שזה לא לעניין, אבל כל הקטע עם הרייג והצעקות זה הקטע שלו.. לא זכור לי שהוא התרברב

מסכים איתך שזה לא לעניין, אבל כל הקטע עם הרייג והצעקות זה הקטע שלו.. לא זכור לי שהוא התרברב
לא דיברתי עכשיו על הצעקות אחרי ההרמה, דיברתי מה שכתוב בגוף ההודעה. ולי כן זכור שהוא התרברב בפוסט הקודם (איפה שתום אמר לו שיוכיח) כמה הוא תותח שהוא עושה פרס עם משקל גוף שלו או משהו בסגנון. אז סבבה, אמר, הוכיח, יפה מאוד כל הכבוד. מה קשור התנצלות

לא דיברתי עכשיו על הצעקות אחרי ההרמה, דיברתי מה שכתוב בגוף ההודעה. ולי כן זכור שהוא התרברב בפוסט הקודם (איפה שתום אמר לו שיוכיח) כמה הוא תותח שהוא עושה פרס עם משקל גוף שלו או משהו בסגנון. אז סבבה, אמר, הוכיח, יפה מאוד כל הכבוד. מה קשור התנצלות
מסכים איתך
טוב שלא אמרת שהוא הוציא אותו להורג בלי כוונה

• פותח/ת השרשור
כולך נוטף אובר ביטחון עצמי אחי נוטףף , עלק WATCH AND LEARN .. חי בסרט אתה אחי , כשתהיה ריפטו יהיה לך זכות להגיד את זה
אחלה משקל בפרס .

סליחה על הדאבל אבל על מה מגיעה לו התנצלות , משקל יפה זה כן לא אמרנו אחרת , shitty douchbag הוא היה ונשאר
אחי זו הדרך שלי להתאמן כולם יודעים את זה במכון לא קשור לשום דבר אחר

״חחחחח קודם כל 90 אחוז מאשנים לא יכולים להרים אפילו תמשקל גוף שלהם מעל הראש ודבר השני כמו שאמרתי פעם ראשונה שאני עושה פרס אחרי חודשיים שלא עשיתי תהייה מופתע מה מקס שלי באמת :*״

״סבבה. יש לך עד הערב, מיד לאחר האימון, בדיוק לפני שאני סוגר את החלון האנבולי שלי להעלות סירטון בנץ'/פרס/דדליפט עם משמעות.״

לא התרברב, לא כתב משקלים, סתם דיבר עם יצחק.

יש יש מה שאתה רואה זה רק שרירים בגלל זה אני שוקל כל כך קצת

אם מה שאני רואה זה רק שרירים, ואתה שוקל כל כך קצת, זה לא אומר ש... יש לך קצת שרירים?

״חחחחח קודם כל 90 אחוז מאשנים לא יכולים להרים אפילו תמשקל גוף שלהם מעל הראש ודבר השני כמו שאמרתי פעם ראשונה שאני עושה פרס אחרי חודשיים שלא עשיתי תהייה מופתע מה מקס שלי באמת :*״

״סבבה. יש לך עד הערב, מיד לאחר האימון, בדיוק לפני שאני סוגר את החלון האנבולי שלי להעלות סירטון בנץ'/פרס/דדליפט עם משמעות.״

לא התרברב, לא כתב משקלים, סתם דיבר עם יצחק.
דווקא החוב קשור בספאמינג לא ברור: "פאוורליפטינג חובבני", "הנעליים שלי", בלה-בלה-בלה... זאת הסיבה שאני אוטם את עצמי עם אזניות לחברה בחדר הכושר.
פוסטים ב-LBS לא יכולים להיראות ככה. רוצה לרשום מה בראש שלך, פתח לוג, שם גם אפשר להשתחצן ולרשום שאתה "הכי חזק", "הכי אחוז שומן" ואפילו לתעד משקלים ללא לתל"ה.

פוסטים ב-LBS לא יכולים להיראות ככה. רוצה לרשום מה בראש שלך, פתח לוג, שם גם אפשר להשתחצן ולרשום שאתה "הכי חזק", "הכי אחוז שומן" ואפילו לתעד משקלים ללא לתל"ה.
אני בדיוק מסביר לו עם בדידים איך פותחים לוג..

תודה אני תמיד צועק ומקלל ככה במכון זה נותן לי הרבה כוח
או דאמבל לראש 🤣 תלוי באיזה מכון אתה מתאמן
אתה התבלבלת, @Tom ביקש הוכחה כי הוא לא האמין שיש זכר במשקל גוף של 58 קילו, לא כי הפרס מרשים.
nnnnnnnnnnnnnnnnnn 😄😄😄
nnnnnnnnnnnnnnnnn 😆😆😆

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית