הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אדע מתי התחיל יום חדש בתזונה

• פותח/ת השרשור Car18
  • פורסם בתאריך

Car18

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
שלום אני חדש פה 😃
אני בתהליך חיטוב ולא ישנתי כל הלילה ארוחה אחרונה הייתה בערך ב 2 וחצי בלילה ומאז אני "בצום" חוץ ממים כמובן.
האם התחיל יום חדש מבחינת תזונה?
הכוונה האם אני יכול להתחיל לאכול מחדש לפי התפריט עכשיו? ועדיין להמשיך לרדת רגיל?

אתה יכול להתחיל את התפריט החדש גם ב1 בלילה זה לא משנה.
מה שמשנה שבערך פר יום אתה תאכל את אותן כמות קלוריות.

זה לא עובד ככה. זה לא שבסוף כל יום התפריט "מתאפס", לנו פשוט נוח יותר לעשות חישובים לפי יממה מהרגע שמתעוררים עד שהולכים לישון... לצורך העניין אתה יכול לעבוד גם לפי 2 יממות (ולהכפיל את הכמות הקלורית)...

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להתחיל את התפריט החדש גם ב1 בלילה זה לא משנה.
מה שמשנה שבערך פר יום אתה תאכל את אותן כמות קלוריות.
זה לא עובד ככה. זה לא שבסוף כל יום התפריט "מתאפס", לנו פשוט נוח יותר לעשות חישובים לפי יממה מהרגע שמתעוררים עד שהולכים לישון... לצורך העניין אתה יכול לעבוד גם לפי 2 יממות (ולהכפיל את הכמות הקלורית)...
לא הבנתי אתכם ממש אני חדש בתחום..
בכל מקרה אפשר להתחיל תפריט מחדש? אני אוכל 1700 קלוריות אבל יצא לי 1400 בטעות בכל מקרה שזה לא ייתחשב לי ל 3000 קלוריות עכשיו ? אני פשוט רוצה להיות בטוח
עריכה: אני לא רואה איך התגובה של שניכם קשורה בדיוק למה ששאלתי באשכול.
ארוחה אחרונה אכלתי ב 2 בלילה ומאז אני בצום, אם אתחיל תפריט מחדש זה ייחשב לי ל 3000 קלוריות? יענו זה ייתוסף לתפריט הקודם כי לא ישנתי.

התגובה שלי כן עונה על השאלה שלך.
אם אתה צריך לצרוך 2000 קלוריות ב-24 שעות, וצרכת רק 1500, למחרת אתה יכול לצרוך 2500 קלוריות. ואותו דבר הפוך

Back
למעלה תחתית