עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבדל של 80 שקל של משהו שאתה מקבל מהיום להיום מאשר הזמנה שלוקחת זמן...אם להזמין את הנעל הזאת באתר של אדידאס דרך BUY2USA אתה תקבל אותם בכ210 דולר אחרי משלוח ומע"מ (כ820 שקל) והמשלוח הוא עד הבית עם שליח.
http://www.adidas.com/us/adipower-weightlifting-shoes/M25733.html?forceSelSize=M25733_640
לקח לי פחות משבוע. תוך 2-3 ימים הגיע לכתובת בארה"ב ומשם תוך עוד 3-4 ימים עד שזה הגיע לבית שלי.הבדל של 80 שקל של משהו שאתה מקבל מהיום להיום מאשר הזמנה שלוקחת זמן...
לדוברי רוסית בינינו, מצאתי אתר מרוסיה POWERMENS.RU שאפשר להזמין אדיפאוור בקצת פחות מ 650 ש"ח כולל משלוח.אם להזמין את הנעל הזאת באתר של אדידאס דרך BUY2USA אתה תקבל אותם בכ210 דולר אחרי משלוח ומע"מ (כ820 שקל) והמשלוח הוא עד הבית עם שליח.
http://www.adidas.com/us/adipower-weightlifting-shoes/M25733.html?forceSelSize=M25733_640
לא התחשבתי במע"מ שעלולים לקחתאפשר להזמין אדיפאוור בקצת פחות מ 650 ש"ח כולל משלוח.
אם תמצא IRONWORK במידה שלך,הרווחתמה עדיף אדיפאוור או IRONWORK? ומה לגבי הנייק ששמתי לב שגם מככבת כאן.
יש אנשים שזה יותר נוח להם להתאמן עם נעלי משקולנים?הורגים אותי האנשים שצועדים פעם ראשונה במכון וכבר רוצים לקנות הכל
יש אנשים שנוח להם עם וכאלה שבלי, אני בעצמי קניתי נעלי OLY ואחרי תקופה מסויימצ הבנתי שהן פשוט מחרבנות לי את הטכניקה בסקוואט אז סתם בזבזתי כסף. אם עכשיו התחלת להתאמן כמו שצריך ממש אין מה לרוץ ולקנות את "הנעליים הכי טובות בשוק".יש אנשים שזה יותר נוח להם להתאמן עם נעלי משקולנים?
אתה מתייחס לזה כאילו זה איזה חגורה שצריך להתקדם בלעדיה ורק אחריי כמה זמן להתחיל לחגור.
תופתע יש אנשים שזה בדיוק ההפך.פשוט מחרבנות לי את הטכניקה בסקוואט אז סתם בזבזתי כסף
יפה, עלית על זה לבד או שעזרו לך?תופתע יש אנשים שזה בדיוק ההפך.
יפה שאתה יורד עליי .בוגר.יפה, עלית על זה לבד או שעזרו לך?
הבעיה היא שהוא לא יודע אם זה עוזר לו או לא והוא רק מתחיל, אז אין סיבה לרוץ ולבזבז כסף על נעליים.
יש את הReebok Lite TR שהן מעולות! יש לי אותן ולא מתחרט לרגע. ואם תחפש טוב תוכל למצוא אותן במחיר של אולסטאר (ככה אני קניתי לפחות)..האם יש תחליף לנעל אולסטר משהו שניראה יותר טוב? אולי אצל חברת ריבוק?
ונעל עם הגבה מקל על התנועה לא?
נשלח מאיפה שהזמנת.שאלה קצת לא קשורה אבל אשמח אם מישהו יענה..
הזמנתי מEBAY איזה MP3 אחד והיום קיבלתי הודעה HAS SHIPPED או משהו כזה.. זה אומר שזה עלה על הספינה או וואטאבר?
והם שולחים לי את זה ישירות הביתה עם איש דואר או איך שלא קוראים לו, או שאני צריך לאסוף את זה מהדואר?
איך?נשלח מאיפה שהזמנת.
ואתה אוסף את זה בדואר.
איביימאיפה מזמינים IRONWORK?