הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ נעליים מתאימות לאימוני כוח

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
לא מזמן שאלתי את השאלה הזאת כאן ועדיין לא הצלחתי פשוט לא הבין איזה נעל אני צריך לקנות לאימוני כוח כגון: דדליפט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים. ובהמשך מתכוון להכניס הנפות.

בגדול לסקוואט, דדליפט ופרס (לחיצת כתפיים) אתה צריך נעליים עם סוליה קשיחה בשביל לעמוד יציב, בניגוד לנעלי ריצה שהן רכון כי הן צריכות לספוג את המכה של הרגל על המשטח. כמו שעוז אמר אפשר להתחיל עם נעלי אולסטאר, יש כאלה שממשיכים עם אולסטאר לכל אורך האימונים, יש כאלה שמעדיפים נעל שמיועדת להרמות עם עקב מוגבה.
בלחיצת חזה זה פחות קריטי, אפשר ללחוץ גם עם נעלי ריצה.

• פותח/ת השרשור
האם יש תחליף לנעל אולסטר משהו שניראה יותר טוב? אולי אצל חברת ריבוק?
ונעל עם הגבה מקל על התנועה לא?

לא מזמן שאלתי את השאלה הזאת כאן ועדיין לא הצלחתי פשוט לא הבין איזה נעל אני צריך לקנות לאימוני כוח כגון: דדליפט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים. ובהמשך מתכוון להכניס הנפות.
בגדול אולסטאר היא נעל טובה, לסקוואט כנראה שתצטרך בשלב כלשהו נעל טובה יותר ואם תעשה HB או הנפות אז תצטרך נעל עם הגבהה לעקב.
אם תעשה LB אפשר להסתדר עם אולסטאר למרות שלחלק נוח עם נעל של משקולנים

דרך אגב אם אתה מחפש נעל זולה ויחסית מאוד טובה אני ממליץ על Wei rui warrior ... עולה בסביבות 350 ש"ח בארץ.. הגבהה של 0.75

• פותח/ת השרשור
האדי פאוור נחשבת להכי טובה?
ההבדל בין הנעל שפרסת להאדי פאוור גדול מבחינת האיכות?

היא לא נחשבת ל"הכי טובה" , כי לכל אחד נוח משהו אחר, אבל ה-adipower זה נעל שמתחרים איתה ברמות גבוהות ואני אישית עוד לא שמעתי ביקורת אחת רעה נגדה.
ההבדל הוא לא מאוד גדול, אבל אם אין לך הגבלה של תקציב אז זה שווה את זה.

Adidas Adipower תוכל למצוא בסאל ספורט ב-900 ש"ח אם אני זוכר נכון.
אם להזמין את הנעל הזאת באתר של אדידאס דרך BUY2USA אתה תקבל אותם בכ210 דולר אחרי משלוח ומע"מ (כ820 שקל) והמשלוח הוא עד הבית עם שליח.
http://www.adidas.com/us/adipower-weightlifting-shoes/M25733.html?forceSelSize=M25733_640
למען האמת לא יודע להגיד לך לגבי ההבדל, אבל אין בעלים מאוד מאוד מרוצה של הADIPOWER וממליץ עליה מאוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית