הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים מתאימות לאימוני כוח

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
לא מזמן שאלתי את השאלה הזאת כאן ועדיין לא הצלחתי פשוט לא הבין איזה נעל אני צריך לקנות לאימוני כוח כגון: דדליפט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים. ובהמשך מתכוון להכניס הנפות.

יש גיזרה לריבוק שהיא לא נעל גבוהה שתתאים לדדליפט? ובכלל לפי מה אני יכול לדעת שהנעל היא ללא בולם זעזועים ונטררלית שתתאים לאימוני לחיצות ודדליפט??
בשביל לחיצות ודדליפט אתה ממש לא צריך נעליים מיוחדות.
ללחיצות זה לגמרי מיותר ודדליפט תמיד אפשר לעשות בגרביים.
לסקווט והנפות נעליים קשיחות עם הגבהה יכולות בהחלט לעזור. למרות שזה בכלל לא רע להתחיל להתאמן עם סתם נעליים שטוחות

ללחיצות זה לגמרי מיותר ודדליפט תמיד אפשר לעשות בגרביים.
ללחיצות אני מסכים איתך. לגבי דדליפט בעיקרון גם, הבעיה שלא בכל מכון יסכימו שתעשה בלי נעליים. אצלנו למשל גם עם סליפרס לא מרשים לעשות.
"לחיצות" התכוונתי לבנץ'. בפרס אני מרגיש ממש לא יציב עם נעלי ריצה למשל.

ללחיצות אני מסכים איתך. לגבי דדליפט בעיקרון גם, הבעיה שלא בכל מכון יסכימו שתעשה בלי נעליים. אצלנו למשל גם עם סליפרס לא מרשים לעשות.
"לחיצות" התכוונתי לבנץ'. בפרס אני מרגיש ממש לא יציב עם נעלי ריצה למשל.
נעלי ריצה הם באמת לא אידיאליות, אבל כל הנעלי ספורט 'אלגנט' / קטרגל שיש להם סוליה שטוחה אמורות להתאים.

• פותח/ת השרשור
אני יודע ובכל מקרה אני צריך נעל לדדליפט לא מתאים שאני אעשה את התרגיל יחף. השאלה שלי אני רוצה לקנות מעל מיטראלית שטוחה ללא בולם זעזועים שתתאים עכשיו איך אני יכול לזהות לבד נעליים מהסוג הזה?

אני יודע ובכל מקרה אני צריך נעל לדדליפט לא מתאים שאני אעשה את התרגיל יחף. השאלה שלי אני רוצה לקנות מעל מיטראלית שטוחה ללא בולם זעזועים שתתאים עכשיו איך אני יכול לזהות לבד נעליים מהסוג הזה?
אולסטאר הכי זול והכי טוב

• פותח/ת השרשור
כל נעל שטוחה ללא בולם זעזועים יכולה להיות טוב. לא רוצה אולסטאר. זה האפשרות היחידה? אין לי בעיה לחפש נעל מתאימה רק תסבירו לי לפי מה אני יכול לדעת שהיא תתאים לדדליפט?

כל נעל שטוחה ללא בולם זעזועים יכולה להיות טוב. לא רוצה אולסטאר. זה האפשרות היחידה? אין לי בעיה לחפש נעל מתאימה רק תסבירו לי לפי מה אני יכול לדעת שהיא תתאים לדדליפט?
נעל שטוחה, לא דחיסה, וכמה שיותר נמוכה(סוליה הכוונה)

איך?
איך הם יודעים שזה שלי?
אני פשוט בא היי אני אופק וזה תביאו?

אתה מקבל פתח שהגיע החבילה ואיתה אתה בא לדואר
אתה יודע שהזמנת את הMP3 הזמנת אותו עם פרטי משלוח, שם, כתובת וכו'
הם יודעים אז למי זה שייך ולפי זה הם מכינים פתח שמגיע לתיבת דואר שלך ועם הפתק הזה
אתה הולך לסניף הדואר לקחת את החבילה

ואללה בשביל עוד כמה שקלים... מעדיף לפרנס אנשים מישראל שיש עם מי לדבר (דיברתי איתם בפייסבוק) חוץ מזה משלוח עד 14 ימים לא תקבל באיביי

לא מזמן שאלתי את השאלה הזאת כאן ועדיין לא הצלחתי פשוט לא הבין איזה נעל אני צריך לקנות לאימוני כוח כגון: דדליפט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים. ובהמשך מתכוון להכניס הנפות.
יש לך בחולון ברחוב המשביר 1 חנות עודפים של ריבוק. הם מביאים נעליים מיוחדות להרמת משקולות. החל מ300 שח. והכי יקרות 480 שח.
כאלה.

קבצים מצורפים

• 20150820_104125.jpg
    20150820_104125.jpg
    KB 44.2 · צפיות: 138
  • 20150820_104142-1.jpg
    20150820_104142-1.jpg
    KB 22.9 · צפיות: 133
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית