הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צמחונות - לא בשבילנו

bentzurm

משתמש משקיע
2,972
7
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,609
2,972
7
בבלוג פוסט הזה יש ניתוח של מאמר מרתק שפורסם ב-1995. המאמר דן בשאלה האם בני אדם הם אוכלי בשר או צמחונים.
למי שאין כח לקרוא אז אני אקפוץ למסקנה (הדי ברורה לנו פה) - בני אדם נועדו לאכול בשר (וגם ירקות ופירות). בתהליך האבולוציה של האדם, לצד התפתחות המח הגדול שלנו חלה ירידה בגודל מערכת העיכול. הירידה והפשטות של מערכת העיכול שלנו מצריכה מזונות שהם יותר קלים לעיכול ועתירי אנרגיה = מזון מן החי.
זה המחיר של מח גדול - סטייק אנטריקוט.
It's a price I'm willing to pay ✌️

יאללה יאללה מה אתה מבין. אני הולך לפי ההמלצות של אולגה רז, או שאר הדיאטניות שנשמעות בדיוק אותו דבר: לאכול הרבה פחמימות "מורכבות", מעט חלבון, בלי שומן זה רע, ולקרוא לזה תזונה מאוזנת. אה כן ולא להתאמן.

הלוואי וסטייק אנטריקוט היה האוכל היומי שלי. אני בדיאטה, שום דבר משמין לא נכנס לי לפה יותר. הבשר היחידי שאני אוכל זה סתם בשר עוף מבושל, יצא לי כבר מהתחת.

מזון משמין בשביל בחור שאומר ככה - פשוט מזון עתיר בקלוריות כנראה...

אין לי מושג מה פשר התגובה שלו והקטע שהוא בדיאטה ושומר כאשר בחתימה כתוב .I beat anorexia

:x

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית