הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות בגב, רגיל ללכת עם גב עקום. עזרה ביישור הגב/עצות

• פותח/ת השרשור dandi2
  • פורסם בתאריך

dandi2

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
10
14
2
טוב אז כבר הרבה זמן שאמא שלי תמיד מעירה לי שאני יושב עם גב עקום. וזה ממש קשה לי להיות עם גב ישר אני כבר התרגלתי לשבת בצורה מסוימת שהגב שלי ממש עקום. קשה לי לשבת עם גב ישר וגם לאחרונה שהצטרפתי למכון כושר ואני עושה תרגילים שקשורים ואני מסתכל במראה אני רואה שאני יכול לעגל את הגב בצורה מוגזמת. גם עכשיו אני מנסה לשבת עם גב ישר וזה פשוט תופס לי את כל הגב תחתון. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב? לפחות לשפר את היציבה ? והאם יש תרגילים שיכולים להחמיר את זה או משהו אחר ? (בן 14)

טוב אז כבר הרבה זמן שאמא שלי תמיד מעירה לי שאני יושב עם גב עקום. וזה ממש קשה לי להיות עם גב ישר אני כבר התרגלתי לשבת בצורה מסוימת שהגב שלי ממש עקום. קשה לי לשבת עם גב ישר וגם לאחרונה שהצטרפתי למכון כושר ואני עושה תרגילים שקשורים ואני מסתכל במראה אני רואה שאני יכול לעגל את הגב בצורה מוגזמת. גם עכשיו אני מנסה לשבת עם גב ישר וזה פשוט תופס לי את כל הגב תחתון. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב? לפחות לשפר את היציבה ? והאם יש תרגילים שיכולים להחמיר את זה או משהו אחר ? (בן 14)

היי ,
גש למדריך בחדר הכושר ובקש ממנו הדרכה לתרגילים.
אין מניעה מתרגול כזה או אחר.
אם יש לך עקמת משמעותית - כדאי לפנות לרופא המשפחה והוא יפנה אותך לרופא או/ו פיזיותרפיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית