הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אליפות העולם בהרמת משקולות 2005

Idan Golani

משתמש משקיע
2,694
1,160
נק' מוניטין:
8,412
2,694
1,160
אני יודע זה "קצת" ישן אבל תחרויות ממש טובות והם גם באיכות טובה קבלו:

הכי אהוב עליי בתחרות שי צ'יונג הסיני במשקל גוף עד 69 קילו ביצע הנפה של 160 קילו ודחיקה של 190 קילו! איזו גמישות וכוח צריך לעשות overhead squat עם 190 קילו מעל הראש ועוד עם אחיזה צמודה!!! מאיפה לעזאזל מוצאים את הסינים האלו 😲

משקל גוף עד 77 קילו לוקח סיני גם כן

משקל גוף עד 84 קילו שוב פעם סיני לוקח לו יונג האלוף אולימפי מאולימפיאדת בייג'ין

עד 94 קילו ניזאמי פשאייב האדג'רבאיג'ני תתקנו אם כתבתי לא נכון ואני בטוח שלא הקדלתי נכון חח

עד 105 קילו הרוסי דימיטרי קלוצ'וב

אין לי מושג איפה תחרות של ה62 קילו ו105+ זה מה שמצאתי שמה מאותה תחרות תהנו 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן, הייתה תחרות ממש טובה...
הנה קליפ של איליה אילין מהתחרות שבגיל 17 קבע שיא עולם (לנוער) בדחיקה של 216 קילו בעד 85 והפך לאלוף העולם ההכי צעיר אי פעם אם אני לא טועה (הוא ניצח את לו יונג הסיני בתחרות הזאת):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יבגני צ'יגישב ניצח את רזאזאדה האירני בהנפה של 211 קילו למרות כל שריקות הבוז מצד הקהל:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מוחמט סוזאייב, מקום שני בעד 94:

ג'אבר סאלים, מקום שלישי ב - 105+ (הוא אחד מהבולגרים שקטאר קנו ושינו להם את השם בשביל שייצגו אותם):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן, הייתה תחרות ממש טובה...
הנה קליפ של איליה אילין מהתחרות שבגיל 17 קבע שיא עולם (לנוער) בדחיקה של 216 קילו בעד 85 והפך לאלוף העולם ההכי צעיר אי פעם אם אני לא טועה (הוא ניצח את לו יונג הסיני בתחרות הזאת):
YouTube - Ilya Ilin 17 year old World Champion 2005

בואנה, הוא בחור חזק לאללה

• פותח/ת השרשור
איגור ראיתי גם את הסרטונים האלו אבל פרסמתי רק את אלו שלקחו זהב חח אבל תודה בכל מקרה
נגנבתי שראיתי את איליה אילין פשוט מפחיד!!! איך שכחתי לפרסם את הסרטון הזה גם

• פותח/ת השרשור
הינה עוד אחד בעד 105 קילו איברהים מורסי ממצרים שלקח מקום 7 הבחור ממש חזק אתם רואים שבכל אחת מההרמות הוא לא יורד לדיפ סקוואט כדי לתפוס את המשקל גם הג'רקים שלו נראים קלים לאללה כנראה הוא לא משך את עצמו מספיק כדי להגיע למשקלים כבדים וזה גם נראה איכשו שהטכניקה שלו לא מי יודע מה לא שאני מבין גדול בעניין אבל סתם לפי דעתי ועוד כמה מגיבים חושבים ככה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית