הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ייעוץ על תוכנית אני חושב ><

• פותח/ת השרשור yLewks
  • פורסם בתאריך

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
היי מה נשמע,
אני בן 16, גובה 1.84, שוקל בערך 72, אני הייתי בחדר כושר 4 חודשים אבל ממש ממש אבל ממש לא רציני..
תמונה שלי ושל התוכנית שלי : (אנלא יכול לכתוב מתחת לתמונות מסיבה כלשהיא, אז אכתוב פה)
עכשיו אני לא יודע אם להתחיל תוכנית SS כי זה משהו שמישהו המליץ לי ב FXP.. אין לי מושג, יש מצב אתם עוזרים לי בבקשה?
לא ממש התנפחתי.. או גדלתי כי לא אכלתי נכון וממש זלזלתי באימונים/לא הגעתי.. אני רוצה לשנות את זה ולהתחיל באמת לגדול ולהתחזק.. תודה לעוזרים! D:
11903493_495913580562143_1106266721_n.jpg

11880041_495913563895478_148941680_n.jpg

11853992_495913570562144_656942707_n.jpg

חבל על הזמן באמת-תתאמנו fbw נקודה.
מעבר לכך אימוני ידיים וכדומה לא יעזרו לכם רק יתקעו אתכם, תתאמנו חזק על שאר הגוף הידיים עובדות שם מספיק קשה. אם אתם ממש רוצים סט אחד יספיק ליד וזהו. הם יגדלו תאמינו לי! הכי חשוב זאת התזונה!
אם אתה לא מבין אין צורך לזרוק את דעתך לכל מקום .הספיק לי את דעתך בנושא חלבון.
בקשר לאימונים תקשיב למה שאמרו לך . SS ותפריט מסודר+-

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מבין אין צורך לזרוק את דעתך לכל מקום .הספיק לי את דעתך בנושא חלבון.
בקשר לאימונים תקשיב למה שאמרו לך . SS ותפריט מסודר+-
אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות וחשבתי שזה סתם אידיוטי לפתוח אשכול חדש בשביל לזה, לא ממש הבנתי, כתוב לאחר 2-3 שבועות לחתוך בחצי את המשקל שאתם מעלים על המוט, מה זאת אומרת?
בנץ' פרס, פרס ופוורקלין מתקדמים 2.5 קילו – 5 מאימון לאימון. לאר 2-3 שבועות לחתוך בחצי את המשקל שאתם מעלים על המוט.

ופוורקלין
אתה יודע לעשות שאתה עושה את זה?
בנץ' פרס, פרס ופוורקלין מתקדמים 2.5 קילו – 5 מאימון לאימון. לאר 2-3 שבועות לחתוך בחצי את המשקל שאתם מעלים על המוט.
מאיפה המשפט הזה.
כתוב לאחר 2-3 שבועות לחתוך בחצי את המשקל שאתם מעלים על המוט
פשוטו כמשמעו אתה מוריד בחצי את המשקל כי אתה לא תצליח להתקדם יותר במשקל. (נראה לי אני לא בטוח מאיפה המשפט.)

• פותח/ת השרשור
אתה יודע לעשות שאתה עושה את זה?

מאיפה המשפט הזה.

פשוטו כמשמעו אתה מוריד בחצי את המשקל כי אתה לא תצליח להתקדם יותר במשקל. (נראה לי אני לא בטוח מאיפה המשפט.)
תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כיצד מתקדמים?
מתאמנים (גברים) ששוקלים בין 70 קילו ל- 90 קילו צריכים להעלות בדדליפט 5-10 קילו, בסקוואט 5-7.5 קילו, מאימון לאימון, במשך 3-4 שבועות, ואז לחתוך פי 2 את משקל העלאה.
נשים יכולות להעלות במשקל כמו הגברים בדדליפט ובסקוואט, אבל פי 2 פחות מבפרס, פוורקלין ובנץ' פרס.
אם אתה שוקל פחות ממה שצויין לפני כן, מתאמן מבוגר או ילד, תתקדם עם פחות משקל, אבל תתקדם מאימון לאימון!

כאילו מתי שאני מגיע למצב שאני לא מצליח לעלות במשקלים כמה שבועות-5-6 אימונים (?) אז להוריד את המשקל בחצי בבנץ' פרס ופווארקלין )כנראה אני לא אעשה פווארקלין כי אין לי מושג איך, אני אשאל אנשים בחדר כושר אם הם יצליחו להסביר לי ואם לא אני רק יעשה מתח)

• פותח/ת השרשור
עדיף שתעשה מתח. אי אפשר לדעת מי מלמד אותך ומה הוא יודע .

מה לא מובן?
אוקיי אז סקוואט + דדליפט לעלות במשקל שהם אמרו ואחרי 3-4 שבועות לחתוך חצי
עכשיו בבנץ לעשות 2-3 ולחתוך בחצי,
הבנתי תודה רבה ^-^
עדיף שתעשה מתח. אי אפשר לדעת מי מלמד אותך ומה הוא יודע .

מה לא מובן?
שאלה קטנה, אם למשל אני עושה בנץ פרס ואני שם בכל צד בערך 25 קילו כמה זה כולל המוט?
המאמן בחדר כושר אמר שהמוט אולימפי הוא בערך 20 קילו אבל המוט הרגיל לא שאלתי

אבל המוט של הבנץ פרס לא ארוך כמו הזה שאני עושה איתו את הסקוואט
וואלה אין לי מושג עם איזה מוט אתה עושה את הבנץ' אז או שתשאל כמו המוט שוקל במכון או שתשקול אותו בעצמך אם יש משקל שמה.

• פותח/ת השרשור
וואלה אין לי מושג עם איזה מוט אתה עושה את הבנץ' אז או שתשאל כמו המוט שוקל במכון או שתשקול אותו בעצמך אם יש משקל שמה.
סבבה, תודה (עוד שאלה, אני עושה את האימונים של ה SS יום ראשון שלישי וחמישי ואני חושב לעשות גם יוגה ביום רביעי, זה אפשרי?)

(עוד שאלה, אני עושה את האימונים של ה SS יום ראשון שלישי וחמישי ואני חושב לעשות גם יוגה ביום רביעי, זה אפשרי?)
התוכנית מספיק טובענית שלוש פעמים בשבוע אתה ממש לא צריך 4 ימים.

• פותח/ת השרשור
מה שהוא אמר^

עוד משהו, בכללי בשביל לגדול לא מספיק לאכול הרבה חלבון, צריך להיות בעודף קלורי (לאכול יותר ממה שאתה שורף). אתה יכול לשתות אבקות חלבון עד שתשלשל כל שעה ולא לגדול.
תקרא את המדריך לעליה במסה מהתחלה עד הסוף, אמור לסדר לך כמה דברים בראש.
היי מה נשמע, אני חייב עזרה
שמתי לב שהכתפיים שלי נוטות קדימה אם אני לא לוקח אותן אחורה, איך מתקנים את זה? אם אני לא לוקח אותם אחורה בשביל שיראו נורמלי העמידה מוזרה רצח.. (במיוחד שמסתכלים על הכתפיים שנוטות קדימה.. ><)
אפשר טיפים?

היי מה נשמע, אני חייב עזרה
שמתי לב שהכתפיים שלי נוטות קדימה אם אני לא לוקח אותן אחורה, איך מתקנים את זה? אם אני לא לוקח אותם אחורה בשביל שיראו נורמלי העמידה מוזרה רצח.. (במיוחד שמסתכלים על הכתפיים שנוטות קדימה.. ><)
אפשר טיפים?
אני יכול לנחש שאולי הכתף האחורית חלשה, או שאולי זה נדמה לך וזה לא באמת משהו קריטי אבל בשביל זה עדיף לראות תמונה כדי לדעת.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן 😃

בכיף 😃
עוד משהו XD פאק כמה שאלות סליחה
היום עשיתי סקוואט וזה היה נראה לי כזה שברגל אחת אני מרים יותר מהרגל השנייה כזה
והתחיל לי גם כאבים בגב תחתון פתאום (לא בטוח אם זה בשריר או בעמוד השדרה)
להוריד משקל?

עוד משהו XD פאק כמה שאלות סליחה
היום עשיתי סקוואט וזה היה נראה לי כזה שברגל אחת אני מרים יותר מהרגל השנייה כזה
והתחיל לי גם כאבים בגב תחתון פתאום (לא בטוח אם זה בשריר או בעמוד השדרה)
להוריד משקל?
בלי סרטון קשה להבין מה הבעיה... בכל מקרה חכה עד מחר תראה אם הכאבים עוברים. אם זה בשריר (זוקפי גב) זה כנראה בסדר כי זה שרירים שעובדים חזק בסקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית