עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשביל לחיצות ודדליפט אתה ממש לא צריך נעליים מיוחדות.יש גיזרה לריבוק שהיא לא נעל גבוהה שתתאים לדדליפט? ובכלל לפי מה אני יכול לדעת שהנעל היא ללא בולם זעזועים ונטררלית שתתאים לאימוני לחיצות ודדליפט??
ללחיצות אני מסכים איתך. לגבי דדליפט בעיקרון גם, הבעיה שלא בכל מכון יסכימו שתעשה בלי נעליים. אצלנו למשל גם עם סליפרס לא מרשים לעשות.ללחיצות זה לגמרי מיותר ודדליפט תמיד אפשר לעשות בגרביים.
נעלי ריצה הם באמת לא אידיאליות, אבל כל הנעלי ספורט 'אלגנט' / קטרגל שיש להם סוליה שטוחה אמורות להתאים.ללחיצות אני מסכים איתך. לגבי דדליפט בעיקרון גם, הבעיה שלא בכל מכון יסכימו שתעשה בלי נעליים. אצלנו למשל גם עם סליפרס לא מרשים לעשות.
"לחיצות" התכוונתי לבנץ'. בפרס אני מרגיש ממש לא יציב עם נעלי ריצה למשל.
אולסטאר הכי זול והכי טובאני יודע ובכל מקרה אני צריך נעל לדדליפט לא מתאים שאני אעשה את התרגיל יחף. השאלה שלי אני רוצה לקנות מעל מיטראלית שטוחה ללא בולם זעזועים שתתאים עכשיו איך אני יכול לזהות לבד נעליים מהסוג הזה?
נעל שטוחה, לא דחיסה, וכמה שיותר נמוכה(סוליה הכוונה)כל נעל שטוחה ללא בולם זעזועים יכולה להיות טוב. לא רוצה אולסטאר. זה האפשרות היחידה? אין לי בעיה לחפש נעל מתאימה רק תסבירו לי לפי מה אני יכול לדעת שהיא תתאים לדדליפט?
כמה זמן לוקח להם להגיע מהאתר הזה?יש פה מחיר נהדר לנעליים מצויינות:
https://www.facebook.com/mutagus/posts/997877990233507
תודה ל @MikeRozner
אם אני יקצין את זה - ברזל הוא לא דחיס , ספוג הוא מאוד דחיס.אוקיי מזה אומר לא דחיסה?
איך?
איך הם יודעים שזה שלי?
אני פשוט בא היי אני אופק וזה תביאו?
יש לך בחולון ברחוב המשביר 1 חנות עודפים של ריבוק. הם מביאים נעליים מיוחדות להרמת משקולות. החל מ300 שח. והכי יקרות 480 שח.לא מזמן שאלתי את השאלה הזאת כאן ועדיין לא הצלחתי פשוט לא הבין איזה נעל אני צריך לקנות לאימוני כוח כגון: דדליפט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים. ובהמשך מתכוון להכניס הנפות.
לי נעליים נוחות. ומאוד יציבות.מכיר אבל הבנתי שהנעל אדי פאוור הרבה יותר טובה מהליטל פלוס 2 של ריבוק