ייעוץ נעליים מתאימות לאימוני כוח

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
לא מזמן שאלתי את השאלה הזאת כאן ועדיין לא הצלחתי פשוט לא הבין איזה נעל אני צריך לקנות לאימוני כוח כגון: דדליפט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים. ובהמשך מתכוון להכניס הנפות.

הבדל של 80 שקל של משהו שאתה מקבל מהיום להיום מאשר הזמנה שלוקחת זמן...
לקח לי פחות משבוע. תוך 2-3 ימים הגיע לכתובת בארה"ב ומשם תוך עוד 3-4 ימים עד שזה הגיע לבית שלי.
ו80 שקל זה הרבה כסף, במיוחד יחסית לזה שאני לא מחכה בתור בדואר אלה מגיע לי עד הבית אז אני גם לא מבזבז שום זמן

אם להזמין את הנעל הזאת באתר של אדידאס דרך BUY2USA אתה תקבל אותם בכ210 דולר אחרי משלוח ומע"מ (כ820 שקל) והמשלוח הוא עד הבית עם שליח.
http://www.adidas.com/us/adipower-weightlifting-shoes/M25733.html?forceSelSize=M25733_640
לדוברי רוסית בינינו, מצאתי אתר מרוסיה POWERMENS.RU שאפשר להזמין אדיפאוור בקצת פחות מ 650 ש"ח כולל משלוח.
אני חייב לציין שלי אישית עדיין אין נסיון עם האתר, הזמנתי מהם נעליים אתמול (לא אדיפאוור, משהו אחר) ומישהו מהמכון קיבל משם הזמנה והכל היה סבבה אצלו.
אפשר להזמין אדיפאוור בקצת פחות מ 650 ש"ח כולל משלוח.
לא התחשבתי במע"מ שעלולים לקחת

אפשר למצוא adipower בסביבות 125 דולר, משלוח לארץ כולל מע'מ יעלה עוד 45 דולר.

הדבר הכי טוב לך הוא לקנות אולסטאר פשוטות להתאמן איתן ולהתחזק איתן ורק אחרי תקופת זמן ממושכת לחשוב על נעליים.
הורגים אותי האנשים שצועדים פעם ראשונה במכון וכבר רוצים לקנות הכל.

הורגים אותי האנשים שצועדים פעם ראשונה במכון וכבר רוצים לקנות הכל
יש אנשים שזה יותר נוח להם להתאמן עם נעלי משקולנים?
אתה מתייחס לזה כאילו זה איזה חגורה שצריך להתקדם בלעדיה ורק אחריי כמה זמן להתחיל לחגור.

יש אנשים שזה יותר נוח להם להתאמן עם נעלי משקולנים?
אתה מתייחס לזה כאילו זה איזה חגורה שצריך להתקדם בלעדיה ורק אחריי כמה זמן להתחיל לחגור.
יש אנשים שנוח להם עם וכאלה שבלי, אני בעצמי קניתי נעלי OLY ואחרי תקופה מסויימצ הבנתי שהן פשוט מחרבנות לי את הטכניקה בסקוואט אז סתם בזבזתי כסף. אם עכשיו התחלת להתאמן כמו שצריך ממש אין מה לרוץ ולקנות את "הנעליים הכי טובות בשוק".

יפה, עלית על זה לבד או שעזרו לך?
הבעיה היא שהוא לא יודע אם זה עוזר לו או לא והוא רק מתחיל, אז אין סיבה לרוץ ולבזבז כסף על נעליים.
יפה שאתה יורד עליי .בוגר.
בכ"מ אתה בחיים לא תדע עד שלא תנסה.

האם יש תחליף לנעל אולסטר משהו שניראה יותר טוב? אולי אצל חברת ריבוק?
ונעל עם הגבה מקל על התנועה לא?
יש את הReebok Lite TR שהן מעולות! יש לי אותן ולא מתחרט לרגע. ואם תחפש טוב תוכל למצוא אותן במחיר של אולסטאר (ככה אני קניתי לפחות)..
בנוסף יש לריבוק את הNano שהן מאוד יפות ושמעתי שהן נוחות ממש

שאלה קצת לא קשורה אבל אשמח אם מישהו יענה..
הזמנתי מEBAY איזה MP3 אחד והיום קיבלתי הודעה HAS SHIPPED או משהו כזה.. זה אומר שזה עלה על הספינה או וואטאבר?
והם שולחים לי את זה ישירות הביתה עם איש דואר או איך שלא קוראים לו, או שאני צריך לאסוף את זה מהדואר?

שאלה קצת לא קשורה אבל אשמח אם מישהו יענה..
הזמנתי מEBAY איזה MP3 אחד והיום קיבלתי הודעה HAS SHIPPED או משהו כזה.. זה אומר שזה עלה על הספינה או וואטאבר?
והם שולחים לי את זה ישירות הביתה עם איש דואר או איך שלא קוראים לו, או שאני צריך לאסוף את זה מהדואר?
נשלח מאיפה שהזמנת.
ואתה אוסף את זה בדואר.

• פותח/ת השרשור
יש גיזרה לריבוק שהיא לא נעל גבוהה שתתאים לדדליפט? ובכלל לפי מה אני יכול לדעת שהנעל היא ללא בולם זעזועים ונטררלית שתתאים לאימוני לחיצות ודדליפט??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית