עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רק רוצה להוסיף עוד דבר-לא להתמקד על חלק גוף אחד (במקרה שלך זה ידיים וכתפיים) זה רק יוביל למראה מצחיק ולא פרופורציונאלי,וצריך לבנות בסיס חזק כמו שרשמו מעליי. בהצלחה
במשקל הזה, אתה צריך לאכול - והרבה.אני שוקל 58 לאיזה תפריט אני הולך?
אם אתה מתאמן על כל הגוף אז יש פרופורציה.אני עושה את הכל הגוף כי אז אין פרופורציה אבל הדבר שכרגע הכי באלי שהתקדם מהר זה היד
במשקל הזה, אתה צריך לאכול - והרבה.
כמה ה RMR שלך?
אל תתעסק בכמויות מדוייקות, חשב את ה RMR והעלה את הפלוס הקלורי ל 500 כהתחלה.
חישבתי את זה , הRMR שלי זה 1900 קלוריות בקירובאם אתה מתאמן על כל הגוף אז יש פרופורציה.
אין דבר כזה להתקדם הכי מהר בידיים. הידיים הם שריר תומך שעובד בכל תרגילי הלחיצה\משיכה.
לאחר כחודש-חודש וחצי בתוכנית שבה תתקדם במשקלי העבודה תוכל להוסיף תרגילי עזר עבור הידיים, אם כי צ'ין אפס לטעמי מספיק כהתחלה עבור המתאמן המתחיל.
את הגובה האמיתי שלך..במחשבון ה-RMR בגובה לכתוב נגיד 1.72 או 1.70?
רגע לא, אם אני כותב 172 זה עושה 1900 ואם אני כותב 1.72 זה עושה 600 שזה לא הגיוניאת הגובה האמיתי שלך..
ה RMR שלך זה 1900 לאחר חישוב ההכפלה בפקטור של 1.2 ?
רגע לא, אם אני כותב 172 זה עושה 1900 ואם אני כותב 1.72 זה עושה 600 שזה לא הגיוניאת הגובה האמיתי שלך..
ה RMR שלך זה 1900 לאחר חישוב ההכפלה בפקטור של 1.2 ?
אני לא מצליח להבין אותך..רגע לא, אם אני כותב 172 זה עושה 1900 ואם אני כותב 1.72 זה עושה 600 שזה לא הגיוני
אני מצטער על השאלה המטומטמת, לא הייתי בטוח פשוט.
רגע לא, אם אני כותב 172 זה עושה 1900 ואם אני כותב 1.72 זה עושה 600 שזה לא הגיוני
אני מצטער על השאלה המטומטמת, לא הייתי בטוח פשוט.
היי, אני התכוונתי לזה שאני משתמש במחשבון שראיתי באתר שהוא בקובץ אקסל.אני לא מצליח להבין אותך..
כותבים 172, לא 1.72.היי, אני התכוונתי לזה שאני משתמש במחשבון שראיתי באתר שהוא בקובץ אקסל.
עכשיו יש מדד של גובה שם, המשקל שלי הוא 58 והגובה שלי הוא 1.72 , עכשיו שאני רושם במחשבון 1.72 זה כותב שהRMR שלי זה 600 ושאני כותב 172 בלי נקודה זה רושם 1900, עכשיו הבנת?
כותבים 172, לא 1.72.
בכיףאוקיי אז ה-RMR שלי הוא 1900.
אני אשמח אם תביא לי גם דוגמה לתוכנית SS
אין לי סקייפ ואני לא משמש כיועץ אישי עבור עניינים אלה, ממליץ לך בחום להירשם לייעוץ האישי של האתר - משה יוכל לעזור לך באירגון הארוחות והתפריטים וכל השאר.אוקיי, אז לפי ה-RMR שלי אני צריך לאכול את התפריט של ה-50 קילו?
כמו כן, אני אשמח אם תביא לי הצעה לארוחה 3 ו-5.
אם יש לך סקייפ זה יהיה עדיף כי אז אני לא אשגע אותך פה.