עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש גם נעליים אחרות, תחפש סוליה קשיחה.האם יש תחליף לנעל אולסטר משהו שניראה יותר טוב? אולי אצל חברת ריבוק?
לא בהכרח מקל, התנועה קצת שונה.ונעל עם הגבה מקל על התנועה לא?
אולסטאר נראות מעולה.יותר טוב
בגדול אולסטאר היא נעל טובה, לסקוואט כנראה שתצטרך בשלב כלשהו נעל טובה יותר ואם תעשה HB או הנפות אז תצטרך נעל עם הגבהה לעקב.לא מזמן שאלתי את השאלה הזאת כאן ועדיין לא הצלחתי פשוט לא הבין איזה נעל אני צריך לקנות לאימוני כוח כגון: דדליפט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים. ובהמשך מתכוון להכניס הנפות.
לא הבנתי.. אתה מחפש נעליים להתאמן איתם או נעליים ליציאות?האם יש תחליף לנעל אולסטר משהו שניראה יותר טוב? אולי אצל חברת ריבוק?
איפה מוכרים בארץ? לא מצאתידרך אגב אם אתה מחפש נעל זולה ויחסית מאוד טובה אני ממליץ על Wei rui warrior ... עולה בסביבות 350 ש"ח בארץ.. הגבהה של 0.75
ספורטלנד באשדוד... לא חושב שיש להם אתראיפה מוכרים בארץ? לא מצאתי
Adidas Adipower תוכל למצוא בסאל ספורט ב-900 ש"ח אם אני זוכר נכון.אוקיי אז מה הנעל הכי טובה שכדאי לי לקנות.??
התקציב לא מוגבל.
נסה למצוא אדידס IRONWORKאוקיי אז מה הנעל הכי טובה שכדאי לי לקנות.??
התקציב לא מוגבל.
אנשים יוצאים עם אולסטאר 👏לא הבנתי.. אתה מחפש נעליים להתאמן איתם או נעליים ליציאות?
היא לא נחשבת ל"הכי טובה" , כי לכל אחד נוח משהו אחר, אבל ה-adipower זה נעל שמתחרים איתה ברמות גבוהות ואני אישית עוד לא שמעתי ביקורת אחת רעה נגדה.האדי פאוור נחשבת להכי טובה?
ההבדל בין הנעל שפרסת להאדי פאוור גדול מבחינת האיכות?
אם להזמין את הנעל הזאת באתר של אדידאס דרך BUY2USA אתה תקבל אותם בכ210 דולר אחרי משלוח ומע"מ (כ820 שקל) והמשלוח הוא עד הבית עם שליח.Adidas Adipower תוכל למצוא בסאל ספורט ב-900 ש"ח אם אני זוכר נכון.
למען האמת לא יודע להגיד לך לגבי ההבדל, אבל אין בעלים מאוד מאוד מרוצה של הADIPOWER וממליץ עליה מאוד!האדי פאוור נחשבת להכי טובה?
ההבדל בין הנעל שפרסת להאדי פאוור גדול מבחינת האיכות?